Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiszékeny

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Urbanista M4! 2014.03.28 09:51:00
Persze, hogy nem feledkeztem meg róla. Kövesd az Indexen a híreket. Percről percre, meg rengeteg hír, háttér, töri, olvasmány, népek öröme. Egy-két írással én is benne vagyok, szóval most itt külön nem posztolok róla. Kellemes böngészést és metrózást odaát.  Itt…..
Hiszékeny 2014.03.28 11:10:12
Mert persze lehet, hogy még így is épp, hogy túl sokat írnak: nem értek én a pártpolitikához, követni meg se kedvem, se időm nincs a folyton változó pártdirektívákat. De az tény, hogy lappadt, apadt, mit ne mondjak, megsuvadt, hogy plasztikusabban ki ne fejezzem magam, szóval hogy…..
Hiszékeny 2013.12.22 19:56:33
Néztem a tévében, ahogy újfent aktivizálták magukat azok az aktivisták, akik a hajléktalanok jogaiért küzdenek, akik nem akarják elfogadni, hogy Budapesten a közterületekről kitiltják az oda nem való elemeket. Jogot akarnak olyanoknak, akik nagyrészt lemondtak a jogaikról.…..
Hiszékeny 2013.11.16 10:52:30
Hiszékeny 2013.11.16 10:53:15
@taa: Nekem van ötletem, hogyan...
Napi Morgás Kéne a hatalom mi? 2013.08.26 13:33:27
Közeledik 2014 tavasza, és a baloldali csoportosulások egyre jobban érzik a hatalom illatát. Eljön a nap, amikor esélyt kapnak, hogy újra a húsos fazék közelébe kerülnek. Végre vége lehet, a négy éves nélkülözésnek a baloldali sajtóban újra megjelenhetnek állami cégek…..
Pár napja egy dinnye ügy kapcsán jött elő megint a téma. A konkrét ügy kicsit összetettebb, nem is kívánok részletesen foglalkozni vele, de apropónak megteszi. Magyar ember vagyok, számomra fontos, hogy a hazai termelőket támogassam. Ezért ha van választék hazait veszek. Még…..
Orbán Viktor mindig azzal jön, hogy meg kell védeni a hazát. Meg kell védeni a magyar embereket. Meg kell védeni Magyarországot. Orbán Viktor mindig azzal jön, hogy Európa bele akar szólni Magyarország ügyeibe. Hogy Európa el akarja szegényíteni Magyarországot. Hogy Európa el…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt vége fuss el véle.  Mondtam már egy párszor, hogy néha úgy érzem meddő karakterpazarlás ezeknek bármit mondani. A hétvégén is összegyűltek a négyszázak, és a legérdekesebb ami történt, hogy az indexes újságírókat félidőben kivágták a…..
Egy csípős januári reggelen a Munkaügyi Központ (a továbbiakban: hivatal) ajtaján belépve, a nagy tömeg meglep. A kormányzati kommunikációban a munkanélküliség csökken, úgymond kezelt probléma. A januári időpontot, az előző év decemberben egy – hivatali léptékkel mérve – rövid és egyszerű eljárás…..
Ha lenne egy Gyurcsány és a nyugdíjasok nevű punk zenekarom, akkor az első számunk a Depeche Mode Strangelove-jának a feldolgozása lenne. A zenekar tagjaiból aztán színi társulatot hoznék létre, és akkor mélyebben belemehetnénk a témába: megrendezném azt az élet írta…..
Hiszékeny 2012.09.21 11:16:31
@bucbuc: Az MSZP-s nyugdíjasoknak mindegy... ahogy mondod... (?)
Hiszékeny 2012.09.21 11:18:10
@huhhhu: NEM érdekel Gyurcsány!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... leginkább morcogás Megtette 2012.04.02 13:25:00
... és ha nem bírói úttal, meg fellebbezéssel dobálózott volna, elismerően lehetne értékelni a sportember teljesítményét, aki képes stílusosan veszíteni.Viszont ezzel együtt is becsülöm azért, hogy belátta, rosszat tenne az országnak, ha maradna. ..
Hiszékeny 2012.04.02 14:04:45
Szörnyű az, amikor az ember mások nyomorúságáról olvas a bulvársajtóban, le is teszi a megvajazott pirítóst egy percre, és buzgerálni kezdi a lelkiismeret, hiszen ez már a második szelet volt reggel, és kakaó is jutott mellé (habos), előtte volt kávé és cigi is (nem sodrott,…..
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Hiszékeny 2012.01.22 18:03:21
@shwarcz: tudod te miről is van szó?... :)
Tegnap lezajlott a kormány melletti tüntetés. Ami nem is az volt. Békemenet volt. Magyarországért. Mindenki másért volt ott, de abban nagy részben egyetértettek, hogy mindenkinek magával kell megbékélnie. Tehát mindenki egy kicsit magáért volt ott. Lelki békét keresve,…..
Mandiner blog Bagóbűnözés? 2011.02.07 13:31:00
  Vasárnap óta tilos a dohányzás a budapesti aluljárók után a BKV megállóiban is, az erről szóló rendeletet december közepén fogadta el a Fővárosi Közgyűlés. A bírságok több tízezer forintosak, a bliccelésért járó bünti öt-nyolcszorosát is rá lehet verni a…..
Orbánné Vica a nagylányait, Marikát és Terrát kizavarta a Parlament elé, fel kellett venniük a virágáruslány ruhát. Marika utálja, Terrát meg zavarja hogy fogdossák benne. Sötét lesz ott, legyintett az anyjuk, és a hajnali piacon vásárolt rózsacsokrokat a kezükbe nyomta. A…..
Hiszékeny 2011.01.15 12:59:24
@kicsi bogár: Egyetértek!!!
Szerintem süt... 2010.12.23 08:00:00
Nem a napocska, hanem én a konyhában, nem érek rá írni.... :)  ..
Ahogy azt már egy régebbi, nagy sikert aratott cikkünkben kifejtettük, az Internet a vidéki internetpenetráció óta gyakorlatilag folyamatosan válságban van. Nagyon nehéz dolgunk van, hiszen amikor egy-egy téma megjegyzései között úriemberként megpróbálunk alapesetben észérveket…..
Nézem a tévét és a kormány nevében mindenütt 1010 éves Magyarországról hazudoznak össze vissza mindenféle zagyvaságot. Ezek semmivel sem jobbak, mint Gyurcsányék. Ezek is hazudnak nappal, hazudnak éjjel, hazudnak minden hullámhosszon. A hitkomisszárokkal teli magyar wikipédia oldalai is csak egy…..
Szerintem Hétvége... 2010.08.02 07:00:00
Jó itthon, kaptam névnapra és szülinapra sok meglepit, (Rigó Jancsi tortát is) és jókívánságokat emailben, sms-ben. Nagyon jólesett mindenkinek ezúton is köszönöm! Marci kedden táborba indul mi Apcival, ha jó idő lesz Balcsira, bár kedd és szerdára rossz időt mondott az…..
Hiszékeny 2010.08.02 09:30:16
 Ha az alábbiak illenek Rád, akkor biztos lehetsz a Magyarságodban...Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.Amikor egyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Esetleg Te magad.Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a külföldieknek,…..
Honnan tudni, hogy magyar vagy?Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.Amikor a paprika legalább olyan fontos mint a só és bors.Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a…..