Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csattanó űrmanó

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit ugy erzem magam most, mint amikor tehetsegkutato musort nezek es en erzem magam kinosan, a kepernyon lathato, hamisan eneklo figura miatt. Csak most magam miatt erzek kint, mert nem tudom, hogy erdekes leszek e, van e bennem eleg "anyag" es egyeb kinzo kerdesek, de hat az ido majd eldonti es…..
csattanó űrmanó 2014.09.24 19:27:24
A miniszterelnök elmondta, hogy már lassan két hónapja vár az asztalnál az IMF-re. Eddig két párnát is kiült és egyre kevesebbet alszik. "Üzenem az IMF-nek, hogy próbáljanak meg két hónapon át egy íróasztalra borulva aludni, ráadásul öltönyben" - panaszkodott Orbán…..
csattanó űrmanó 2012.03.10 08:27:46
@nemzeti ratyi: Vicckuckóban üldögéltél ma reggel? :) Felébredtem a röhögéstől :)
Minap ezzel találkoztam a Milla Facebook-falán: Köszönjük Dr. Schmitt Pálnak, hogy áldozatos munkájával hozzájárult a Magyarországon szerzett tudományos fokozatok nemzetközi versenyképességének lenullázásához! Ezt meg Youtube-on lőttem: Akit…..
csattanó űrmanó 2012.01.16 16:43:44
@Venlo: Megjegyzem kb 6.-ba tanultuk magyar töriből "Dobzse" U Lászlót.....aki mellesleg lengyel volt.....úgy hogy szerintem a fent leírtakat most jól benézted....
csattanó űrmanó 2012.01.16 16:45:40
@Venlo: Megjegyzem kb 6.-ba tanultuk magyar töriből "Dobzse" U Lászlót.....aki ugyan cseh származású volt, de mellesleg lengyel király is .....úgy hogy szerintem a fent leírtakat most jól benézted....
"...ne kurválkodjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az farizeusokat az ő igen nagy kegyelméből..."Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a…..
csattanó űrmanó 2012.01.15 14:03:12
@Kalmár: szerinten neked tényleg elmentek otthonról.....

....lesz@rom, hogy zsidózol vagy nem, nem szemita vagy antiszemita alapon írtam amit írtam, hanem az egyház szemforgatása miatt.....

nekem ne akarja megmondani egy pap sem egy misén mi a jó nekem és mi nem. Maradjon az egyházi szertartás mellet, és ne hirdessen semmiféle pártigét...(egyiket sem, semmilyet....párttól függetlenül)
csattanó űrmanó 2012.01.15 14:07:37
@Cirbi: tökéletesen egyetértek veled....
csattanó űrmanó 2012.01.15 14:10:31
@Kalmár: én nem járok misére, pont azért, amit leírtam....
Izraeli nyaralása során a szállodai számla helyett véletlenül egy másik iratot írt alá az államfő. Egyiptomtól Jordániáig éljenzik az Astoria Szálló volt igazgató-helyettesét. "Épp lent tőröztünk a haverokkal a plázson mikor szólnak, hogy írjam alá a napi…..
Megdöbbentő kijelentést tett Berlinben, Angela Merkellel közös sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök: kerek-perec elismerte a Bajnai-kormány eredményeit. Orbán Viktor lázas és félrebeszél, vagy tényleg ekkora a baj?Először azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok,…..
csattanó űrmanó 2010.07.21 20:22:03
@salamander: szerintem gondold végig mégegyszer azt amit leírtál
A kormánynak veszélyes szóba állnia a külfölddel, semmi jó nem szokott kisülni belőle. Most éppen az IMF és az Unió osztott ki egy akkora sallert nekik, hogy öröm volna nézni, ha épp nem az egész ország megítélését rontaná. De ez van, minden látszat szerint olyan emberek…..
csattanó űrmanó 2010.07.17 15:45:37
@Várúr: Te tényleg nem veszed észre, hogy azért nem lett semmiből ügy, mert egyik fél sem akarta, hogy legyen? Ugye nem gondolod, hogy míg az egyik az tökéletes fekete bárány, addig a másik az meg maszületett hófehér barika? Úgy borultak volna ki az éjjeli edények mindkét fél részéről, hogy öröm lett volna nézni. Csak egy kicsike realitást ember!!
csattanó űrmanó 2010.07.17 16:04:15
@Várúr: sajnálom, hogy a szemmelenző hozzádragadt és a fától nem látod az erdőt.
Hamarosan megérkezik a mozikba Martin Scorsese első játékfilmje a 2006-ban a legjobb film és rendező Oscar-díját is elnyerő A Tégla (The Departed) óta. A Shutter Island, amely hazánkban Viharsziget címmel fog bemutatkozni Dennis Lehane 2003-as regényének adaptációja, amelyben két…..
Frei Tamásnak igaza volt, ebben a műsorban tényleg nem a celebeket szívatják. Inkább a celebek szívatják az afrikaiakat. Új formátum, saját fejlesztés, gratula.Amikor pár nappal ezelőtt óvatosan azt írtuk, hogy ki tudja, hogy fog elsülni ez a beköltözés a busmanokhoz, még nem…..
Gjoni megkapta a tábornoki pálcát, a táborlakók meg a leveleket, úgyhogy volt nagy sírás-rívás - így foglallható össze a tegnapi nap sovány termése. Mondjuk az azért nem volt semmi, hogy Gjoni megpróbálta befenyíteni Natasát, de ebből nagyobb balhé (egyelőre)nem lett. A…..
csattanó űrmanó 2008.11.06 20:58:27
csattanó űrmanó 2008.11.06 21:29:55
Hát így néz ki, amikor Spock kiinteget a furnérlemezből ácsolt, csillogoó festékkel lekent jövőből. Jessice Yellin hologramként jelent meg a CNN stúdiójában, pedig valójában Obama főhadiszállásán volt Chicagóban 44 kamera kereszttüzében, miközben nem messze tőle 22…..
csattanó űrmanó 2008.11.05 15:06:51
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..
Ez van akkor, ha a közszolgálati televízió az új évezred technológiai kihívásaira készülve a nagy felbontású, digitalizált, nonlineáris médiatérben mozog, aztán hirtelen jól pofán veri egy amúgy teljességgel jelentéktelen gereblye. Merthogy, ha műsorváltozás van, akkor nem…..