Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szticcs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma se dugunk Fast forward 2014.09.22 16:01:50
szerk. megj. HA AZ INDEX FELŐL JÖSSZ, ÉS CSAK A BASZÁS ÉRDEKEL, LAPOZZ A VÉGÉRE A többit nem fogod érteni. ha érdekel, és q sok időd van, akkor olvasd végig a blogot, mert csak történetiségében élvezhető. És úgy látszik, muszáj ide is kiírnom, hogy fikció. Nem mintha nem…..
Szticcs 2014.09.23 15:10:13
@zolia: Chrome-ban nekem is olvashatatlan, de megnéztem, Firefox-ban pl. tökéletesen olvasható!
Szticcs 2014.09.24 20:30:50
@zolia: Nekem is ez vele a gondom: nagyon vékonyak a betűtörzsek. De úgy tudom, a blog.hu erősen behatárolt keretek közt szerkeszthető. Én pl. szeretem ezt a betűtípust, csak lehet, hogy fat-elve jobban lehet olvasni. De úgy tűnik, hogy ez csak elenyésző százalékunkat zavar. :D
@50shames: csináld, ahogy neked tetszik! Én akkor is olvasni fogom! (majd átkapcsolok a rókára - vagy tableten olvasom. :D)
Számtalan olyan helyzet van az életben - utazás, bevásárlás, játszótér, állatkert - amikor a gyermekünk elsodródhat mellőlünk...Ilyenkor nem kell pánikba esnünk, ha van a kicsin infószalag, mely a gyerek nevét, a szülők telefonszámát vagy bármilyen egyéb infót is…..
Honey az IKEA érdekes karácsonyi akicójába futott bele a hétvégén: a parkolásért nem kell fizetni, a sorompók nyitva vannak, de erről nem tájékoztatják a vásárlókat. A fizetőautomata simán használható, ott sem figyelmeztet semmi, hogy örüljél, ma jó fejek vagyunk, nem kell…..
A Homár meghívja egy békávéhumánerőforrásvégkielégítésre azt, aki megmondja, egész pontosan mikor szűnt meg a jogállam, illetve, hogy volt-e egyáltalán ebben a régióban. Naiv ügyfél 4 milliós autóját azért foglalták le és vonták ki a forgalomból, mert…..
Szticcs 2009.09.02 14:36:37
Viktória anyukájára rászállt az Invitel, de nincs jó hírünk: tavaly decemberben már posztoltuk Attila levelét, aki egy ilyen ügyben a Hírközlési Hatósághoz fordult és végül a következő tanulságot vonta le: "Tehát kedves Invitel, és többi hasonló telefonos szívatás,…..
Pat Bateman egyik reggel arra lett figyelmes, hogy az autómosója hatalmas büdösbogárrá változott. Neki legalábbis pont 2000 forinttal számoltak fel többet, mint amit a megrendelőre felvéstek, és esélyes, hogy nem véletlenül és nem először csúszott meg a tolluk: A Darvas Carwash autómosó lehúzásával…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Aki ült már első sorban moziban, az sem tudja egész pontosan átélni Ádám bánatát, őt ugyanis tolókocsijával az első sor elé parkíroztatja a Cinema City vadonatúj építésű mozijaiban: A Cinema City mozicég már a Sugárban levő mozijánál bebizonyította, hogy szuperérzékeny…..
Szticcs 2008.01.23 09:33:47
Ritkán olvasok olyan post-ot, ami után a kommentek szinte kivétel nélkül az írója mellé álnak...

De "kedves" bofie: ugye nem gondoltad komolyan??? Miért ne kaphatna egy kerekesszékes ember ugyan olyan jó helyet, mint bárki? Ha már
sz@r neki, legyen sz@rabb??? Ők ugyanolyan emberek, mint az épek (legalábbis testileg épek), épp csak a mindennapi élet egy "kicsit" nehezebb számukra! De ettől még ők is nézhetik (vagyis nézhetNÉK) a filmeket az utolsó sorból, ha úgy szeretnék!!!

A mozitervezők és kivitelezők pedig tényleg elmehetnek a bánatba!

Ha jól végig gondolom, a legtöbb - ha nem az összes - budapesti színházban simán meg tudják oldani a kerekesszékesek elhelyezését - és nem a legócskább helyeken. Pedig azok az épületek még nem EU elvárások alapján épültek! Egyszerűen csak fontosnak tartották, hogy megoldják a kérdést...
Sok vicces karácsonyi történetet hallunk, de ficcé az első, ahol a bolt azért nem rendelt be egy előrendelt terméket, nehogy a nyakán maradjon. A bolt neve Kika, a termék pedig egy másodpercek alatt amortizálódó képkeret: Karácsonyi bevásárlás, munka után vastagkabátban…..