Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forrórágógumi

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mrbeno családjával együtt vasárnap délután lett egy figyelmetlen autós áldozata, aki annak rendje és módja szerint a felelősség elől kibújva megállás nélkül továbbhajtott. Aki látta a két piros autó szerencsétlen találkozását az M7-esen, azt kérem, jelentkezzen a blog…..
forrórágógumi 2010.11.03 09:12:21
@clv192: Másodszor: honnan a retekből tudod, hogy te a másik autósnak a holtterében vagy. Ilyen marhaságot régen hallottam

Én meg ilyen lámát rég láttam. Ha van egy csöppnyi vezetési tapasztalatod akkor érzésből tudod, hogy most olyan pozícióban vagy hogy a másik egyszerűen nem lát, vagy elég nagy a sansz hogy nem lát tükörből. Én ilyenkor szoktam lassítani vagy gyorsítani, hogy kikerüljek onnan.
Jogsi mellé kötelezővé tenném a vezetéstechnikai tréninget, évente kreszvizsga, aki megbukik annak jogsi el.
forrórágógumi 2010.11.03 10:40:53
@mrbeno: nem értem miért kell lassítani, fékezni ha valaki 120-al feltűnik mögöttünk a tükörben. Autópálya- megengedett sebesség - 130.
Picurigor a nyíregyházi Media Marktban az előzetesen ígért 10-15 perc alatt szeretett volna áruhitelre vásárolni, de végül az egymást érő szerencsétlenkedések miatt kénytelen volt többszöri úttal, összesen 3 és fél órát eltölteni a dologgal. Vasárnap megláttam egy bazi…..
Amit Viktória írt, az már erősen abszurd kategória, ráadásul ha nem dobtam volna be ezt a pólónyerhetőséget, mindannyian lemaradtunk volna erről a remek kis sztoriról! Már-már gyanúsan mesébe illő, egyszerre sírós és nevetős, de ha belegondolok, hogy nekem is volt már olyan,…..
Nem tudom, hogy milyen tapasztalt sofőrökkel beszélt Mr Góré a lentebb vázolt, balesethez vezető közlekedési helyzetről, szerintem bizony egyértelműen ő hibázott. Azért persze érdekelne az is, hogy mivel menthetné a menthetőt. Nagyjából két hete történt a következő eset a…..
Eszter szombaton a Dunakeszi Auchan automatájánál tankolt, mint 2 nappal később kiderült, gázolajat benzinüzemű autójába a 95-ös pisztollyal. A móka 43 ezer forintjába került: Február 20-án a Dunakeszi Auchan automata benzinkútjánál 95-ös oktánszámú zöld színű…..
forrórágógumi 2010.02.23 14:28:49
A Centrum már akkor is bírságol, ha az autós a várakozási idő túllépése után átparkol egy másik helyre, és ott új jegyet vesz. A Centrum Parkoló Kft. újabb bizonyítékát adta annak, hogy miért kéne végleg eltűnnie a föld színéről. A minap ügyem volt a Batthyány tér…..
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
Béla hiába tudja bizonyítani, hogy a békéscsabai rendőrség bírságolásának idején egy másik városban tartozkódott, a békéscsabai rendőrség a füle botját sem mozgatja. A bírságot persze kiszabták és fellebezhet ha akar, de hiába ír leveleket, arra senki sem reagál.…..
Gabello pár másodperces különbséggel két cserbenhagyásnak lett áldozata, először a beleszálló Fiat által, aztán meg egy tanúskodni nem akaró, ámde kíváncsi bámészkodó által. Innen is gratulálok nekik. És persze ennél a résznél még nem lesz vége a történetnek... Azt…..
forrórágógumi 2010.01.29 15:34:51
@Gabello: mivan? miazhogy nem etem a trollt?
forrórágógumi 2010.01.29 15:49:54
@Gabello: geospace.hu/map2#lat=47547451&lng=19076042&zoom=14¤tmap=0

Ha a belvárosból jött buliból részegen akkor még mákod is lehetett volna mert ott több a kamera, de egy hét után már kizártnak tartom.
forrórágógumi 2010.01.29 15:57:31
@Gabello: különben meg ha annyi CIS-t néztetek akkor fehérkesztyűben csipegettétek volna a lámpabúra darabokat és reggelre már meglett volna a szériaszám egy darabja és a tulajdonos :) :)
Marci egész biztosan megbánta a szolgáltatóváltást, miután a T-mobile szervize nem bírt mit kezdeni az állandóan lemerülő, garanciális iPhone-jával. Többször egymást után úgy adták vissza neki, hogy hozzá sem nyúltak, mondván a telefonnak semmi baja, végül nem kis összeget…..
Ritkán kap levelet a Homár taxistól, utastól annál gyakrabban, ezért is örültünk Chris jelentkezésének. Meg azért is, mert olvasónk egészen bizarr hangulatú karácsony előtti estéről számol be, részeg politikai elemzővel, jeges emelkedővel és szolgálatkész szóróautóval.…..
Úgy tűnik, arra is jó ez a blog, hogy általa kidühöngje magát aktuális posztolónk, aki ezúttal Misimókus lesz. Nem is nagyon csodálom, hogy felhúzta magát, engem is nagyon tud bosszanatani, amikor én állok a dugóban, mások pedig paraszt módon, szabálytalanul kikerülve a sort…..
forrórágógumi 2009.11.20 14:13:51
@Uaz469: Azt magyarázd meg kérlek, hogy pont a felhajtó lábánál amikor már nincs útcsatlakozás, meg aki be akart pofátlankodni az már megtette, mégis mindenki egyesben gyöknullával megy felfelé az m3-ra? MIÉRT?? A tökömért nem lehet nyomni felfelé? És akkor lenne hely mögöttük, lehetne folyamatosan beengedni a pofátlanokat és a sor is egyenletesen haladna. Ráadásul 50-es tábla van kint, amit ha betartanának mint minimum bőven jó lenne. Szóval szerintem tökéletes iskolapélda. Persze ez a fórum nem az egyetértésről szól :)
Jó használt autót vásárolni nem könnyű, különösen nem kereskedésből, mert a nagy részük egyébként is minden eszközzel csak arra megy, hogy minél többet húzzon le a szerencsétlen leendő vevőről. A múltkori Lagunás posztunk is nagy port kavart fel, még a hirdető is…..
forrórágógumi 2009.11.09 15:12:11
@Jankove: hát megsúgom barátom hogy télen ezzel teszed a legrosszabbat a kocsidnak. Minél kevesebb időt tölt el a motor hideg állapotban annál jobb neki. Ergo indítás után finoman már uzsgyi aztán pikk pakk bemelegszik. 10 perc járatás után is kb fele annyi hőfoknál jár mint 2 perc autózás után.
A másik meg az hogy elpöfögöd a drága benzined, de hát végülis a te dolgod.
Andrei külföldön vette a vírusos digitális képkeretet, de azt írta, Magyarországon is kapható a legtöbb trafikban, pár ezer forintos áron. Se száma, se neve, se gyártója nincs, de Andrei szerint az összes hasonló cucc ugyanez a használhatatlan szemét és nem érdemes szenvedni…..
forrórágógumi 2009.11.04 15:47:51
Úgy tűnik, mostanában mercis napok vannak itt nálunk, előbb a cserbenhagyó ML mercisről, aztán meg a legpofátlanabbul parkoló lepukkant E mercisről kaptunk posztolni való leveleket, most meg Andrisnak volt egy kalandja eggyel, aki ráadásul többször is azt kiabálta neki, hogy ő…..
forrórágógumi 2009.11.04 11:04:15
@TH: hát elég gyenge irónia. Nem az én szövegértelmezésemmel van a gond hanem az ő fogalmazásával.
forrórágógumi 2009.11.04 13:45:04
@TH: ja hogyne... azóta sem mer kilépni otthonról mert várja a rendőrtisztet... megalol, irónia mi... túrót
Nem olyan régen elég nagy vihart kavart, amikor a kék villogóval, senki nem tudja, miért nagyon siető miniszterünk csattant egy másik autóval. Erről Rockynak is eszébe jutott egy vele megesett történet, amikor a többi közlekedőt veszélyeztetve gázolt át mindenkin egy konvoj.…..
forrórágógumi 2009.11.02 11:32:12
@Rocky: magyarul ha szerinted veszélyesen közlekedik akkor tüntetőleg beállsz a mentő elé hogy vegye észre magát? Ha szabályosan halad villogóval akkor meg elengeded? Te egy b.f.sz vagy. A mentősök akkor szenvednek balesetet ha egy hozzád hasonló kakaskodik velük.
forrórágógumi 2009.11.02 15:00:49
@Rocky: Ehheheh csíragyerek:
"Lehet-e egy (vegyük a legsúlyosabb esetet) mentőnek olyan sürgős dolga..."
Ebben szerintem mit lehet félreolvasni????
Szerinted mia "kurvaanutádnak" siet? Akkor meg miről beszélsz, hogy te így meg úgy segíted? Minek kevered ide a mentőket akkor? Legközelbb szorítkozza a sötétítettautós őrezredre vagy akármire vagy tanulj meg összefüggésekben gondolkodni ahogy azt általában értelmes emberek szoktak, vagy pl ne üljé kocsiba és rontsad a közlekedési morált.
forrórágógumi 2009.11.02 15:29:09
@Rocky: rofl
részemről ennyiben hagyom
A következő, lxrose által írt levélről a Széchenyi Fürdő előtti mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyek esete jutott egyből eszembe, ahol a vastag oszlopra szereltek egy apró táblát, amit a másik irányból érkezőknek esélye sincs észrevenni. Ott azért kerékbilincs…..
forrórágógumi 2009.10.20 13:29:35
@lxrose: attól még családban marad
forrórágógumi 2009.10.20 13:45:07
@lxrose: akkor is az enyém lesz az utolsó szó! :)
Heccelésből teszem be Balázs levelét, aki elmeséli, mi történt a minap, amikor a Waitrose lánc egyik szupermarketjében váratlanul hosszú sor alakult ki a kasszák előtt. Annyit segítek, hogy nem nevették ki a vásárlókat, nem tettek rájuk félhangosan megjegyzéseket, és nem is…..
Vannak nehéz esetek a közlekedésben, ami vidéken két falu közt nem annyira tűnik fel, viszont egy kétoldalt parkoló autókkal teli utcában gyakrabban fagynak le azok, akik még nem vagy már nem tudnak vezetni, esetleg soha életükben nem tudtak, csak megvolt a megfelelő összeg, amit a…..
forrórágógumi 2009.09.28 11:18:11
@tpapa: soha nem fogod letenni a terepjárót, még akkor sem ha a az összes bkv járat a házad előtt állna is meg.
Költözz le a budai hegyekről... bruhhahaahah
forrórágógumi 2009.09.28 14:24:29
@tpapa: a múltkor a szökés című sorozatban láttam, hogy egy akkora terepjáróval rohangáltak mint egy kőfejtő gép, de azért oda volt vésve az ajtó mellé, hogy "hibrid". HÁt azt hittem lefosom a lábam a röhögéstől. Szerintem még így is akkora motor van a kocsiban mint 10 alsókategóriás személyautóban. Ennyit a környezetbarát autó elméletedről.
2. ne költözz le, de akkor ne nyavajogj ha nem férsz el a pesti utcákon.
Értékelem a segítőkészségedet :)
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
forrórágógumi 2009.09.24 15:00:39
@ricardo montelban: kiskomám idefigyeljél, mert csak egyszer mondom el... remélem elsőre is megérted, de nyugodj meg nem látja senki ha még vagy 50szer újraolvasod.
A fél életemet átmávoztam, hidegben melegben esőben hóban szarban húgyban peronon állva cigányok közt, minden reggel rámüvöltve hogy szálljak le mert én csak iskolába megyek nem dolgozni és ő nem fér fel, késtem már fél napot munkából, iskolából mert lerohadt a vonat vagy mert leszakadt a felsővezeték, vagy mert befagyott a váltó, vagy mert valami fasz a vonat elé ugrott. Álljál egy zsúfolt elővárosi vonaton a legnagyobb rohadt melegben abban a vákumban és akkor majd tudod irigyelni a mucsaröcsögei esti kihalt vonaton való ücsörgést. Kedves nejem nem fog karonülő gyermekemmel ilyenen utazni, mert egy nem hagyom egyedül, kettő viszem kocsival. Láttam én már cifrát eleget, de hogy késéből postot kanyarítson valaki az már azért fáj. Olvassál murphy-t: ami el tud romlani az el is romlik! Persze a mávosbácsi azonnal javítsa meg! hogyne b+.
forrórágógumi 2009.09.24 15:21:20
@SLacc: Nem felesleges fejlődni, csak ebben teljesen reménytelen, és ha ezen háborogsz max a saját lelki nyugalmad és egészséged bánja. Ennyi. Nekem soha nem volt buli a vonatozás, max a balcsira.
forrórágógumi 2009.09.28 11:13:45
@morrisal_: hát ez ritka szar gyenge leoltás. Ha ha ha, legközelebb valami poént írjál.
hogy ide is kiemelem, amit a Borfesztiválon történt kisgyerekes afférunkról szóló poszt kommentjei közé írtam: Drága olvasók Elkezdtem reggel olvasgatni a kommenteket, mint kicsit feljebb láthatjátok, először elkezdtem egyenként válaszolgatni, de mivel a legtöbb komment…..
forrórágógumi 2009.09.15 13:38:13
@turorudi: Jó bocs, nem a 3 hetes gyerekről beszélek, mert azt evidens hogy nem lehet neveléssel lecsitítani. Én speciel a már beszélni és értelmes önálló gondolatokra is képes gyerekről beszélek, aki esetleg fel is fogja már amit a szülei mondanak, ha akarja, meg épp tiszteli a szüleit. Ha nem, akkor annak egyedül a szülei az oka.
Úgyhogy nem, ne rohadjon meg a szobában nyáron viszont láttam én már például békésen fürdőző gyereket strandon, meg akik normálisan normális hangon játszottak egymással. Ezzel szemben a farkasüvöltés, bömbölés, és idegbeteg játékcsapkodás bemixelve a szülők leszaromságával, vagy egy "hagyd abba" odaböffentésével már szintén a pofátlanság kategóriája, amit néha kompenzálnék szívesen egy vasárnap hajnali, illetve esti láncfűrészezéssel az ablaka alatt. Jaaaaa az más? Hogyne. Neki joga volt gyereket csinálni, nekem meg jogom van a saját portámon nyugodtan lenni. De ez igaz bármely köztérre. A lényeg annyi hogy tiszteletben kell tartani a másikat is és akkor én is tiszteletben fogom tartani őt a gyerekével együtt, mert kultúrember vagyok... ha hagyják. PONT.
forrórágógumi 2009.09.15 13:53:14
@facsipesz: ha már szeretsz idézgetni:
"Emellett amíg játszottunk, 4-5 gyerek rendszeresen azzal szórakozott, hogy bebújt a rács mögé..."
Magyarul kordon rács mögé.... keresed a fogást az embereken, teljesen feleslegesen.
forrórágógumi 2009.09.15 15:50:05
@turorudi: "...viszont korántsem szeretném, hogy pl. csendben játsszanak."
Módosítok: nem várom el hogy egy mukk nélkül üljön egy helyben ameddig 18 éves nem lesz, hanem hogy emberi keretek között maradjon a viselkedése. Semmi bajom a gyerekhanggal, ha azt nem 130 decibelen és 4 órán keresztül kell hallgatnom. Valószínűleg a te gyerekeid normálisak, de hidd el van egy-kettő amelyek eredendő apasejtjei inkább az anyuka szájában végezték volna jobban járt volna a világ :). Legjobb barátom két gyereke külön-külön is tündér, együtt még normálisabbak, néha eltörik a mécses náluk is, de vége van pár perc alatt. No problem. De például ha te azt mondod, hogy leszarnád hogy a gyermeked üvöltözése (ha így tenne) zavar-e engem, mert gyerek és ez van, hát akkor már bocs, de nem érdekel hogy hány kiló vagy, de kifejezném a véleményem neked, de ha a kölök van csak kéznél akkor neki.
Miért nem a szülőt basztatta az őr? Belegondolva ott van 100 ember, előtte meg mászik 3 gyerek, szerinted kihez menjen oda hogy már bocs a magáé az a gyermek?
Ideális esetben az volna az alap, amit Péter is megtapasztalt pár nappal ezelőtt. Figyelmetlen volt, kiejtette a kocsikulcsát a zsebéből, amit aztán leadtak a helyi kapitányságon és rögtön házhoz vitte neki egy lelkiismeretes rendőr. A hétvégén Pécsett akadt dolgom, az egyetemen,…..