Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sbacsika

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
IFL Gazdaság Élet a Tesco után 2014.11.21 14:35:22
A Tesco inkább egy életérzés, egy társadalmi pozíciót felölelő közmegállapodás gyűjtőneve, ami ellen a kormány meghírdette saját szabadságharcát. Le a külföldi hipermarketekkel! A kormány el fogja lehetetleníteni a Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a többi market magyarországi…..
Szomorú kötelességnek kell eleget tennem ezen a késői órán azzal, hogy cikket kell írnom az imént elszenvedett verségről és a búcsúról.  Gyászos nap ez Hollandia számára, gyászos nap ez minden narancsbarátnak, még akkor is, ha a portugálok elleni rangadó előtt sem voltak…..
sbacsika 2012.06.18 09:44:44
@Giedi: a kérdésem erre a holland csapatra vonatkozott és költői volt
A horvát utánpótlás-válogatott Kristijan Ipšát 2008-ban, a horvát-olasz U21-es Eb-selejtezőn könyökölte arcon Balotelli. Aztán persze őt kellett hordágyon levinni. "Balotelli a meccs első percétől suttyóskodott. Amit művelt, több volt mint durva játék és…..
sbacsika 2012.06.14 12:46:04
Vargtimmen Gyász 2012.06.12 00:14:00
Az lenne az igazán kurva jó, hogyha Hamrén többet nem álmodna meg fantasztikus újításokat, és azt játszanánk, ami működik. Rosenberg igazán ügyesen védekezett a kezdőkörnél, és csomószor fejeket is vágott, amivel biztosan meglágyította a sporit, de az igazán menő…..
Nem beszéltük meg előre, de úgy látszik, a válság begyűrűzött a mi fejünkbe is, mert bármennyire illik és jól esik karácsonykor nagyot ajándékozni, ünnepi vacsorához nagyot bontani, a mi ajánlásainkban akad bőven ésszel árazott bor. Persze aranyáron aranyat venni nem nagy…..
sbacsika 2011.12.08 12:13:36
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Bejelentkezett az elvonóra Charlie Sheen. A színész még a múlt héten került kórházba egy monstre, két napig tartó házibuli után - a hivatalos indoklás szerint rekeszizomsérvvel, de a kórházból való kiengedése után való rehabra beiratkozás némiképp mást sejtet.…..
sbacsika 2011.01.30 20:13:43
  Az hogy egymilliárdos ingatlanok vannak Budapesten (sőt Kecskeméten) az egyáltalán nem meglepő, foglalkoztunk már néhánnyal az Urbanistán is (elég csak ezt az 5,2 milliárdos budavári lakóházat vagy ezt az 1,6 milliárdos budafoki villát említeni, hogy a 4 milliárdos Várkert…..
Michael Knight El lehet menni 2.0 2011.01.02 13:59:00
Szankciókat követel a magyar kormány ellen az Európai Bizottságnál tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt. Kíváncsi vagyok, hogy Szijjártó, Kósa, Matolcsy vagy maga Orbán…..
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
Ész Károly sztorija egyáltalán nem nevezhető mindennapinak. Akkora félreértés van benne, hogy Shakespeare is megirigyelhetné, bár a pikáns téma miatt inkább egy Benny Hill Showba illene (akiről nem is értem, miért nem nevezetek el még sípályát, ha már egyszer ilyen neve…..
Na akkor ez a hét se maradjon erőszak nélkül: folytatjuk sorozatunkat, amelyben olvasóink fura baleseteit mutatjuk be. Íme Gabesz sztorija:   Sziasztok! Egy kollégámmal történt eset: Lefele száguldott a pályán, amikor valami oknál fogva egy kanyarban kisodródott. Ezután…..
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
Voltak akik leírták és bukott, leszerepelt embernek tartották. Voltak akik várták, hogy visszatér a közéleti rabságból, mint modern Sándor Mátyás, hogy harcot vívjon a jogállamot tutira megingató PatásÖrdöggel. Talán csak egyvalamire nem számított senki: hogy ez ilyen hamar…..
sbacsika 2010.11.03 10:00:03
@Jackni Konzol: a 3 milliót hangyányit többnek érzem az 1500 demokratánál, de lehet bennem van a hiba
sbacsika 2010.11.03 10:06:59
@tróger.gyerek: miért? te mást mértél?
Subba Zsebbe Jolie 2010.10.18 09:30:00
Hogyan is mutathatnánk meg igazán, hogy milyen is itt élni, ha nem egy kis zsebbe bindzsivel? A hazánkban forgató Jolie kinézett egy helyszínt, és ki is bérelte azt másfél millió forintért. A bökkenő csak éppen annyi volt, hogy a bérbeadó nem a tulajdonos volt, hanem a portás. A…..
sbacsika 2010.10.18 14:52:41
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
Meg kell, hogy állapítsam, mindig van lejjebb. Persze a történetben szereplőhöz hasonló nyuggerek is megérik a pénzüket, Von Schwarz érthető módon ezesetben nem a piroson átsétálás miatt akadt ki és írt levelet. Múlt szombat 13:00 körül nyugodtan sétálgatok a Teréz krt-on,…..
sbacsika 2010.08.01 11:44:08
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Azzurri Azúrkék összeomlás 2010.06.24 20:20:00
Tegnap este írtam egy ideges e-mailt lupettónak, a mai napot egyeztettük, oké, megírom az összefoglalót, ígértem, remélem, nem azt a címet kell majd adnom a posztnak, "lófasz és esti fény" vagy azt, "arrivederci", vihogtam, de nem gondoltam…..
sbacsika 2010.06.24 23:24:08