Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacsavadász

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zümi a német Media Marktnál és a Dellnél panaszkodott, hogy általában egy év alatt pusztulnak el Streak 7-es táblagépei. Amiket viszont szó nélkül cserélnek, csak sajnos ugyanarra a modellre. Egyszer csak elfogy. Eme talányra mondjatok nekem megoldást. 2 éve a páromtól kaptam…..
kacsavadász 2013.05.23 21:15:09
Gábornak sikerült 7000 forintot otthagynia a Shellnél, amit még aznap éjjel megpróbált visszaszerezni, de akkor még nem látszott semmi a kamerán. Másnap viszont ott találta a srácot, akinél fizetett, ő pedig már látta a biztonsági felvételen, hogy nem nyúlt a kasszához, meg…..
A ma délutáni Mónika Showban gigászok összecsapása várható, egymásnak feszül a szakállas faszkirály és kihajított nőfalkájának elemei közül néhány, no meg ott lesz a párás szemű menyasszony és maga Mauni is, a tévés konfliktuskezelés nagyasszonya, isten irgalmazzon…..
30 milliárd forintnyi összeget örökölt egy hajléktalan testvérpár, akik egyike szociális otthonban, másikuk viszont a Róka-hegy egyik barlangjában él - írta meg a héten számos lap itthon és külföldön. A különös történet felkeltette az érdeklődésünket, részben…..
kacsavadász 2009.12.05 14:45:06