Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoenBp

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németország szerzői jogvédő hivatala, a GEMA alaposan megszívta saját bürokratikus eljárásrendjét: Johannes Kreidler, egy underground zenész volt a tettes. A GEMA megköveteli minden egyes bejelentett zeneműre, hogy az abban felhasznált hangmintákról egyesével töltsön ki a szerző…..
KoenBp 2008.08.24 16:20:44
Klasszikus történet az egymáshoz nem illő emberek hosszúra nyúlt kapcsolatáról: jól kereső nő, otthonülő, unatkozó férfi, naná, hogy megcsalás és szakítás lesz a vége. Nem hiszünk a szerelemben, ez itt a szakítósblog.Sziasztok!Volt pár szakításom, de ezek közül a…..
"A férfiakat mi nők alapvetően hajlamosak vagyunk beazonosítani egy hímtaggal, ami folytonosan nyughatatlanul keresi a tokkját. Mielőtt bárki feminista férfigyűlölő baszatlan némbernek azonosítana engem, elmondom, hogy férjnél vagyok, és most várom a pici fiamat. Már jó nagy…..
KoenBp 2008.08.18 13:35:27
Michael Phelps most nyerte meg nyolcadik aranyérmét a pekingi olimpián. Ennek az elképesztő teljesítménynek az okát sokan kutatják, pedig egy magyarázat igencsak kézenfekvő lenne. Allie Janson genetikai tanácsadó szerint Phelps egyértelmű jellegzetességeit hordozza magán a…..
Az egyetlen tapasztalata a meccsnek, hogy Amerikát le kell lassítani, és lehet nyerni az ellenük. A 101:70-es végeredmény helyett 50 ponton kellett volna tartani Kínát, és 120 dobni, de ezt nem tudták megcsinálni, pedig ez egy roppant gyenge csapat volt. Az amerikai elnök, George W. Bush…..
KoenBp 2008.08.11 01:20:35
S-blog Elkelt a Lennon motor! 2008.07.07 17:18:00
Vannak olyan emberek,akik képesek milliókat adni egy-egy relikviáért, ami az imádott sztárhoz tartozott. Járművekről azonban nem sokat hallani, azokkal általában sosem tudjuk meg, hogy mi történik. Na, jó, James Dean Porsche 550 Spyderéről eleget lehetett hallani, mint a világ…..
KoenBp 2008.07.08 00:52:41
Announced:ParadicsomlevesGrillezett pulykamellBurgonyapüréFact:ParadicsomlevesGrillezett pulykamellValamilyen rizsNaná, hogy ma sem sikerült 650.-ért azt adni, amit kiírtak, de legalább most pozitív irányba történt az átverés. Az úgynevezett burgonyapüré ugyanis még nyomokban sem…..
Hát úgy néz ki lehet nem is Károly Róbert, ahogy eddig hittük, hanem  Koltai Ferenc, a Jura Trade Kft. ügyvezető igazgatója és egy széles körben használt pénzjegyeken található biztonsági elem szabadalmának egyik tulajdonosa - legalábbis a szentkoronarádió szerint. Mi azt…..
Jegyiroda miatt még nem tört ki ekkora balhé ... Tényleg ilyen ország nincs még egy! A Broadway Jegyiroda lenne a New York - Tel Aviv tengely hazai képviselője, a hazánkat és a magyarokat nyomorba döntő eszmék tűzfészke (szélsőjobb)? Vagy az antifasizmus elleni harc első…..
Hóbelevanc A modor romlása 2008.04.13 16:00:00
Sokak szerint már a századfordulón rossz útra tért a modor és az etikett. A XIX. század végén, és a XX. század elején az etikett megtartása nem csak szórakozásnak minősült, de a nők számára egyenesen hivatásnak tekintették. A magasabb társadalmi rétegben forgolódók nem is…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
KoenBp 2008.04.09 23:14:17
Tengerparton ez úgy működik, hogy az ember elúszikál-lazul a hűvös sós vízben, napozik pár órát esetleg az mp3 lejáccót a fülébe helyezve könnyed hangulatú romantikus sztorikat olvasgat majd ha már farkaséhes, kér egy akkora pizzát ami másfélszer lelóg a tányérjáról és egy adag salátát meg egy pohár jéghideg ásványvizet.
A pizza szinte átlászó olyan vékony, de sehol sem szakad el és a vége úgy roppan hogy már maga a hangja is fenséges. A tészta ínycsiklandozóan finom. Valódi paradicsomszósz, pár vékony szelet gomba, lehelletvékonyra szelt sonka bazsalikom, oregánó mennyei sajt. S ugye a friss saláta. Jóllaksz, de mégis pont olyan könnyedén állsz fel mintha csak úszni indultál volna pár órával ezelőtt...

Ezzel szemben a pizzahutos "magyaros" pizza áll:
- négy és fél centi vastag cukrozott lángos (ez lenne a tészta, úgymond az alap...bár még ez is bővíthető ha az ember sajtos szélűt rendel...ilyenkor egy jó 17 deka tescosajtcsíkot beleszámolhatunk amit a keletlen lángostészta kerületébe sütnek csak nekünk)
- cukor és kecsáp keveréke némi cukrozott kecsápkonzervvel elkeverve meg egy pici cukor még
- 2003 környékén lemirelitezett lókolbász megbolondítva vagy 8 féle tartósítószerrel
- parizer és disznóhúskeverék őrölt maggi marhahúsleveskockával összedolgozva precíz 7mm*7mm*7mmes kockákba öntött formában
- két három egész fej lilahagyma "lazán rádobálva"
- cukrozott zöldpaprika konzerv hasonló nagyságú térbeli formákra darabolva
- pár szelet paradicsom ami teljesen szétfő ebben a kutyulékban és csak a sárgászöld éretlen közepe sejteti velünk hogy ez egyszer zöldség volt
- egy jó 25 dekányi tescosajt aminek semmihez sem foghatóan szemét íze van

ezt a költeményt fél liter forró olajba merítik és készen is van a pizzahut pizza...

1 liter coca cola dukál hozzá
A hét poénja nem is az, hogy Molnár VV Anikó munkát keres, hanem az, hogy ebből reality készült az Aktívban. Eleve vicces, hogy ezzel már talált is melót, hiszen nyilván pénzt kap azért, hogy egy tévéstáb társaságában keresgéli a munkát. De ehhez vegyük hozzá, hogy VV…..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.12 12:45:26
Ki az a napjainkban is aktívan szereplő tévés-rádiós személyiség, akinek a visszatérésével az RTL-es Reggeli dolgozóit riogatják? Ráadásul úgy hírlik nagyon nehezére esik köszönni a munkatársainak, mintha fent hordaná az orrát. Különösen rosszul esik ilyesmit hallani,…..
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..
KoenBp 2007.02.09 21:52:58
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
A Subba csak akkor érheti el célját, ha felderíti az összes neten fellelhető, különleges szexuális érdeklődésű kisebbséget. Ma van egy magyar blogunk a nadrágon keresztül is jól kivehető hímtagokról (szerencsére számos magyar versenyzővel, elsősorban az őszinte és…..
Subba Papp Laci kettő 2007.02.02 14:09:00
A társadalom peches, lecsúszott tagjain nevetni aljas, Európába nem illő cselekedet. De hát olyan viccesen tudnak ordibálni. ..