Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wyky891127

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Räikkönen elkötelezett a Ferrari iránt   Kimi Räikkönen egyelőre nem gondolkozik azon, hogy kategóriát váltson, mert elmondása szerint még mindig nagyon élvezi az F1-es versenyzést. Szinte naponta jelennek meg olyan hírek, amelyek arról szólnak, hogy élő szerződése…..
wyky891127 2009.10.01 15:41:16
@Andrejja:
Heh.
Nyugi nem jövök többet.
Beteg vagy! :S
Amúgy pszichológiát tanulok,és te beteg vagy!
GoNdOlAtOk 2009.09.23 13:43:00
Ma azonban elhagyom ezt a helyet. Erősen lehunytam a szeme,hogy a régi emlékképektől megszabaduljak.Martha nagyi eközben a kedvencemet készítette reggelire, tükörtojást. Csendesen sűrgölődött a konyhában,néha lopva felém pillantott. Tudtam,nem úszom meg fejtágítás nélkül.…..
GoNdOlAtOk 2009.09.18 10:20:06
- Szép időnk van!- mondta Martha,mikor beléptem a konyhába. Hangjából kiéreztem a szomorúságot,és ezt ő is észrevette,ezért csevegő hangra váltott. _mindent becsomagoltál,drágám?-kérdezte.-Persze,nagyi! A fél házat bepakoltam.- feleltem könnyed mosollyal. Azt csak én…..
Dr. Szilágyi Vilmos szexuálpszichológus online felmérést végez a szexualitással kapcsolatos vélekedésekről, attitüdökröl. A kérdőív rövid, gyorsan kitölthető, kérek mindenkit, hogy lehetőség szerint szánjon néhány percet a kérdőív kitöltésére. A felmérés időközben lezárult, ezért a kérdőív linkje…..
Egy hosszabb kihagyás után újból életre kel a blog, legfőképpen azon egyszerű oknál fogva, hogy az elmúlt hétvégén ismét összemérték erőiket a világ leggyorsabb pilótái. Méghozzá nem is akárhol, nem is akárhogyan és mindennek a tetejébe még nem is akármilyen előzmények…..
Néézd. Mondd, hogyan szerethetsz mást ?Hogy tudod megtenni ?Ember vagy te ?Sohasem értettem igazán, hogyan lehet drukkolni másnak. Csak Kimit ismerem és csak ő az aki megérdemli, hogy szeressék. Bár mostanában mindenkit kedvelek a pályán. Kivételt talán csak hamilton…..
GoNdOlAtOk 2009.09.16 08:56:39
Csípős klórszagra ébredtem. Nem otthon voltam. Idegen fehér ruhás emberek vettek körül. Számomra ismeretlen szavakat mormoltak egymásnak. Tekintetemmel anyát kerestem. Csak a mamát láttam, hosszú fekete ruhában. Mindig jól állt neki ez a szín,de csak akkor viselte,ha valaki,aki…..
Erwin Koeman nem megfelelő taktikával játszatta a magyar válogatottat a szerdai, portugálok elleni vb-selejtezőn - véli Pista bá, a XIII. kerületi Angyal büfé labdarúgás-szakértője. Interjú. (képünkön: 2-1-et jósol Magyarországnak Dánia ellen a szakértő) Az…..
wyky891127 2009.09.10 13:59:19
@ektoplazm: Hm,mert te vagy bármelyik más "Okos" biztos jobban csinálnád(nátok)...
Ha a magyar focisták is olyan támogatást,anyagi hátteret,felkészülési lehetőséget kapnának,mint a külföldiek nem indulnának eleve hátrányból..
Sztem igenis mindent megtettek.
Az kritizálja őket,aki többet tett!
GoNdOlAtOk 2009.09.10 12:59:02
Nem tudtam,mi történt, csak apám érdes hangja szűrődött át a másik szobából,amint csúnyán káromkodik. Az ajtó mögött lapultam, könnyek égették a szemem. De nem mertem mozdulni sem,hogy letöröljem őket. Hallottam apám közeledő lépteit, dünnyögését. Az agyam vadul…..
GoNdOlAtOk Bevezető 2009.09.09 09:23:00
A tópart menti fák árnyékában álltam,s néztem egyre távolodó alakját...Már kora reggel fényes napsütés köszöntötte Köln lakóit,köztük engem. A mai nap számomra azonban más okból bírt különleges jelentőséggel. Ma van új életem első napja.  Hat éves voltam,amikor…..