Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liberator

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hülye dolog a nosztalgia, az ember megnézi 16 év múltán az Angyalbőrbent, és nem lesz ideges a béna forgatókönyvtől, meg az egész infantilizmustól, nem, hanem ellágyulva nézi a régi egyenruhákat, a vöröscsillagos ködvágót, a surranót, az igénytelen magyar fejlesztésű…..
Csáp Géza Egy nő beszél 2006.07.19 10:00:00
Nekem sikerült megszeretnem a Bartók Rádió délutáni holtidejét kitöltő rádiójátékokat. Pár éve egy hosszú délutánokkal súlyosbított nyáron annyira túlnyomtam magam Brahmsszal és Kodállyal, hogy szinte felüdülés volt, amikor elhallgattak a hegedűk, és egy…..
A cím, bármennyire is undorító, szó szerint igaz. Lassan kapcsoltunk, mint az egyszeri nehézatléta a vizeldében, de csak rájöttünk, hogy amit vasárnap este hallottunk a Szólás szabadságában, az tényleg úgy hangzott el. Merthogy ma megnéztük a műsor honlapján. A kérdéses…..
Liberator 2006.07.19 15:05:29
És eljött ez a pillanat is, ugyan számítottunk rá, de olyan más, amikor valóban megtörténik. Megérkezett az első küldemény Csáp Géza nevére, ráadásul a futár személyesen őt kereste. Elképzeljük, mennyire jól mulathatott, meg az is, aki címezte, hogy micsoda hülye nevű…..
Olyan, a siketek és nagyothallók, illetve az angolt tanulók számára kifejlesztett feliratozási technika (nem kellene itthon sem szinkronizálni semmit, mellesleg, de ez igazán nem ide tartozik), ami a képernyőn elhangzottakat, esetleges háttérzajokat és hangokat jeleníti meg a…..
Hát nem beteg dolog egy júliusi szerdán az A38-on könyvbemutatót tartani? Én legalábbis valamiért annak véltem, és ezért nem haboztam, lementem, megnéztem. Pláne, hogy az eseményt az izgató hangzású „Első könyvek, első könyvesek” címmel hirdették meg, és mi a…..
Csáp Géza Bada Dada halálára 2006.07.06 09:09:00
Meghalt Bada Dada? Egy nagy francot! Ilyesmit nem tehet velünk, nyomulós kis senkiháziakkal, akik iránytű nélkül maradnánk ebben a trágyatengerben.  Bada Dada egyszerűen nem hagyhat magunkra, tisztasága és zsenije kötelezettségekkel jár! Bada Dadának kutya kötelessége…..
A Léderer-Kovács kettősnek nagy ziccer lehetett volna a tegnapi Portugália-Franciaország mérkőzés, hiszen a másik elődöntőn nyelvészeket és jóérzésű embereket a sírás környékére kergető Urbán dúlását kellett volna felülmúlni - de nem így történt. Azt nem tudom, hogy…..
comment:com Igazi seggfejek 2006.06.29 14:01:00
Mondjuk ki: a Sláger Rádió reggeli műsora, a Bumeráng, tulajdonképpen azért a leghallgatottabb, mert a legbunkóbb reggeli műsor is egyben, mindannyian szeretjük azzal a bizsergető érzéssel kezdeni a napot, hogy amíg mi még csak a Maci-kávénkig és a vajas-mézes kenyerünkig…..
A halántékon zsíros cseppekben végiggördülő verejték, az alkohol bűze, izzadságtól ragacsos kezek és a barátok, akik meg akarják maguk hívatni egy fröccsre. Kánikulában teljesen felesleges kimozdulni esténként, inkább tekerje fel a légkondit, kapcsolja teljes fordulatszámra a…..
comment:com Búcsú Hufftól is 2006.06.28 15:12:00
Korábban már megemlékeztünk az idei szezon hősi halottairól (itt, itt és itt), melyek közül a Hetedik menyországot csak nem sikerült jobblétre szenderíteni, a CW még egy félszezont ad a gelj sorozatok netovábbjának. Ugyanez a sors vár a Maffiózókra (januárban egy 8…..
Amikor először vágott arcon a Sikeres nők magazinjának reklámja, azt hittem, hogy ez a lap olyan monomániás elmebetegeknek készül, akik csak sikeres nőkről hajlandóak olvasni. De persze ennyire nem durva a helyzet, ez az újság pont ugyanolyan, mint a többi híresemberes magazin,…..
Az itthon is vetített, összesen 9 évadot megért, Szeretünk Raymond című sitcom címszereplője, Ray Romano, ismét egy sorozatban kaphat szerepet. Nem vagyunk nagy rajongói a műfajnak - kivételt képez a Jóbarátok és Al Bundy - és magának Romano mesternek sem  de a hír mégis…..
comment:com Ha szerda, akkor 2006.06.07 18:25:00
Talán azért szeretem, mert annyira hasonlít az összes magyar orvosra. Mínusz persze a szakmai hozzáértés. A lényeg, hogy megint szerda, ilyenkor különleges születési rendellenességekről, egzotikus vírusokról és soha sem hallott bakteriális fertőzésekről fantáziálok már este…..
Keményít a Tankcsapda: átlátszatlan fekete tok, fekete lemez, aminek még a hasa (azaz nem a címkés fele, hanem a másik) is fekete, szóval itt nincs viccelés. A sajtóbemutatón elmondták, hogy nem terveztek black albumot, mármint olyan lemezt, mint a Metallica 1991-es cím…..
Az a pillanat, amikor kedvenc sorozatunk elveszíti hitelességét illetve azt a csak erre a sorozatra jellemző karakterét, ami az embert eredetileg a készülék elé szegezte. Eredete egy 1977-es Happy Days epizód, melyben az egyik karakter (Fonzie) vizisízés közben átugrik egy cápa…..
A futballt szakkomentáló szakkomentátorokat nehéz szeretni. Mindenekelőtt azért, mert nem jók. Pedig csapatostul szaladgálnak, mióta minden hétvégére tucatnyi nemzetközi meccs jut. Kétféle szakkommentátor létezéséről van tudomásunk. Az egyik semmivel sem mond többet, mint amit…..
Korábban ígértük, hogy nem lesz 24 hír januárig, de ezt nem lehet kihagyni. A Cool TV úgy döntött, hogy a május 15-től életbe léptetett új műsorrendet (ami meglehetősen sikeresenek bizonyult a fiatal korosztály körében) megfejeli még egy húzással, és leadja az m1-en évekkel…..
comment:com Az évad izéi 2006.05.30 09:42:00
Lezárult az évad, megvoltak a szezonzárók, a sweeps a szokásos eredményt hozta, az American Idol mindenkit agyonvert, a Lost nézettsége csökkent, a Grace Klinika az év meglepetéseként a Született Feleségeket is legyőzte. Szubjektív lista következik. Az év sorozata (dráma): Dr.…..
Most érkezett a hír (nos, igazából tudhattuk volna, ha követjük a rádiókabaré, pontosabban az 5. Humorfesztivál eseményeit, de nem tettük, röstelljük), szóval most érkezett a hír, hogy a Malacka és a Tahó zenekar tagjaiból összeállt trió a verseny döntőjébe jutott, és…..
comment:com Csütörtöki ajánló 2006.05.25 10:00:00
Az RTL ma Gálvölgyivel száll harcba este kilenckor, és a veterán tréfamesternek jók az esélyei, ugyanis a TV2 egy egészen bizarr filmet halászott elő a komposztból, ami mondjuk a Szívtipró gimi sávjában, kora délután elmenne, de főfogásként igen gyérnek ígérkezik. "A…..
comment:com Heti nézettség USA 2006.05.24 15:21:00
Amerikai nézettségi toplista május 15 -21:   Program Csatorna Vetítés napja Nézőszám 1. American Idol FOX Kedd…..