Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dina2

16 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyu mindig mondja,ezek a németek annyit festeznek,mindig van valami ürügy a piálásra és a nagy zabálásokra=)Igazából nekem fel se tűnt,hogy tényleg szinte minden héten van valami.Kezdjük a sort a Hasseröder fest-el,a név a helyi sörből származik,amit itt állitanak elő gondos…..
Kedves Blogom!Nem nagyon irtalak,sajnálom igy utolag,későbbiekben biztos élmény lett volna visszaolvasgatni,azért akad itt 1-2bejegyzés.Most szólok előre,hogy ez a bejegyzés érzelgős lesz,aki nem birja,ne olvassa...tényleg...Már nagyon a végét járjuk a dolognak,azaz az itt…..
Megtörtént a második nagyobb kiruccanásunk,a tengernél jártunk,és mondhatom pont ugyanolyan jól éreztem magam ott,mint Berlinben. Nem hittem volna,hogy Németországnak van ennyire szép tengerpartja.Komolyan nem is Németországban éreztem magam,inkább egy mediterráni vidéken.Nem…..
Hahó!!!Nha pont ma vagyok itt 1 hónapja,ennek tiszteletére irom most ezt a bejegyzést,összefoglalom mi minden is történt velem,mik a tapasztalataim,mi mindent kell tudnotok az itteni életemről.Először is,nem meglepő tény,hogy itt kint drága az élet,vagyis hát a magyar viszonylatokhoz…..
Oké,mivel többen rámszóltak,hogy miért nem irom a blogom,akkor ünnepélyesen megigérem irni fogok mostantól ha nem is minden nap,de mondjuk két naponta.ez korrekt?=)Nagyon jó idő van itt szerencsére,igy nagyon sokat vagyunk a szabadba,ezt az iwiwen láthatjátok a képeim…..
Nha kakukk!!!Tudom,jó rég nem irtam már,de ez azt jelenti,hogy nincs időm,mert annyira elvagyunk itt havazva,ami tökjó.Nem újdonság,hogy még mindig remekül érzem itt magam.Elkezdődtek az órák is,egy pár már most nagyon tetszik.Az időjárás pedig felülmúlta a…..
Hallo!!!!!nha megjöttem,egész pontosan tegnap,de mától van már netem,szerencsére.Az út kegyetlen hosszú volt,3 vonattal mentem és több mint 15órát utaztam.de minden rendbe volt,jó vonatra szálltam fel,este kicsit depis voltam,amikor elköszöntem Anyától,de amikor ideértem reggel,ez…..
Kakukk!!!!Egy kis üzemszünet után ujra jelentkezek.Nézzétek el nekem,hogy nem kaptok egy jól felépitett esszét az életemről,hanem ami épp eszembe jut azt irom.Tulajdonképpen arra is rájöttem,milyen jó lesz ezt a blogot a későbbiekben visszaolvasgatni majd,amikor már otthon…..
Nha haliho!!!!!Megvolt az első partynk itt kint,hát nem csalódtam.=) Tegnap délután megjött a francia lány Isabell,már pont kezdtem bedepizni az egyedülléttől,szal mondhatni,tényleg jókor jött.Nagyon közvetlen,barátságos,nyitott mindenre,ugyhogy eddig ő a legjobb arc itt.A…..
Dina2 2009.03.23 16:31:41
Nehéz megszólalni,eljött hát ez is,holnap felülök a vonatra és elmegyek majdnem 5hónapra...jódarabig pedig utoljára alszom az ágyikómba.ma igazán megdöbbentő nap volt,sőt már egy hete minden napomra rácsodálkozok.köszönök mindenkinek mindent!!!!Iszonyat fogtok hiányozni,de…..
Hahóóóó!!!!Elösször is szeretném leszögezni,hogy lehet írni ám kommentet,oké,hogy még itthon vagyok és nagy dolgok nem történtek velem,de ha kint leszek,fogok ám örülni mindenfajta Magyarországról származó üzenetnek:) ugyhogy hajrá!Nha kérlek szépen,bepakoltam,hát olyan…..
Schön Guten Abend!!!!Nha hogy vagytok kedves olvasóim?ugye repesve várjátok minden új bejegyzésemet?ahogy azt kell:)1 héttel később ilyenkor már javában zötyögök a vonaton,de az is lehet,hogy most szállok át éppen Bécsben a Hanoveri járatra,fuu beleborzongok,de szerencsére akkor…..
Hahóóóó!!!Bizony már csak 10napom van hátra...ejjMár elkezdtem a búcsúúúzkodást,hétvégén mamámnál jártam és nagynénikéméknél,bár így se látjuk egymást túl sűrűn....Most hétvégén is lesz családi röff-röff(én csak így hívom,a családi összejöveteleket),ugyhogy…..
Hahóóó Kedves Olvasóim!!!Februárt írunk...Március 19-én indulok....elteltek már megint ezek a fránya hónapok elég gyorsan...:)A bőrönd kérdés eléggé aggasztó:hogy fog beleférni az egész életem egy "csöppnyi" táskába???Jelentem sehogy:SAz utazás kérdés…..
HarzBlog ERASMUS-fórum 2008.11.04 15:56:00
Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, hogy egy kicsit beavassam a leendő hallgatókat. A kommentek alatt írtam egy általános tájékoztatást, és ha bármi kérdés van, akkor azokat is a kommentek közé lehet beírni. E bejegyzést kilinkeltem oldalra is. Bevezetés a rejtelmekbe Az oldal…..
Edinának hívnak, 20éves vagyok,és a Kodolányi János Főiskolára járok.2009-ben pedig valóra válik egy régi álmom. Lehetőséget kapok arra,hogy külföldön tanulhassak....Az egész valahogy úgy kezdődött,hogy ültem a számítógép előtt,mire anyukám bejött a szobába.Feltettem…..
HarzBlog Hosszú hétfő 2008.10.28 00:29:00
A vasárnap esti mosás és a nagyjából két óra hosszáig futó gépi szárítás után ez a nap a szokásosnál korábban kezdődött, hisz a Study Skills nevű angol nyelvű kurzusunkra, amely normalerweise csütörtök délután van, most kivételesen hétfőn, reggel 8-kor került sor. Ezt a…..