Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jkiii

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideig azt gondoltam, megtartom magamnak a tutit, de egyszerűen olyan jó könyvről van szó, hogy nem tehetem meg. (Persze lehet, hogy már ti is tök régen hallottatok róla) Azt már nem tudom felidézni, hogyan találtam rá, de arra emlékszem, hogy azonnal megrendeltem és szerencsésen…..
A háborús filmek mindig is fontos szerepet játszottak Hollywoodban. De egyik konfliktusról sem készült annyi, mint a vietnami háborúról – és egyik sem váltott ki olyan széleskörű reakciókat, mint az ezt feldolgozók. Néhány év elteltével a legtöbb háború szimbolikussá…..
Kemény nap volt csütörtökön, először Farrah Fawcett, aztán Michael Jackson ment el, pénteken már arról cikkeztek a külföldi lapok, hogy ki nem halt meg: volt hír például arról, hogy Jeff Goldblum még köztünk van, aztán meg arról, hogy Harrison Ford igenis él. Jacko…..
A jövő tud szép is lenni, nem csak apokaliptikus. Ha minden jól megy, akkor előbb-utóbb találkozhatunk egy ilyen, még csak koncept-étkezőasztallal, ami bárhol jól mutat. Az asztal közepe egy 203 literes hűtőt rejt, ami két nagyobb részre van osztva a jobb tárolási hőmérséklet…..
jkiii 2009.06.18 19:48:33
Az Asylum olcsó, nézhetetetlen filmekre szakosodott, néhány produkció címe álljon itt a műveikből: The Terminators, Omega vagyok, Snakes on the Train, Da Vinci Treasure, Street Racer. Ezek elnevezése egy mozikba küldött sikervárományos alkotás címére hajaz és úgy tűnik teljesen…..
Hogy ez eddig nem jutott senkinek az eszébe! Hát mit csinált az a sok szerencsétlen közgazdász mindezidáig? Sebaj, megjött végre Borisz Grizlov, aki megmondja a tutit. Figyelem, figyelem: a rubelből úgy lesz keményvaluta, hogyhatásszünetezentúl palládiumból kell készíteni az…..
Lassan fél éve nem tudja elhagyni Katart az a belga tévéproducer, akinek kinti cége kifizetési problémákba keveredett. Az ügy szövevényes, de a lényeg, hogy állítólag a belga munkatárs kintartózkodásáért kezeskedő katari férfi a kifizetési problémákat a belga csávóra…..
Tisztelt Páva Zsolt! Tudom, hogy elfoglalt ember, ezért gyorsan a levél lényegére térünk: Tiszelettel azt kérjük, hogy Ruzsa Csabát, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatóját legyen kedves gyorsan leállítani. Konkrétan Ruzsa úr következő nyilatkozatával van…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
A SkipScreen egy ingyenes Firefox kiegészítő, ami megkímél az idegtépő várakozástól a fájlmegosztó oldalakon, mint a RapidShare, Zshare, MegaUpload, és a Sharebee. A letöltések azonnal indulnak majd és neked nem kell többet a hajadat tépni a bárgyú reklámok és az elpocsékolt…..
Először természetesen megdöbbentem a thai srác nyakában ülő véres pengét markoló iskoláslány láttán. A srác még mutogatja is, látod, egy ujjam hiányzik, miközben a nyakában a tipikus iskolai egyenruhát viselő lány inge tiszta vér, csurog lefele a vér a lábán is, miközben…..
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
A Neumamn Kht. karácsonyi ajándéka, a tavalyi nagy sikerű junoszty után idén a 77 filmajándék. 77 műsort válogattunk össze az elmúlt 77 évből.  Az összes film megnézhető bármikor, de mi napi ajánlatokkal jelentkezünk. Mindezt, saját fejlesztéseinket is megelőzve átírtuk…..
Nagy lendülettel veri szét magát a szélsőjobboldal, ami így jelen állapotában kicsit átláthatatlan, kicsit kaotikus, viszont határozottan egyre viccesebb kezd lenni. Összegezve a tényeket: a zöldpártos Tomket anyázza a kurucinfót, a kuruc anyázza Tomketet, Ferencváros időközi…..
A börtönös filmekben egy közös van: nem, nem Zalatnay Sarolta, hanem a börtönigazgató. Alapból az lenne a dolga, hogy szegény eltévedt báránykákat visszahelyezze a társadalomba , hogy termeljék a GDP-t. De ez nem igaz! A börtönigazgató csak szadista, emberkínzó állat.…..