Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otegi

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Zsiga Marcell bizonyít 2012.02.16 11:05:00
Na, ennek nagyobb  sikert jósolok, mint dajcstomi Twitter-oldalának:   A fideszdroidok magyarázatát, miszerint ez tuti csak kamu/lejáratás/provokáció, üti a második bejegyzés. Ilyet csak és kizárólag egy ostoba, pökhendi, valóságtól elrugaszkodott politikus írhat. Vagy az,…..
Vastagbőr Áldóima 2012.01.10 13:35:51
Mivel a magánnyugdíjas átbaszás ellenére is fontos számunkra a NER, szívesen segítünk Németh Szilárd csepeli polgármesternek...
Otegi 2012.01.10 14:03:06
Lelki szempontból mindenképp jobb nyugdíjasnak lenni Magyarországon, mint dolgozónak. Politikusok és kormányok jönnek-mennek, de a rájuk irányuló kitüntett figyelem állandó. Hiába, az arányok ugye...Szíjjártó Péter tegnapi sajtótájékoztatóján mutatta be a - rövid időn…..
Otegi 2010.12.13 12:22:57
@Énbagoly: Itt azét egy kis félreértés van. A mai nyugdíjasok NEM a nyugdíjukért dolgoztak meg, hanem a JOGOSULTSÁGÉRT. A mai nyugdíjasok nyugdíjáért MI dolgozunk meg. Mivel már nincs (nem lesz) nyugdíjjárulék, hanem nyugdíjadó, így mi már a jogosultságunkért sem dolgozunk meg, elméletileg. Szóval az a kérdés, hogy a mi nyugdíjunkért 30-40-50 év múlva ki fog megdolgozni? Kevés a gyerek, aki potenciális munkavállaló lehet; sok az olyan gyerek, akik potenciálisan here lesz. Nincs mit tenni, ezt látják otthon: a nagyszülők is b@sztak dolgozni,a szülők is b@sznak dolgozni, de segíly, tányéros TV, hifi van.
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Vastagbőr Betöltöttük a hármat 2010.09.21 14:31:00
2007-ben ezen a napon, ezzel a próbaposttal Eric és Zero elindította a Vastagbőr-blogot, és nem sokkal az első szülinap után én is csatlakoztam hozzájuk. Jó csapatba kerültem! :-) Az idő pedig tovább szaladt, volt második, és ma már bizony a harmadik szülinapot ünnepeljük.…..
Otegi 2010.09.22 16:59:19
Csalódott vagyok. Nem is kicsit. És valószínűleg nem csak én vagyok ezzel.  Az adóügyi államtitkár (Kármán András) öntötte a jeges vizet a nyakunkba: "A végcél egy, a mostaninál sokkal egyszerűbb, átláthatóbb, tizenhat százalékos, egykulcsos szja-rendszer, amely a…..
Vastagbőr Civilek Budapestért 2010.07.22 11:01:00
Új civil mozgalom indult, ez mindig megdobogtatja a szívemet, végre valaki nem csak pofázik, hanem tesz is valamit: "Meggyőződésünk, hogy Budapestnek olyan főpolgármester kell, aki nem valamelyik politikai párt helytartója, hanem – a városlakók által közvetlenül…..
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
No, elkezdődött végre ... A krumpli és hagymaosztás után pár szinttel feljebb helyezte a háborút a nyugdíjasok voksaikért két nagy a nagy és a közepes pártunk. Ezzel sikerült is nekik az értelmes vitát hazavágni a nyugdíjrendszerről.Négymadár: A csütörtöki Figyelőben…..
Vastagbőr Minden jót mindenkinek 2009.12.31 14:01:00
Bár kissé korán van még, de stábunk szeretne Mindenkinek szépeket kívánni.Ma éjjel aki akar bulizzon, aki akar, aludjon, aki pedig a Sas-kabaréra kíváncsi, az úgyse ezt a blogot olvassa. :-)Az új évben legyetek erősek, egészségesek, nevessetek sokat, figyeljetek, vigyázzatok…..
Vastagbőr Mikor a rendőr ránéz 2009.11.26 13:01:00
A cinizmus csúcsa, vagy egy újabb mélypont? "A strasbourgi bíróság elfogadta azt a kérelmezői álláspontot, hogy a vörös csillag nyilvános használata politikai véleménynyilvánításnak tekintendő. A bíróság megállapította, hogy a vörös csillag sokrétű…..
A GKI Gazdaságkutató Zrt. a Közbeszerzések Tanácsa (KT) megbízásából elemzést készített a hazai közbeszerzések területén tapasztalható korrupcióról. A tanulmány lényege itt elolvasható, a lényeges pontjai a következők: - a korrupció kezdeményezői az esetek 70…..
Otegi 2009.11.06 15:08:35
@laspalmas: Igen! Nagyon jó nő. És én is sajnálom, hogy ezzel a bagázzsal exponálja magát. De pár kivétellel a többi sem lenne sokkal jobb!
Gyere- gyere Bernadett! Térdelj le és szeress!
Bocsánatot kérek mindekitől, akit megbántottam!
Lakos Imre az SZDSZ prominens tagja, országgyűlési képviselő, Újbuda alpolgármestere, a Főváros Városüzemeltetési bizottságának elnöke. Havi fizetése a következő összegekből tevődik össze: 522.000,-Ft (újbudai önkormányzat) + 302.000,-Ft (fővárosi önkormányzat) +…..
Kis magyar abszurd: senki nem tudja hol lesz a Madonna-koncert, röpke 3 héttel a koncert előtt! Ismét égetjük magunkat a világ előtt, gratulálok! Január végén először azt jelentették be, hogy Madonna anyagilag rendkívül sikeres Sticky & Sweet turnéja 2009-ben újra Európába…..
Na persze a meccs sem, de abban szerintem épeszű ember nem is reménykedett. Amiben igen: Bármennyire is jó lett volna, nem tudták megmutatni az újpesti szurkolók, hogy különbek a románoknál. Hiába kérte őket a klubjuk, balhémentes, fegyelmezett viselkedés helyett tegnap bemutatták…..
Otegi 2009.07.24 15:52:29
Szerintem igenis vissza kellett vágni valamivel! Lehetünk mi jó fejek, le se sz@rják. De erről szól a magyar (kül)politika a II világháború óta: minden gyüttment alja népnek kinyaljuk a valagát előről, aztán hátulról is, és itt az eredménye. Semmi más nem lett ebből az országból, mint egy felmosórongy, vagy lábtörlő, vagy kapca (kinek melyik tetszik). Köcsög románok, na!
Van egy harmadik MSZP EP-reklám is ... ami mindent visz. Aki megnézi, nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt. Én szóltam előre ..."Készült egy, a Barack Obama amerikai elnök kampányának elvén működő  "underground" film is. A spot a Mátrix című film…..
Vastagbőr Beindult a kampány 2009.05.05 09:01:00
Megjelentek a EP választási óriásplakátok. Még ugye van 33 nap a szavazásig, most jön majd a "kampány" java  ... Nézzük, hogy ki és mit tol bele az arcunkba: MDF: A Kalapos hölgy featuring Mr. Bajusz & Mr.Szemöldök. Szörnyű, borzalmas. SZDSZ: A…..
Vastagbőr Tagadás 2009.04.23 13:01:00
"Bat" küldte ezt a levelet nekünk. Mi meg szépen lehozzuk. (A Reakció posztját előbb olvassuk el.)  "Hiller István, oktatási és kulturális miniszter volt szíves ismét előrántani a "tilcsákbea" szólamokat. Legyen büntethető a holokauszt-tagadás.…..
Demszky elment Salgótarjánba EP-kampányolni. Nem volt túl nagy sikere, fél tucat (6 darab) szimpatizáns és kb 30-40 tüntető volt rá kíváncsi. A derék nógrádi emberek zabálták Demszkyt, alig fértek be a terembe: Ha jól számolom, a megye összes liberális…..
Vastagbőr Káosz a köbön 2009.03.28 15:31:00
Az SZDSZ nagy meglepetésjelöltje, Bokros nem vállalja."sértő még a gondolata is annak, hogy a hírnevemet, hitelességemet odaadjam egy olyan programhoz, amelynek a sikerében nem bízom". Márpedig a szocialista párt mereven elzárkózik az én programomtól" - állapította…..
Gyurcsány tegnap a blogján folytatta az ámokfutását, de most megint feljebb kapcsolt egy fokozattal. A Vastagbőr teljes stábja elhűlve olvasta a legújabb agymenését:  "Azt gondolom, akkor működik jól az adó- és szociális rendszer, ha egyszerre felel meg két igénynek. Az…..
Mi az, ami 62 milliárd forintba kerül, és átadása után nyolc hónappal már javítani kell? Természetesen egy magyar autópálya-szakasz: 35 km Balatonkeresztúr és Nagykanizsa között. Tavaly egyébként megírtuk, hogy a 43,8 millárd + áfa végül is 61,9 milliárdba került. Egész…..