Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spdf smd (törölt)

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Folytatódik a Monsters 2011.05.14 21:23:00
Gareth Edwards februárban beszélt arról, hogy egyelőre nem akarja elkészíteni a Monsters folytatását, de ha a produkciós cég úgy dönt, hogy nélküle lát hozzá a második felvonáshoz, akkor áldását adja rá. Nem fog a projekt körül sündörögni és megmondani, hogy mit…..
Filmdroid Túl a 10.000-en 2011.05.07 18:30:00
Immáron több, mint 10.000 posztot pakoltam ki a Droidra,  ami szerintem a filmes blogok és oldalak között is szépnek mondható.Ennek örömére 3 DVD-t sorsolok ki a gyakori kommentelők között: Watchmen, Ninja Scroll, Filmcápák hálójában. Nincs más dolga ezen embereknek, mint egy…..
Véget ért az év, ismét temérdek alkotás került a mozikba és a tékákba. A nyarat Christopher Nolan mentette meg, Tom Cruise pedig búcsút inthetett sztárstátuszának, Jaden Smith  apja segítségével rálépett a világhír felé vezető ösvényre, Helen Mirrent gépfegyver…..
Filmdroid 3 éves a Filmdroid!! 2010.10.30 20:00:00
Ki gondolta volna 2007 október 28-án, hogy eljutunk eddig? Meg se fordult a fejünkben, hogy hatalmas látogatottságot fog elérni a blog, nem törtünk babérokra. Filmrajongó lévén csupán egy cél vezérelt, hogy a lehető legtöbb infót megosszuk a többi filmkedvelővel.  Kezdetben…..
A film hozzávalói: 2 mokkáskanálnyi Pókember film 1 darab lepukkant Volga 3 merőkanálnyi sz*r szinészi játék és végül öntsük ezt le, egy nagy adag Oroszország öntettel. Cím: A Fekete Villám, avagy zúg a volga / Черная Молния Megjelenés: 2010. július 15.…..
Filmdroid Heti néznivaló 2010.06.17 20:45:00
Némi késéssel befutott a magyar mozikba a Ha/Ver képregényfilm, viszont egy nappal hamarabb láthatjuk a Toy Story harmadik részét, mellettük még egy görög alkotás is próbálja a nézőket becsalogatni a vásznak elé. Ha/Ver (Kick-Ass): Egy képregényrajongó srác úgy dönt, hogy…..
Az első sárga levelekkel együtt lassan megérkezik az őszi szezon, jövő hét hétfőn (augusztus 31.) már kezdődik a Celebműszak is, amiről a bulvárhírekben már olvastunk sokat, de a csatorna eddig nemigen erősítette meg a híreszteléseket. Mostmár ott virít a…..
Hát ezek nem azok a napok, amikor a langyos nyári estében grillezhetnénk a szabadban a haverok, a szentjánosbogarak, meg a szúnyogok társaságában. Monszun van, 100%-os páratartalom, este meg hűvös, a tévé előtt a helyünk, legalább nem kell magyarázkodnunk a függőségünk miatt.…..
spdf smd (törölt) 2009.08.05 17:50:22
Julia Roberts a ma esti tévézés egyik kulcsfigurája. A gyönyörű mosolyú színésznőt előbb megnézhetjük, hogy hogyan boldogul Mongólia sztyeppéin: a Filmsztárok a vadonban (17:55 m1) című természetfilm sorozatban együtt él egy mongol családdal, kumiszt iszik és szőrén üli…..
spdf smd (törölt) 2009.07.05 21:50:36
Az egyik nap el kellett osztanom egymással két számot, de éppen nem volt karnyújtásnyi közelben számológép, így gondoltam, elvégzem papíron az osztást. Papíron összeadni, kivonni, szorozni nem gond, de nem is tudom felidézni, hogy mikor csináltam osztást utoljára nagyobb…..
Az őrsön meg folyik tovább a nyomozás Szvetlana után. Meg kell állapítani ugye, hogy a vízben talált hulla azonos-e a kórházban látott Szvetlanával. Ugyanis a közös motívumokat eddig csak az infóvadász dobta ki, de az még nem bizonyíték semmire, az csak egy program, ami…..
Valami nagyon el lett cseszve, egész héten úgy kellett összekaparni az ajánlanivalót, vasárnapra meg az összes csatorna bezsúfolt ötezer filmet, alig győzzük ajánlani. Legújabb kedvencünk a Magyarország története című sorozat, ami nem mozifilm, de előre vettük, mert nagyon jó.…..
spdf smd (törölt) 2009.05.10 16:20:20
Nagyon sokszor ér minket a vád, miszerint csak fikázni tujdunk mindent, meg dicsérni nem szoktunk semmit, de ha mégis, azt is úgy, hogy akit/amit istenítünk, így is szarul érzi magét utána - ez nem így van persze, csak a kommentelők szeretnek túlozni. A mai poszt ötlete akkor…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Mihez kezdjünk a harmadik évad intrójával? Mindenki egyből tudta, hogy ez nem éles akció, hanem csak gyakorlat, habár nyilván szándékos a visszautalás az előző szériákra. Mindenesetre Krisztát elkapja egy sötét, csuklyás alak és a torkának nyomja a pisztolyt. Johnny meg…..
Zárjuk a tavalyi tévés évadot összefoglaló poszt-sorozatunkat azzal, hogy hátha a 2009-es év job lesz, mint az előző, amiről itt, itt és itt is írtunk.OktóberA hónap első napján elindult a Comedy Cental hazai kiadása, a VH-1-nal közös csatornán, de nem minden szolgáltató…..
Nem szeretem azokat a filmeket, amikben a bonyodalmat már a történet legelején meg lehetett volna oldani, ha az egyik szereplő tesz kb. három mozdulatot. Mert ha így indít egy film, akkor sztori szempontjából már ne számítsunk túl sok jóra. Az Eagle Eye hasonló cipőben jár, bugyuta története hemzseg…..
  A kötelező év végi összegzésben a Magyarországon 2008-ban bemutatott filmekből szemezgetek (kb. 60-ból). Nem meglepő hát, hogy a Top 10-ben számos 2007-es film szerepel, hiszen azokat mi jó esetben is csak január-február tájékán tudtuk megtekinteni. Az elmúlt év filmes termése kifejezetten…..
comment:com Négy új Lost-trailer 2008.12.31 15:04:00
Az ABC tegnap küldte ki a Lost 5x01/02-őt az újságíróknak, akik úgy tűnik most nem engednek a kísértésnek, és nem töltik fel a bemutató példányokat a netre (a fene essen beléjük, mellesleg). Január vége már nincs olyan messze, a sorozat visszatéréséig itt van négy új…..
spdf smd (törölt) 2008.12.31 17:52:23
KALÓZBLOG 100 kedvenc filmem: 5-1 2008.12.29 18:50:00
A karácsonyi időzítés kicsit késett, de remélem, ezt meg tudjátok érteni. Cserében itt az utolsó öt, aminek a megtekintése mindenki számára erősen ajánlott (újranézése is)! 5. Hetedik (Se7en, 1995) – r: David Fincher; fsz: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwynett Paltrow,…..
Köszönjük az írók munkáját és az olvasók hűségét, az ünnepek alatt szórványosan, utána erőteljesebben, januártól jobban gatyába rázva érkezünk még több hogyvolttal. ..
Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen.…..
Nagyon vicces hírt olvastunk ma a Guardianban: kérem szépen, az olasz állami tévé (RAI) hétfőn bemutatta Ang Lee Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című filmjét, amiben ugye két cowboy jön rá szépen lassan, hogy a bajusz és a kockahas vonzóbb, mint a kerek fenék és a csöcs.…..
spdf smd (törölt) 2008.12.13 18:09:30
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
hogyvolt House 4x14 -Álomvilág 2008.12.01 08:42:00
House ezt az epizódot azzal nyitja, hogy szemlélteti a hetibeteg-szerzés magasiskoláját. Kedvenc szappanoperasztárja az aktuális –nyilván erősen Emmy esélyes- epizód felvétele után épp hogy átjut a hardcore rajongók masszív gyűrűjén, és beszáll a biztonságos limuzinba,…..