Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomii

220 bejegyzést írt és 422 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
istenhegy podcast Szakácsi Sándor 2016.05.04 10:30:41
hogyvolt VV4 - 4X55 2011.02.08 15:30:00
Elnézést a késlekedésért, kimentem a viSzívem szerint úgy kivágnám az igazmondó hintát a villából, hogy csak úgy nyekken, arra jó, ha nem történik semmi, veszekedést lehet vele szítani, vége az iskolahétnek, új feladatnak híre-hamva sincs, jöhet a balhé. Illetve először…..
tomii 2011.02.08 15:50:15
hogyvolt VV4 - 4X54 2011.02.07 12:30:00
Az összefoglaló kezdetekor Az utolsó cserkész c. film jut eszembe, „fej vagy gyomor?” Lilu pusztán a megjelenésével bevitte mindkettőt, utoljára akkor láttam ilyen női felsőt, mikor a helyi méh telepen dolgoztam kasszásnőként, mondjuk ott a toálett szerves részét…..
tomii 2011.02.07 13:10:32
globalicum Tabor Superstar Band 2011.01.18 06:50:00
Hallgassátok, szeressétek!..
Oké, ez így nem annyira meglepő hír, eddig is volt fehér iPhone, de ezúttal az előlap is színváltós lesz az Apple.pro által kiszivárogtatott képek szerint.De nem is ez a lényeg, hanem hogy ezt a képet hozta össze egy Photoshop-bajnok, amivel az Apple új dizájnja masszívan…..
Pár napja az Olimpiában ebédeltem egy barátommal. A menü mellé adott pohár szikvízzel vártuk az előételt, miközben az élet nagy dolgairól beszélgettünk: ételekről, barátnőkről, tartozásokról, nyaralásokról. Mindketten iPhone-t használunk, méghozzá a 3G-s modellt, így…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Te 2010.02.08 12:48:00
A Time magazin híres sorozatában minden évben megválasztja az év emberét, ami jó ötven évvel ezelőtt például a magyar forradalmár volt. Mostani postunk szempontjából azonban a 2006-os választás az érdekesebb, amikor is a webkettőnek, a tartalommegosztásnak, főleg a netes…..
tomii 2010.02.08 15:28:26
@BIDX: Nem mondod!
Ennek is el kellett jönnie, bár csak este mutatják be az iTabletet (ha mégsem, az élő közvetítés közben egyszerűen megölöm Handrást és Angelday-t, ők meg engem), egy szoftvergyártó máris bejelentette, hogy alkalmazást készít rá. A Stand Alone elárulta, hogy a népszerű…..
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
tomii 2009.10.10 09:19:23
@olaszpal: Szivesen. Látod, hogy kiszúrtalak a tömegből? :)
tomii 2009.10.17 01:29:39
@Konzervnyitó Károly: Kellett neked okoskodni, most megtudtuk, hogy szar a blog. Még ha az is, nem kell kimondatni boldog boldogtalannal.
gombapresszó go to 2009.11.29 20:33:00
 A gombapresszó ismét új helyre költözött. Részletek az új honlapon.     ..
Bár azt mondtam, hogy nem lesz most pénteken adás, de aztán mégis lett volna, nem is akármilyen. Tóth Andrissal végre megbeszélhettük volna a világegyetem ügyes-bajos dolgait, ami mondhatni már eléggé időszerű volt. De nem lesz adás, mert a Civil Rádió helyettünk egy blues…..
gombapresszó Dub FX 2009.11.24 10:28:00
Ő az, akit Csabi mutatott nekünk pénteken és aki azon nyomban személyes kedvencünkké is vált. Dub FX, a melbourne-i srác, aki loop és effekt pedáljaival járja a világot. A modern csimbum cirkusz, az egyszemélyes zenekar. Mindent megtudhattok róla itt, ahol például meg is…..
Khm.... izé..... Tudom, egy kilócska arany az nem sok. Bocsánat Tomitól és bocsánat a hallgatóktól a hétfőért. A hallgatóktól egy pici bocsánat, Tomitól meg nagy.Jó, elaludni persze lehet, de utána nem telefonozni azonnal, azt nem lehet. Még magam is gondolkodom, hogy…..
Nem szokásunk, de ma megtartjuk egy igéretünket. Miután Tibi - máig tisztázatlan módon - felismerte David Gilmour gitárjátékát az I put a spell on you-ban, egy hallgató azt kérte, hogy egyszer játszuk le Screamin' Jay Hawkins gigamegaslágernek a többi feldolgozását is.…..
gombapresszó Információ 2009.11.15 11:52:00
Nem tudom, hogy az Auchan áruház dekorációért felelős szakembere tudatosan választotta-e ezt a modern megközelítést, miszerint a kisdedet mint korán érő ügyfélszolgálatost ábrázolja, de az új értelmezés mindenesetre jót tett az egyébként tökéletesen környezetidegen…..
gombapresszó Jogtalanul 2009.11.12 11:09:00
A TASZ új filmje a romák helyzetéről Magyarországon. Miért hoz egy önkormányzat rendeletet arról, hogy tíz után minden szórakozóhelynek be kell zárnia ott, ahol egyetlen szórakozohely nyílt, amely történetesen roma? Hogyan vádolnak meg valakit azzal, hogy 700 kiló fát tolt a…..
tomii 2009.11.12 12:12:15
gombapresszó Üzenet a Vénuszra 2009.11.09 20:09:00
Dávid hívta fel a figyelmünket, hogy ha sietünk, akkor szerezhetünk hallgatókat a Vénusz bolygón. A népszerűség hajhászása mindig is távol állt tőlünk, de ez a lehetőség megdobta a pulzusszámot. A következő a szitu. A Japán Űrügynökség jövő évben űrszondát (neve…..
A filmhiradok.nava.hu a digitális kor és az internet egyik legnagyszerűbb terméke!  ..
Egyszer, amikor az egyik adás elején azt mertem mondani, hogy egyelőre nem tudjuk, mi lesz ma, megkaptam a főszerkesztőtől, hogy így nem lehet. Pedig de. Bizonyos szögből nézve, csakis így lehet. De miről is jutott ez eszembe? Nyilván arról, hogy most sem tudom, hogy mi lesz este.…..
A Jack Russel terrier izmos, feszes, robusztus testű, rövid lábú kutya. Háta egyenes, farka magasan tűzött, általában felmeresztve tartja. Lábai erősek, izmai jól kirajzolódnak. Mancsa a macskáéhoz hasonlít, feje kicsi, V alakú fülei előrehajlók. Szemei mandulavágásúak,…..
tomii 2009.11.05 09:27:22
@G_G: Jézus, ács lévén, maga lövöldözött jelzőrakétával!
Jézust én is javasoltam Tibinek és nem is zárkózott el tőle. Megérezhette ö is azt a lehetőséget, amikor Jézus, nem tudva parancsolni ösztöneinek, kisebb állatok után veti magát az utcán.
Jómunkásemberként a koncerten vagy fotóztam, vagy videóztam, vagy twittert írtam, miközben rögzítettem majdnem a teljes két órás hanganyagot. Mindezt természetesen titokban, mert az inkalosoknak nem szóltak, hogy a zene mindenkié. A hangminőség nem tökéletes, de még mindig…..
Ahogy azt itt két bejegyzéssel lejjebb említettem, a mai gombapresszó helyett Kontroll Csoport koncert lesz a Pecsában. Igen tudom, már múlt héten is elmaradt az adás, de ez most így jött össze. Bocsánat. De hogy ne valami rögtönzött zenei összeállítás legyen helyettünk,…..
Ha már ilyen jól megy a koncert ajánlás, akkor itt van egy másik is. Október 31-én, azaz holnap, Specko Jedno lemezbemutató koncert a Trafóban. Hajtás után a művésznő mindent elmond, amit tudni kell. ..