Regisztráció Blogot indítok
Adatok
méz

191 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gazdaság VV5 2011.12.21 23:48:08
 Való világ 5 fansite, tudj meg mindent a villa eseményeiről, less be a kulisszák mögé, vagy keresgélj a szereplők múltjába. Való világ rajongó vagy de le maradtál valamiről? Ez nem jelent semmilyen akadályt, hisz való világ fansite-unkon mindent megtudhatsz ami a villában…..
XBOX360 VV5 2011.12.21 23:48:00
 Való világ 5 fansite, tudj meg mindent a villa eseményeiről, less be a kulisszák mögé, vagy keresgélj a szereplők múltjába. Való világ rajongó vagy de le maradtál valamiről? Ez nem jelent semmilyen akadályt, hisz való világ fansite-unkon mindent megtudhatsz ami a villában…..
Budapest 24/7 VV% 2011.12.21 23:47:48
 Való világ 5 fansite, tudj meg mindent a villa eseményeiről, less be a kulisszák mögé, vagy keresgélj a szereplők múltjába. Való világ rajongó vagy de le maradtál valamiről? Ez nem jelent semmilyen akadályt, hisz való világ fansite-unkon mindent megtudhatsz ami a villában…..
Szeretnél 1millió látogatót a weboldaladra ingyen? Nyisd meg az oldalt a linkre kattintva: látogatottság növelés ingyen Az oldal közepén találsz egy táblázatot, amiben 6 db link van felsorolva. Nyisd meg a linkeket. Hamarosan egy kódot kapsz, amit másolj vissza az oldal…..
méz 2011.08.24 10:40:21
A legjobban az szokott felbosszantani, amikor a hasamnál bevág és szorít, miközben hátul annyira eláll, hogy egy zsák nullás lisztet vígan bele lehetne tenni deréktájon. Sose értettem hogyan lehet ennyire elszabni egy farmert, és ha éppen kell egy új, akkor izzadó homlokkal vágok…..
méz 2011.08.01 16:25:55
...
Gazdaság Diabetes insipidus 2011.08.01 15:18:00
Diabetes insipidus - Complications In some cases, diabetes insipidus can cause complications, particularly if it is undiagnosed or poorly controlled. Dehydration If you have diabetes insipidus, your body finds it difficult to retain enough water, even if you drink fluid constantly. This…..
In some cases, diabetes insipidus can cause complications, particularly if it is undiagnosed or poorly controlled. Dehydration If you have diabetes insipidus, your body finds it difficult to retain enough water, even if you drink fluid constantly. This can lead to dehydration, which is a severe…..
 Treatment for diabetes insipidus aims to reduce the amount of urine that your body produces. Depending on the type of diabetes insipidus you have, there are several ways of treating your condition and controlling your symptoms. Treating cranial diabetes insipidus If you have mild cranial…..
See your GP if you think you may have diabetes insipidus. They will ask you about your symptoms and will carry out several tests. Your GP may refer you to an endocrinologist (a specialist in hormone conditions) for these tests. As symptoms such as producing lots of urine can be linked to other…..
Diabetes insipidus is related to a hormone known as antidiuretic hormone (ADH). ADH is sometimes called vasopressin. ADH is produced by the hypothalamus, a section in your brain that also controls mood and appetite. Until it is needed, ADH is stored in the pituitary gland, which is found just…..
The two main symptoms of diabetes insipidus are: needing to pass large amounts of urine oftenfeeling thirsty all the time These and other symptoms you may experience if you have diabetes insipidus are outlined below. Passing excess urine You may pass pale, watery urine as often as every…..
Diabetes insipidus is a rare disorder where the system the body uses to regulate its water levels becomes disrupted. This disruption leads to the two most common symptoms of diabetes insipidus: excessive and prolonged thirstpassing large amounts of urine and needing to urinate frequently Left…..
Szeretnél 1millió látogatót a weboldaladra ingyen? Nyisd meg az oldalt a linkre kattintva: http://www.fwebtraffic.com/?rid=1306316 Az oldal közepén találsz egy táblázatot, amiben 6 db link van felsorolva. Nyisd meg a linkeket. Hamarosan egy kódot kapsz, amit másolj vissza az oldal…..
Budapest 24/7 Tenerife repülőjegy 2011.05.20 12:45:00
Aki szeretne olcsó repjegyet Tenerife szigetére itt megveheti: Tenerife repjegy..
Kigyulladt egy BKV-busz motortere hétfő délelőtt a főváros XX. kerületében, a tüzet egy vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt - mondta a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője, Molnár Péter.A BKV tájékoztatása szerint a Kosztolányi Dezső tér és a…..
A válság az olimpiai pályázatokra is hatással van. Első alkalommal mutatták be terveiket a 2016-os nyári játékok lebonyolítására pályázó városok a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak. A denveri eseményen 20-20 perces prezentációkat tartottak Chicago, Tokió, Madrid és Rio de…..
Magyarország elveszítheti az uniós támogatásokat, ha nem sikerül teljesíteni a 2,9 százalékos hiánycélt - ismerte el Veres János pénzügyminiszter a köztévé reggeli műsorában.Veres János nem zárta ki azt sem, hogy a kormány 3 és fél százalékos várakozásait meghaladó - 5…..
Március 15-ig ugyanis nem fogadták el a költségvetését, vagyis több milliárdos normatív támogatástól eshet el Budapest áprilisban.Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a főváros késhet a fizetésekkel, de az is lehet, hogy beruházásokat kell elhalasztani, esetleg törölni. A…..
9-12 fős csoportokban sötétkék gyakorlóruhás rendőrök járják reggel óta Budapest utcáit. A rendőrök semmilyen intézkedést nem foganatosítanak. A BRFK érdeklődésünkre közölte: a biztonságot veszélyeztető cselekedeteket akarják megelőzni. Budapesten semmiféle nagyobb…..
Egyenként félmillió forintért vesz GPS-szel ellátott kézi számítógépeket a Budapesti Önkormányzati Parkolási Társulás (BÖP), hogy az ellenőrök esetleges korrupciós szándékait letörje. "A beszerzés negyven-ötven millió forintba kerül, de nem jelent megoldást"…..
Lassabban emelné a kormány a nyugdíjkorhatárt, mint ahogy eddig tervezte. A kiszivárgott híreket megerősítették a kormányszóvivői tájékoztatón. Ezek szerint tíz év alatt emelkedne 65 évre a korhatár, változik a 13. havi nyugdíj kifizetése, és a nyugdíjemelés számítása…..
Miután elvesztette egytagú többségét a fővárosi koalíció, a főpolgármester három ellenzéki frakcióvezetővel találkozott, hogy támogatásukat kérje a költségvetéshez. Demszky Gábor egyenként akart beszélgetni velük, erre azonban a Fidesz nem volt hajlandó. Az ellenzék a…..
A tavalyi sikeres debütálást követően május 16-án ismét Budapestre érkezik a világ leglátványosabbnak tartott holland partysorozata, a Sensation White. A "Fehér Óceán" nevű csaknem nyolcórás showműsor-ban egy 80 méteres, óceánt idéző színpad látványvilága tárul…..
Állami személygépkocsi-vásárlási támogatásokat vezethetnek be Magyarországon, akár már a következő hónapban.Európában immár több államában él a vásárlásösztönző program, amelynek hatékonyságát jól mutatja, hogy Németországban az utóbbi időben már az eladások 20…..
A budapesti ingatlanfejlesztések több mint 70 százalékát izraeli tőkehátterű vállalkozások valósítják meg. Szakemberek szerint a piacon megszerzett profit minden második forintja vándorol izraeli zsebekbe.Nemcsak lakóparkok, hanem bevásárlóközpontok, szállodák és irodaházak…..