Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ex (törölt)

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor és sokan felvetették már itt az Alkoholistán, hogy a magyarországi borágazat számos problémája miatt képtelenek vagyunk az eredményes versenyre az Európai Unió régebbi tagállamaival szemben. Sokan megállnak ott, hogy még mindig túl sok a pancsolás, túl kevés a minőségi…..
A többi párt plakátjaihoz képest későn, ám annál nagyobb mennyiségben és választékban kerültek utcára a Fidesz-KDNP színes-szagos, pozitív üzenetű, jó hangulatú választási plakátjai.A kampány plakátok tekintetében két részből áll. Egyrészt a pártot népszerűsítő, a…..
ex (törölt) 2010.09.22 19:00:38
Egy hét alatt három beszédet is mondott Orbán Viktor, így talán kevésbé meglepő, hogy a szóáradatban szinte senkinek – magamat is beleértve – nem tűnt fel egy tanulságos oldalvágás. Szerencsére egy e-mail felhívta a figyelmemet; a miniszterelnök ugyanis, bár erről…..
Varánusz Éremgyűjtemény 2010.09.04 08:00:00
Díjat alapított tegnap az Emberek Embere. Kellett egy díj nyilván, ami saját, amit nem osztogattak mások csak úgy, következetlenül mindenkinek. Egy díj, aminek súlya van, mint az udvari bolondok sapkájának, amit oda lehet ítélni...Kinek is? Az indoklás szerint:"A…..
Emlékszünk még, hogy 98-ban elhangzott, hogy más pártprogram és más a kormányprogram? Nos most is valami ilyen érzetem támadt, a sok "Új irány"-ról. Azonnali adócsökkentés, a költségvetés visszavonása, a mentelmi jog megváltoztatása - csak néhány azon ígéretek…..
Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi…..
ex (törölt) 2010.09.03 15:51:51
@asd123321dsa: Abban a húsz évben, azért a Fidesznek is megadatott...
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
Ingatlanosirodalmi barangolásunkat a XIII. kerületben folytatjuk. A szerző, aki magát is beleköltötte a versbe, szép feszes rímekben dicséri portékáját, a végén enyhe szabadverseléssel. Mondjuk nem egy József Attila, legalábbis azt hiszem soha nem érdemli ki a munkásosztály…..
„Nekem is lettek volna ötleteim” – mondta ma reggel a Mokkában Rogán Antal, aki hosszas hezitálás után úgy határozott, hogy a főpolgármester-helyettesi kilátások helyett októberben inkább az ötödik kerület vezetéséért száll újra harcba. A Demcsák Zsuzsa…..
ex (törölt) 2010.08.18 02:27:56
A celebpolitikus – ellentétben számos celebbel – nem hülye. Hideg számítással jutott arra a következtetésre, hogy a választókat a szívükön keresztül kell megfogni. (Fotó: Playboy) Rogán Antal tegnap bejelentette, hogy „bár lenne ambíciója” a…..
A Florisról általában kevesebb szó esik, mint a többi patinás londoni márkáról. Pedig mind közül a legrégebbi. Igaz, valószínűleg a legdrágább is (pedig a többi sem olcsó), illetve talán kevésbé borotválkozás-centrikus, kisebb az idevágó választék. Lássuk, mit tud a…..
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
A nyári szünet után nem folytatják a szólás szabadságát, így Krizsó Szilvia, aki a műsort vezette lekerül a képernyőről. Helyette Halász Zsuzsa volt híradós műsorvezető, a KDNP volt szóvivője indít majd műsort a közszolgálati csatornán. Az MTV hivatalosan még nem tud…..
ex (törölt) 2010.06.30 23:48:39
@Balt: Hát igen...az alsótagozatos buktathatóság....az fontos volt....a legfontosabb, de előtte még jól elintézték a devizásokat...
A bohócköztársaságielnök afféle, mint a bohócdoktor. A szándéka jó -de mióta periplaneta plumbum a fejembe ültette a bogarat, azóta agyalok egy jó bohócdoktorok szócikken [-> spindoctors]. A bohócköztársaságielnöki rendszer kidolgozásában alaposan vette ki a részét…..
Kettős Mérce Hello Pali papa! 2010.06.29 12:00:00
 Schmit elvtárs köztársaságunk új elnöke lesz a mai naptól ez nem kétség. Elvtársunk 1983 és 1986 között a Magyar Népköztársaság sportot irányító központi hatóságának, az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) az elnökhelyettese volt…..
A Politikazabáló már 2010.04.13-án jelezte, hogy Schmitt Pál lehet Sólyom László utódja. Akkor még sokan hitetlenkedve fogadták a felvetést, de ma eldőlt, Schmitt Pál lesz a következő államfő. A megválasztás apropóján megvizsgáltam az új köztársasági elnök erősségeit,…..
  Eldőlt: Schmitt Pált, az Országgyűlés elnökét javasolta a Fidesz-KDNP államfő-jelöltjének Orbán Viktor. Azt is mondhatjuk, ezzel eldőlt a kérdés, hogy ki is lehet hazánk következő köztársasági elnöke.   Lehetett volna máshogy is: Sólyom László újrajelölése…..
A Blikk úgy tudja, hogy A Széf műsorvezetője pótolhatja Stohl Andrást az ősszel induló tehetségkutató műsorban. Mint írják, hivatalos döntés még nincs, de Sebestyén Balázs a legesélyesebb a szerepre. Balázs neve korábban is felmerült már, és tulajdonképpen kivételesen…..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..