Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m84

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jocó nagyon nehezen viseli, hogy tiszavirágéletű vállalkozói karrierje máris zátonyra futni látszik. Júniusban még ő volt a menőcsávó, a tehetős vállalkozó, akinek minden jól megy, erre tessék két hónap is alig telt el és már anyagi nehézségekkel küzd. A kollégái pedig egyre inkább…..
Hát olvasónknak meg az a baja, hogy a vadiúj cipője nem bír ki 2 hónapot se, hogy a boltban nem foglalkoznak normálisan a problémájával, hogy detektívjáték keretében kéne megtalálnia a vásárlók könyvét, és, hogy az egész ügykezelésről ordít a szabálytalanság. Szia! Megmondom őszintén nem olvasom…..
A comment:com történetének egyik legnagyobb gyűlölethullámot kiváltó posztja ez volt itt (nem rekorder, a VV6 indulásáról írt poszt után a fél ország akarta felakasztani a szereplőket a töküknél fogva, és ennek megfelelően kommenteltek is bőszen, itt), aminek azt a címet adtam, hogy Mitől jó a…..
Határátkelő Ingázni Ausztriába 2012.10.15 06:53:00
Bevallom, mindig örömmel tölt el, amikor a kommenteken keresztül megismert olvasók (ha nem nagy merészség, akkor: virtuális ismerősök) billentyűzetet ragadnak és megosztják a maguk történetét. Ezért is örültem Nyulz of the World itt következő írásának. Utána meg jöhet az…..
Rég volt már naezmiezünk, ezúttal ezt a szürke rémet kell kitalálni, miből lett. Én tudom, rajtatok a sor. Egy valami rém, bádikittel, és rengeteg purhabbal. Turbinán keresztül távoznak a gázok...
Miután Oszama bin Ladent sikeresen elkapták és megölték, így az USA kihúzta a terrorizmus egyik fullánkját. Ám nem szabad azt hinni, hogy ezzel mindennek vége, sőt! Bevetik a csodafegyverüket, a Hummert, amelyet eddig a legnagyobb titokban fejlesztettek, hogy mindenkire, kortól,…..
Fantasztik. ..
Lehet izzítani az agytekervényeket, ropogtatni az ujjaitokat, az ötödik és egyben utolsó olyan téli abroncs témájú posztot olvashatjátok alább, nem sokkal utána pedig érkeznek a kérdések, hogy mindenki élhessen az esélyével arra, hogy megnyerje egy vadi új Michelin Alpin 4…..
m84 2011.11.23 08:33:46
@SilentSound: a dolog egyszerü:
a rädiobol az folyik minden csatornän, h von O bis O( von Oktober bis Ostern)ugyanugy mint Ausztriäban, bär ott neha hamarabb elrendelik a teligumi hasznälatät(mint tavaly augusztusban az A8on Salzburgnäl havazott,es elrendeltek a teligumi es holänc hasznälatät).
Errefele identöl kötelezö a teligumi, idäig csak a biztositok ajänlottäk(magyarän kötelezö nem volt, de balesetnel a biztosito nem fizetett, h telen tökig erö hoban tükörradiäl nyärigumival baleseted volt)
Tisztelettel: en :D
m84 2011.11.23 20:04:26
@károly szántana: van magyar billentyűzet kiosztásom is, csak azon úgy el vannak duva a betűk, h nem találom meg őket és állandoan félre ütök(amugy ismerem a trükköt)
tisztelettel:én
...a kór neve, mely szűkebb pátriámban terjed. Avagy "Mindenkit elér a Fast&Furious-láz".Mint oly sok társa, ő is csak egy szürke egérként kezdte életét. Mindennapi hasznára vált a családnak, míg a gyermek rá nem tette kezét.Így lett szegényből a képeken…..
Jajj,de csúnya! Litván 80-as 2010.10.15 13:09:00
Morajnak köszönet!..
m84 2010.10.16 14:06:57
A videómegosztó közösségeket világszerte sokkolta egy felvétel, amelyiken egy piros kapucnis tinédzser lány egy műanyag vödörből dobál néhány hetes, nyüszítő, élő kiskutyákat egy festői szépségű, sebes folyású folyóba. A lány végig jókedvű, nevetgél, mintha mindezt…..
Én vagyok hülye, vagy a tükör görbe? – néha már-már kételkedem épeszűségemen, képes vagyok felhúzni magam olyan dolgon, amit máskor észre sem vennék, kósza gondolatfátyol lenne csak szürkeállományom (feltéve, ha van ilyen) redőin. Az utóbbi hetekben azonban van egy…..
A Homár prémiumhájtek hűtőt még nem vásárolt, az összes többi kategória kattog, berreg, füttyög. Akadt már olyan, ami a macskát is leutánozta, de a kedvenc az a kólaautomata volt, amelyik egyazegyben hozta a Star Wars hiperhajtóművét, csak közben nem ment sehova. F.A. nem…..
m84 2008.10.29 14:26:55