Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viha

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Viha 2008.03.21 20:49:55
I love Budapest TV mai kiadását látjátok Energizálás kezdődik....MOST! ..
Subba Extrém hastánc 2008.01.29 11:26:00
Lehetséges, hogy láttátok már ezt a videót de meg kell mutatnunk. Nem bírnánk megbirkózni a rossz gondolattal, hogy létezhet akár egy ember is a bolygón aki még nem látta. Zseniális. Lelkiismeretesebbeknek: a végén nem hal meg. ..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Viha 2007.10.19 07:45:42
www.youtube.com/watch?v=NRwOVUkX8kk
Találtam egy ilyet :) Ez még megtekinthető :D Kb. ugyanazt írja le, mint freddy.
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
Viha 2007.10.03 15:43:32
Van nagyobb köcsögség annál, ha lelövik egy film végét? Például, ha azt a filmet gyakorlatilag senki nem látta, de ezután lehet, hogy megnézné. A minden idők legperverzebbjének kikiáltott Nekromantikban a főhős friss hullákat hordoz haza a csajának, de mégis inkább horror, mint…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Subba Végre! Végre! Végre! 2007.09.03 18:13:00
Ezer köszönet a Vitál Magazinnak a japán iskoláslánypornó visszafogottan letisztult importjáért, a hazai lappiacon való szofisztikált megjelenítéséért és ezúton történt legitimizálásáért!  A kattintás után megtekinthető a fenti kép alatt olvasható, hormonokban…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Viha 2007.09.03 17:56:39
Avatatlan Sam · egyszervolt.blog.hu/ 2007.09.03. 17:30:51

Lehet, hogy a kettő egyszerre "élvezhetőbb" hanghatást eredményez, de inkább maradok amatőr, és nem próbálom ki :)
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Viha 2007.09.01 12:03:54
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Viha 2007.08.31 19:09:48
Tallus 2007.08.31. 17:55:46
www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8423123

Ha én nem vagyok ilyen 19 évesen, akkor már nem lehetek sikeres ember?
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
Nos, elérkezett a videókészítésben az a pillanat, amikor a játék tesztelése és egyéb előmunkálatok után, szerettem volna felvenni a jeleneteket...Elkezdtem játszani a játékot, hogy bemutassam milyen hihetetlenül botrányos az irányítása.Csak most ment a felvétel gomb. És valami…..
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..