Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dg

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök délelőtt a Pannónia stúdióban tartott rendhagyó sajtóbeszélgetésen jelentették be, hogy a már egy ideje terjedő pletykák igazak, Geszti Péter valóban visszatér a magyar zenei életbe, és ez nem csak a Sziget mínusz egyedik napján való fellépést jelenti, hanem új…..
Az All Songs Considered blog előásott valahonnan egy 33 éves Ramones-koncertfelvételt. A 26 számos bulit 1978. január 7-én rögzítették a New York-i Palladiumban, élvezhető minőségben. Itt rögtön meg is hallgatható, sőt, aki akar, még régi sci-fi filmek trailereit is nézheti…..
Azoknak, akik már nagyon várják a hegyaljás Mastodon-koncertet. Brent Hinds gitáros-énekes oktat:..
Az alábbi felvétel az austini SXSW fesztiválon készült a múlt héten. A jelenleg öttagú Mars Volta játszik rajta valami olyat, amit még nem hallottunk tőlük, szóval akár friss dal is lehet a majd valamikor megjelenő új lemezről...
Neves kanadai szerzőnk gyerekkori Super 8-as rajzfilmje kedvenc zenekaráról. A háttérzene természetesen egy Mötley Crüe-szerzemény, a God Bless The Children Of The Beast a zenekar Shout At The Devil albumáról:..
Nézzük, mi is a tribute zenekar! Olyan csapat, ami, minimum zeneileg, hűen akarja előadni egy a tagok által szeretett másik együttes dalait. Ez hol jól sikerül, hol nem. Az igazi tribute zenekar viszont külsőségekben is leutánozza az idolját. Úgy öltözködik, úgy mozog, úgy…..
Jövőre lesz ötvenéves Henry Rollins, aki ezt azzal ünnepli, amit mostanában mindig csinál (még Budapesten is): dumál. Hiába szeretné sok rajongó, a punkikon nem kezd újból zenélésbe, ehelyett inkább február 13-án (a születésnapján) elmegy szülővárosába, Washington D.C.-be,…..
The World Is Yours címmel december 13-án jelenik meg a Motörhead új lemeze. Az album producere ugyanaz a Cameron Webb volt, aki a két évvel ezelőtti Motörizert is felügyelte. A lemez most először a zenekar saját kiadójánál, a Motörhead Musicnál jelenik meg, terjeszteni pedig az EMI…..
Egy rakás információ kikerült az Iron Maiden honlapjára az új albumról az éjjel. Azt már tudtuk, hogy a lemez címe The Final Frontier lesz, aki viszont arra is kíváncsi, hogy mit kap pontosan augusztus 16-án, az klikkeljen tovább, ahol dalcímeket és borítót is mutatunk. A…..
Beyond Here Lies Nothin' a címe annak a dalnak, amit Bob Dylan weblapjáról lehet letölteni ingyen egy teljes napig (tehát csak március 30-án), és a poplegenda következő, Together Through Life című lemezéről származik. Az album amúgy szűk egy hónap múlva, április 27-én…..
Lángoló Gitárok Üzemzavar 2008.11.21 20:36:00
Biohazard @ Diesel, 2008.11.20.Amilyen rosszul indult, olyan jó lett a vége. Evan Seinfeld néma monitorládája majdnem tönkretette az egész estét. A doboz csak a harmadik szám után javult meg, addig mindenki attól retteghetett, hogy a Biohazard levonul a színpadról, és befejezi az…..
Disfear, Doomriders @ Dürer-kert, 2008.11.04.Esküszöm jó ezt a „csináld magad” dolgot viszonylag ismert zenészektől látni, könny szökik az ember szemébe ilyenkor. Pláne ha Tomas „Tompa” Lindberg figyel a merchpult mögött, akit Nate Newton vált, miután…..
Anathema @ Avalon, 2008.10.29.Személy szerint az Anathemával úgy vagyok, hogy igazából sosincs kedvem a koncertjükre menni, de valahogy mindig ott kötök ki, ahol aztán elájulok a zenétől, hogy ez milyen fasza. Most is féltem, hogy az új, elég langyos, félakusztikus Hindsight…..