Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagtomek

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nehéz helyzetbe került, decemberi fizetését inkasszó alá helyezték, így valószínűleg pénz és kilátások nélkül tölti az ünnepeket.  Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon aszegenyekvagyunk@gmail.com címre !!   Az alábbi…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
vagtomek 2012.12.10 23:15:44
Esetleg megnézhetnéd ezt is: www.jogiforum.hu
Tutira fogsz találni pár embert, aki ugyanúgy járt mint te. De ami fontosabb, találsz majd olyan embereket is, akik jogi segítséget fognak tudni adni.
Sok szerencsét, és részvétem!
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
Én úgy tanultam, hogy Budapesten bárhonnan könnyű hazatalálni - már ha az embernek van ideje. Ha mondjuk kiütjük magunkat (vagy ne adj Isten leütnek bennünket) és felébredünk egy ismeretlen helyen, elég csak elindulnunk a csökkenő házszámok irányába és előbb-utóbb eljutunk a…..
  "Balázs Vendéglő. Született 1799-ben, meghalt 2012-ben. De utóbbi éveiben csak kómában és egyre romló állapotban várta, hogy valami történjen. A gyors elmúlást vagy a csodával felérő feltámadást." - emlékezik meg a több mint 200 éves hűvösvölgyi…..
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
vagtomek 2011.09.05 22:29:02
@Viktus: Miért te még sosem láttál lakásbiztosítási szerződést? nagyjából egy kaptafára készülnek. A benyújtott számlákat pedig befogadták, ha jól tudom.

És még azt is úgy tudom, ez itt egy jogállam. és amíg ez így van, az aegonnak is alkalmazkodnia kell. és persze fizetni a kárt.
vagtomek 2011.09.05 22:32:55
@fejvadasz43: oks, értelek. Nem is kérdezek többet, mert leharapja a fejed az ügyvéd. :-)

Amennyit látok az ügyből, szerintem igazad van, de a biztosítóknál azért sohasem lehet tudni.. Sok sikert és kitartást a perhez!
vagtomek 2011.09.05 22:37:54
@CatMother: jaja... ;-) Montákmá' mások is... :D
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi terror szerkesztőség! Abban a…..
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
vagtomek 2011.05.23 20:32:53
@Juzer: Az hogy a vezérigazgatónak címzed, még nem jelenti azt, hogy el is jut hozzá... Van titkársága, és éppen azért tartja, hogy mezei ügyfél ne juthasson el hozzá még leveél szintjén sem.
Ha nagy a gáz, a fogyasztóvédelemmel, vagy a PSZÁF-fal érdemes fenyegetőzni, arra azért odafigyelnek.
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
  L3v3e örvendeztetett meg minket a nagy szocialista kampányhurrá csúcstermékével. A Narancsvidék első számáért elmarasztalta az MSZP-t az OVB, de ez nem akadályozhatta meg sem a terjesztés folytatását, sem az újabb rész megjelenését. A politikai magazin legfrissebb…..
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
vagtomek 2010.01.18 20:19:18
@Hozzá Szóló: Te Elmebeteg vagy...

(szólásszabi van, te nyomorult!)
vagtomek 2010.01.18 20:25:50
@Hozzá Szóló: élőben még bátrabb.
Az én szüleim legalább nem egy rakás szart nemzettek, nem úgy mint a tieid...
A kisvasút.hu, a Kisvasutak Baráti Körének honlapja úgy tudja, nem szűnik meg szombaton a közlekedés a Balatonfenyves-Somogyszentpál keskenynyomközű vasútvonalon sem, vagyis a „29 és fél” szakaszt tartalmazó halállista a tegnapi rövidülés után ismét kurtább lett.A…..
vagtomek 2009.12.13 00:09:12
Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Vasútbarátként örülök, hogy van ahol belátták, semmi értelme a bezárásnak. Ugyanakkor a Komárom- Székesfehérvár vonal bezárása - kisbéri lévén - személyesen is érint. "2007-ben bezárták a Tatabánya - Pápa vonalat, most az észak-déli folyosót is zárójelbe tették. Kisbér tehát 2010-re vasúti közlekedés nélkül marad. Önmagában már ez is szégyen, azonban - mint mindig -az ördög a részletekben rejlik. Keleti György, a térség -tán mondani sem kell - szocialista képviselője egyik alkalommal azt nyilatkozta, a bezárás ellen nincsenek érvei. A minisztérium honlapján megjelenő vonatpótló buszok megrendelése táblázatba pofátlanul bevésték, hogy 2 pár közvetlen jáart már létezik Komárom és Székesfehérvár között - buszról beszélek - jóllehet 2009 december 13-ig nem létezett közvetlen buszjárat a két város között! Most lesz, de nézzétek meg, milyen! Komáromból reggel 8-kor jössz el, vagy délután fél 4-kor. A kettő között néma csend... Az egyik buszpótlás Tatabánya felé megy, ott két óra várakozás után tudsz továbbutazni Fehérvár felé. Ha ez sem elég, mehetsz Pest felé is... Komoly, felajánlja! Komárom - Bp. Árpád-híd, aztán fél órád van átérni a Népligetbe, mert 20:00-kor indul a busz Fehérvárra! 4 órás út, a költség meg a sokszorosa! Ez ám a pótlás! a meg nem tetszik, mehetsz gyalog, vagy stoppal, vagy ha szerencséd van és van autód, akkor azzal...
Magyarország 2009... Szégyen!
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
vagtomek 2009.10.19 14:45:32
@Kangörény_: Brezsnyev elvtárs halálára én is emlékszem! Délelőtt elmentem vásárolni - délután volt a suli - és minden bolton fekete zászló volt. Délben a hírekben jó hosszan sorolták érdemeit.
Aztán jöttek a viccek:
"Lehunyta szemét - a szemét..."
Miért nem nő Brezsnyev sirján virág? Mert mélyen van a gané..."
Mindezt persze szigorúan bizalmasan, otthon hallottuk, és persze rögtön hozzá is tették: "Ezt NEM szabad elmondani az iskolában!"
vagtomek 2009.10.19 15:29:33
@Csokis: 5 pont! :-))))
vagtomek 2009.10.19 15:43:18
@Csokis: Nem maradt le, délben volt az élő közvetítés. Akkoriban még csak csövi egy, meg (kevésbé) csövi kettő volt...

Meg foghattad a csehszlovák tévét, a szovjet tévét, és ha mázlid volt, az osztrák 1-2 is bejött! (hmmm, Miami vice, Knight Rider, finom!)
Meg Hofisan szólva, foghattuk még a pofánkat is! :-))
Subba Szupermocsok: Bizarre Sisters 2009.10.09 12:15:00
         Először az egész csak egy szokványos szexhirdetésnek tűnik, de a végén jön a meglepetés! Enjoy!..
  Negyven éve, 1969. október 5-én este vetítette le a BBC a Monty Python társulat első műsorát. Megunhatatlanul lökött angol kedvenceink, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin (és az amerikai Terry Gilliam) dicsőségére álljon itt néhány…..
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..
vagtomek 2009.09.25 21:31:00
Nem kevesen vádolják azzal a Költözésblogot, hogy idegesítően bennfenteskedő és áljópofa. A válaszom: ezeknek a kritikusoknak teljesen igazuk van, milyen is lenne egy szerkesztőség költözését dokumentáló alkalmi blog? A szerencse az, hogy legrosszabb esetben is napokon belül pár évre kikapcsoljuk.…..
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
vagtomek 2009.08.24 00:40:22
@halihalo: Bizony, és neked még engem is sikerült alulmúlnod! nem semmi, öregem... :DDDDD
Olvasgasd azt a könyvet. Képek ugyan nincsenek benne, de hasznos!
vagtomek 2009.08.24 00:48:18
@Szibarita: Nem haragszom érte. Jogod van így érezni. Viszont egy állam attól állam, hogy gondoskodik azokról, akik még vagy már nem képesek dolgozni. Ez csaj adókból megy. Azok, akik tudnának de nem akarnak dolgozni, természetesen más lapra tartoznak. A helyváltoztatás jogában szerintem az is benne foglaltatik, hogy mivel nem vagyunk egyenlőek vagyoni tekintetben, azok akik kevésbé tehetősek, kedvezményekkel utazzanak. Ez szintén a mi adónkból lehetséges csak. Ezek alap dolgok. ha mindezeket - egy csomó más mellett persze - ELVESZÜNK mert kell a lové, akkor nem lehet tovább az államot államnak nevezni. Vagy: vegyék el, de akkor ne kelljen adót sem fizetni. Itt viszont az megy, hogy elvesznek, és adót emelnek. Robogunk az anrchiába, nem csoda ha menekülsz...
vagtomek 2009.08.24 00:59:26
@Szibarita: A vidéki meg az Operaházat támogatja az adójával, jóllehet igen valószinű, abüdös életben be nem teszi a lábát oda. És a sor sokszorosan folytatható. Ez az adózás lényege: TE egyedül nem tudod megfizetni és fenntartani, csakis egy közösség, amelynek te is tagja vagy. A közösség jelenlegi neve: Magyarország EZT kellene végre kőbe vésni, nem a Bajnai féle zagyvát!
Más: a párhuzamossággal indokonak. Mondj egy olyan megyeszékhelyet, ahová nem lehet Budapestről busszal is, és vonattal is eljutni! Ott nem zavar senkit a párhuzamosság?!