Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olddog

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2018-as év egyik nagy durranása lehet a Netflix Altered Carbon című sorozata, aminek alapja Richard Morgan azonos című, magyarul Valós halál címen megjelent cyberpunk regénye. A főszereplő Joel Kinnaman lesz (The Killing, House of Cards), a forgatás november 14 óta zajlik már Angliában, és van még…..
olddog 2017.11.29 12:54:33
@ezneménvagyok:

A korábbi mentést úgy értsd, hogy a kőgazdagok, folyamatosan mentenek a 'Felhőbe' maxibiztonságos szerverekre (kb. RAID 10). Nem csak az emlékeket, hanem a teljes Én-tudatot másolják.
A könyveket nagyon szeretem, vannak kétségeim a megvalósítást illetően, de várós...
olddog 2017.11.29 15:46:11
@ezneménvagyok:
' Csapda ' Ha Te is és a rajtad kívül létező minden résztvevő úgy érzékeli Te Te vagy akkor ugye nincs csapda hiszen csak egy valóság létezik. Tekintsünk el a multiverzum elmélettől. A mi lett volna ha...
Néhány perccel a halálod után nem 'él' a másolat, szigorúan felügyeli a SZERV, az áttöltést.
Tilos a személyek másolása a könyv univerzumában, tehát szigorúan véve nem létezhetsz 2 példányban.
Ennek ellenére , illetve pont ezért és mert remek téma az egyik kötetben egy korábban lementett Takeshi Kovacs üldözi a jelenlegi Takeshi Kovacs-ot. Mivel a korábbi 'én' bizonyos élettapasztalatai hiányoznak a tudatfeltöltés után másképp viselkedik. Pont ahogyan az elvárható tőle, és ahogyan azt te is írtad korábban.
                            ..
Killorglin városka egy vásárnapon, több képen "irish traveller"-ek, azaz az ottani vándor romák láthatók...
Heti egy zuhanyzási lehetőség, havi egy tekercs vécépapír, elviselhetetlen túlzsúfoltság, brutális börtönőrök és egy kaliforniai börtönből szökni próbáló radikális polgárjogi aktivista, George Jackson lelövése. Ezek voltak a legfőbb okok, amelyek az Egyesült Államok…..