Regisztráció Blogot indítok
Adatok
charall

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1954-ben Robert Capa Japánba utazott egy induló japán újság szerkesztőinek meghívására. Ekkor kérte fel a LIFE magazin, hogy „ha már úgyis ott van”, tudósítson az Indokínában (Vietnámban és a környező Laoszban és Kambodzsában) akkor már nyolc éve zajló függetlenségi…..
charall 2014.05.25 02:52:22
"Jó barát, nagy és igen bátor fotós volt. Halála mindenki számára nagy veszteség, elsősorban az ő számára. Annyira életvidám volt, hogy nehéz elhinni, hogy halott. Madrid, 1954, május 27. Ernest Hemingway" (Megjelent: A fotográfia feltalálásának 150. évfordulójára című kiadványban.)  Fotó: Elliott…..
charall 2014.05.25 02:51:37
Működhet úgy a város, mint egy művészeti kiállítótér? A válasz nagybetűkkel, hogy igen. A városi életformában és a művészetekben is az emberé a főszerep, ezért gondoltunk arra, hogy ezt a két fogalmat most összekapcsoljuk. Nem kell hozzá más, mint egy köztér, egy fa,…..
charall 2014.04.22 10:52:25
Akarod tudni, hol tartasz? Ha mondjuk 30 éves vagy, akkor eddig mintegy 12 évet töltöttél felnőttként. Az előtte lévő részt nem számítom be. Sehová nem igyekeztél, minden egyértelmű volt, felelősség egy szál se, döntéseket az életedről aligha hozhattál. De ez a 12 sem teljesen felnőtt. Most nem…..
charall 2014.03.19 10:25:53
@Quadrille Lobster: :D EZ JÓ...most menjek az usába? :D
Elértük a 3000-es klubtagságot a Facebookon, aminek nagyon örülök, sose hittem volna, pláne, mikor elkezdtem ezt az egészet csinálni, köszönömköszönöm, elsősorban nektek, aztán a barátaimnak és a szeretteimnek, akik türelmesek velem, pedig tőlük veszem el az időt, hogy a…..
A szeptember 24-én 15 órától hajnali 1-ig fellépő költők, előadóművészek, zenészek:Acsai Roland, Akkezdet Phiai (Újonc és Saiid), Bajtai András, Balázs Imre József, Balla D. Károly, Balla Zsófia, Balogh Attila, Tom Bass, Báthori Csaba, Beata Pozitiva, Berka Attila, Bertók…..
Gyerekek, most pedig megbeszéljük, hogy mi legyen a jelmezetek. Tudjátok, megyünk a zsúrba holnapután, a Kikihez, a mama unokahúgához. Először ki kell találnunk, aztán meg kell csinálnunk a jelmezeteket. Vannak rongyok, krepp papír, van tubusos festék. Arcfestéket is vettem.jaj de…..
charall 2010.02.22 19:07:03
A Magyar Staféta online drámájának második részét olvashatják. A szereplők: Laci, Hunger Natália, Erika, Szilvia, Kriszta. HARMADIK JELENET   A 6-os villamoson. ERIKA Minden éjjel megölök valakit. Krisztát már megöltem. Többször is. Múlt éjjel lesavaztam az…..
charall 2009.04.15 10:50:43
A litera tehetségkutató pályázati felhívása publikus térben (online) születő kortárs dráma megalkotásáraA litera irodalmi portál a Trafó – Kortárs Művészetek Házával együttműködésben tehetségkutató pályázatot hirdet Magyar staféta címmel egyfelvonásos dráma…..
charall 2009.03.25 06:21:38
A lánclevélben és a wiwen új és szimpatikus őrület terjed, a feladat a következő:1. Ragadd meg a hozzád eső legközelebbi könyvet!2. Csapd fel a könyvet a 23. oldalon!3. Keresd ki az ötödik mondatot!4. Tedd közzé a szöveget az oldaladon ezekkel az instrukciókkal együtt!"Így…..
Szabad Úszóvilágbajnok 2009.03.14 21:34:00
Helló mindenki! ...most kezdem, hát nem oly könnyű.Lesz ember, aki engem olvas?Lesz olyan ember, aki velem ért egyet?Majd kiderül. Amit meg kell írni,azt meg kell írni, nincs mese...
Borsodblog Gabriella 2009.03.08 23:19:00
Isten látja lelkem, bűnös lélek vagyok. Bűnös lélek, mert sem a parlamenti közvetítéseket nem nézem, sem az MSZP honlapját nem olvasom. Ezért van, hogy közel 1 hetes késéssel reagálok egy hírre. Nagy Kálmán (Fidesz) országgyűlési képviselő hétfőn számot adott irodalmi…..
Remek félrefordításokat küldtetek be, amiket nagyon szépen köszönök, és sorban ki is fogom őket tenni - rögtön a legütősebbel kezdem. Szerintem ez felülmúlja az összes eddigi gyűjtésemet. Caroline találta az alábbi gyöngyszemet - mit gyöngyszemet,…..
Tudjátok,barátocskáim,én most tényleg komolyan beszélek!TÉNYLEG szeretnék a valóságban is eljutni egy olyan szintre,mint mondjuk X.Y. szupersztár,akinek nem kell a csekkek befizetésével foglalkozni(ja,mert lazán átutalhatja az irdatlan fizujából),nem kell görcsölnie a mindennapos…..