Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hobord

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KÖZBeVÁGÓ Lore ipsum 2011.09.29 14:07:00
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec non sagittis metus. Nunc mollis ante a ligula scelerisque vulputate. Aliquam ac metus lectus. Integer mauris nunc, interdum a blandit at, mattis nec turpis. Nullam semper enim ultrices nibh tempor nec ultrices odio facilisis.…..
BuheraBlog Mitévő legyek? 2011.06.23 18:06:00
A blog lassan négy éves történetében eddig nagyjából száz "gray-hat" hibajelentést juttatam el kisebb-nagyobb cégeknek. Meggyőződésem, hogy ezzel minden esetben sikerült hozzájárulnunk - többes szám, hiszen a hibajelzések általában tőletek érkeznek, kedves olvasóim!…..
Azoknak, akik egy napfényes biciklibarát városban élnek, azoknak kapásból az első tény: az Eurovelo 6-os európai biciklis főközlekedési útvonal budai rakparton vezetett szakasza a Batthyány tértől az Erzsébet hídig gyászos képet mutat. A legszélesebb részén is maximum 4 méter…..
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
Hát ezen már dühöngeni sem érdemes. Az idegesítő csaj egy gyors, könnyen hordozható, hosszú akkuidejű gépet keres 1700 dollár alatt, ezért elfordul a 15 colos, 2000 dolláros MacBook Prótól, de azonban nem fordul oda a kritériumoknak tökéletesen megfelelő 999 dolláros…..
A New York-i Modern Művészetek Múzeumában látható a következő installáció. Jó szórakozást hozzá: ..
hobord 2009.05.05 19:58:34
Az Apple legújabb reklámjában PC időutazásra vállalkozik, hogy kiderítse, megoldódnak-e problémái a jövőben. Hát nem, 2150-ben is fagynak majd a windowsos gépek. Ez van. ..
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
hobord 2009.02.24 11:42:40
Illetve nem verték meg őket. Pontosabban egyet megvertek, a másik meg - mondjuk úgy -  kiprovokálta az inzultust. Az Index is beszámolt róla, hogy a múlt hét vége nem volt sikeresnek tekinthető az ellenőrök számára, egy nőt fellöktek, egy másikat meg leütött egy…..