Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keresztes barátom

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog!   Egy ismerősömtől hallottam a blogról és elhatároztam, én is megírom a velünk történteket. Óvodás kislányom nem sűrűn szokott megbetegedni, valahogy mindig az ünnepekre időzíti a megfázásokat és vírusos fertőzéseket. Ennek okán jelentős…..
Egy húsz éve dolgozó, munkáját 4 hónapja elveszítő 40 éves szakmunkás kevesebbet kap majd az államtól, mint az a cigányember, aki nem is akar dolgozni, viszont több gyereke van. Csodálkozunk, ha a szakmunkás is beáll majd szebbjövőzni? (Fotó: Huszti István/Index) Nem gondoltuk…..
A Sorozatjunkie gyűjtötte össze a magyar tévékre érkező sorozatdömping első adagját, így a dicséret őket illeti. Mi csak pár saját infót tudtunk hozzátenni a cikkhez, kudos, winnie.TV2:Augusztus 30-án indul egy Édes négyes című celebrandizós reality, amiben hetente más és…..
keresztes barátom 2010.08.21 11:57:12
Tegnap éjjel visszatértem az 5 napos izlandi kalandtúráról, ami még annál is fantasztkusabb volt, mint amit előtte gondoltam volna. Hamarosan részletes képes beszámoló következik, addig is egy kis képes ízelítő.  ..
keresztes barátom 2010.05.05 11:05:13
Mindenki előtt ismeretes, hogy a nyelvvizsga hiánya komoly akadály a diplomázni vágyó végzősök előtt. Sokan csak az államvizsga után 1-2 évvel vehetik át a diplomájukat, addigra tudják letenni a nyelvvizsgát, habár a kreditrendszer bevezetése előtt sok felsőoktatási…..
Kedves Despota és tisztelt HR asszisztensek, ügyintézők!   Bölcsész diplomám van (nem nyelvszak), a magát legjobbnak tartó magyar egyetemről (ELTE), közel 10 éves tapasztalatom a saját szakmámban. Dolgoztam már a versenyszférában itthon és külföldön is, de tapasztalataim…..
keresztes barátom 2010.01.18 11:57:53
siss 2010.01.18. 11:16:10
" nyelvi záróvizsgánktól széles e határban rettegett mindenki. A másik szakom filozófia volt - nos, lehet azt mondani, hogy a bölcsész csak lopja a szegény állampolgárok kínnal befizetett adóját, de csak azután, hogy leszigorlatoztatok klasszikus német filozófiából. Kantból fél oldalt se tudnátok beemelni, Hegeltől meg sírva futnátok."

Még szép, hogy az egyetemi diplomádat, nem csak úgy odaadták, hanem meg kellett dolgozni érte és vizsgázni, szigorlatozni kellett! Mivel te ezeket a szakokat választottad nyilván otthon voltál a témában. De itt nem erről van szó. A hozzászólásodból kiderült, hogy behívtak egy vállalkozáshoz. Gondolom nem filozófusként fognak alkalmazni és a barátod a teológus diplomájával sem a szakmájában van.
ÉS EZZEL VAN A GOND! Egyikőtök sem a megszerzett diplomának megfelelő szakmában helyezkedik el. Lehet, hogy nagy dolog a filozófiai tudásod, de az nyilvánvaló, hogy ha leírva nem is, de magadban már megállapítottad, hogy szart sem érsz vele. - Vagyis tényleg hasztalanul kaptad az adófizetők pénzét.....
Multinál dolgozom, meglehetősen jó fajtánál, nincs baszogatás. A mi csoportunkban is van vagy 10 bölcsész, de két nyelven tárgyalóképesek nap, mint nap és megállják a helyüket és szinte mindegyikük gyorsan elvégzett ilyen egy éves OKJ-s kézpéseket, hogy legyen vmi közük ehhez a világhoz. Nem rinyálni kell, hanem mindent megtenni.
A nap legjobb híre, hogy a magyar humorcsatorna május 1-től 24 órában sugározza műsorát, ami analóg és digitális formában is elérhető lesz. A csatorna közleménye szerint a zenekedvelőknek sem kell elszomorodni, mivel számos szolgáltatónál újra elérhető lesz a 24 órás VH1…..
Munkahelyi (T)error Kaja terror 2009.02.13 00:07:00
Aki kitalálja, mivel kezdem mai bevezetőmet, az meghívhat egy sörre :). Na jó, csak vicceltem, de tényleg itt a péntek és ennek nagyon örül valaki... Atir9 levelét olvashatjátok a hét utolsó munkanapján, aki a munkahelyi étkezés szabályozását nehezményezi. Kedves Elnyomott…..
Előnytelen, elhanyagoltnak tűnő és rosszul megválasztott vagy egyedi, különleges és franciásan elegáns (nekem Lou Doillon jutott eszembe róla)? Nem tudok dönteni Keira Knightley-ről. ..
Szilvia egyszerűnek tűnő online bankszámlanyitása kudarcba fulladt, miután az AXA képtelen volt egyértelműen közölni vele, mire is van szükség ahhoz, hogy a szerződés megköttessen. A díját ugyan már befizettették vele, de mivel szerződése még mindig nincs, így ezt az…..
Rövid leszek: nagyon nem működött számomra ez a darab. Persze a sztorihoz hozzátartozik, hogy karácsony után 2 nappal abszolút nem voltam ráhangolódva, és hiába támasztotta Fenyő Iván lazán a büfé pultját a nézők között, ez nem változott a helyszínen sem. Mindenesetre próbáltam nyitott lenni, de az…..