Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buzzy

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Videók, új és régi események!!!! ELKÖLTÖZTÜNK      http://www.urester.blogspot.com/  ..
Kedves Látogató!Mindenkit várunk csütöröktől a pécsi Vidámparkba egy nagy kalandtúrára!Bázisprogramunk következő állomásának munkálatai zajlanak éppen.20 fiatal 10 napig dolgozik a Pécsi Vidámparkban egy összművészeti produkción (színház, installációk, zene, tánc).…..
 Utcaszínház a POSZT alatt. Június 7-12. között az Ifi Géniusz program keretein belül megtalálhattok minket Pécs belvárosában. Várható felbukkanás: a délutáni órákban. Közreműködünk a KEMFK, SzFE, Visart csapatoknak Médiaháburú! című kiállításánál…..
 Ez volt a PEN-en:http://www.youtube.com/watch?v=JPXO77h3JQA..
 BÁZISPROGRAMProgramunknak négy fő célja van:1. új értelmezést adni, kihasználási alternatívákat keresni üresen álló épületek, közterek számára2. találkozási pontot teremteni fiatal művészeknek, létrehozni egy önszerveződő tevékeny alkotókört3. utánpótlás…..
 BÁZISPROGRAMTÖLSÜK MEG AZ ÜRES TERET!MEGHÍVÓ       Csatlakozz nyári alkotótáborunkhoz! Célja olyan közös munkát létrehozni, amelyben különböző művészeti ágak képviselői vesznek részt, és azon dolgoznak együtt, hogy konkrét közös…..
                                      ..
 Ezúttal kisebb megmozdulásra sikerültünk, mint a Kesztyűgyárban. A Sikorski ház olyan mint egy labirintus, rengetg tér van benne. Kisebbek is nagyobbak is. Kevesen tudták beleilleszteni ezt a munkát az életükbe, ki is esett a hely, nem volt könnyű kijárni. A kommunikáció sem…..
Bázisprogramunk második kísérleti állomása a Zsolnay gyár területén lévő Sikorski ház. Ezúttal kiállításként tekinthetitek meg három napon keresztül a Pécsi Művészeti Kar hallgatóinak térinstallációit és az Üres Tér egyik különítményének performanszait.Valamint…..
Ne feledjétek a novemberi állomás közös terepszemléje e héten pénteken négykor lesz. A Zsolnay főbejáratánál találkozunk!!!!!Pár nappal ez előtti bejegyzésben találhattok képeket a helyszínről. ..
Kedves Látogatók!November 16-án, vasárnap 19:00-tól a Pécsi Harmadik Színházban játsszuk Egressy Zoltán Baleset című drámája nyomán készített Baleset című kísérletünket.A belépő egy ezres lesz, amivel minket támogattok.Gyertek el, várunk mindenkit!Jegyrendelés,…..
Ablaktábla (kérdés-felelet)                     Üzenés..
Mirkófotók:                              Gombeső    Kőrösi…..
Tessék elpletykálni!>>>>>> Szeretettel várunk Mindekit november 5-én 5:58-perckor kezdődő "esetleg.." c. kiákllításunk megnyitójára (Téglássy Anna, Kéri Katinka),a Pécsi Ifjúsági Ház-aulájába. Kiállítást mesterünk, Nyilas Márta méltatja.A pontos…..
Gombeső Knyihár Bencétől és Kernek Mikitől               Abdul-Karim Linda            Fesető Lilla, Leányálom…..
Kesztyűgyári szürreál  Alagsor: Két kedves lány fogad, az egyik rögtön karon ragad, és egy a sötét lépcsőzugba vezet. Megnyugtat, ahogy a szemem megszokja a sötétet. Természetesen azonnal neki megyek egy széknek. Kedvesen elmondja, hogy itt leülhetek, és magamba mélyedhetek.…..
                           Kőrösi Bobó és Dávid András muzsikálnak a…..
Tapasztalatok és gondolatok:A kesztyűgyár:A feldarabolt kesztyűgyár egyik üresen álló épületében találtunk helyet októberben. Ez egy üzemi része volt a gyárnak, és évek óta üresen állt. Az épület a Kreatív Start Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.…..
 „Vehetek akármilyen üres teret, és azt mondhatom rá: csupasz színpad. Valaki keresztülmegy ezen az üres téren, valaki más pedig figyeli; mindössze ennyi kell ahhoz, hogy színház…..