Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ruzsicsm

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezajlott a választás, még tegnap este gratuláltam a győzteseknek. Köszönöm a támogatást mindenkinek, aki rám és a csapatunkra szavazott ezen a választáson. Kívánom a településnek, hogy megvalósuljanak a jelölti programban kitűzött célok! A megválasztott polgármester…..
Új lendületet Novának címen hirdettük meg programunkat, amelynek társadalmi vitája zajlott az elmúlt hetekben. Sok emberrel találkoztunk, sok segítséget és tanácsot kaptunk, hogy minél előbb meg tudjuk kezdeni a munkát. Vannak olyan sürgős ügyek, amelyek megoldása már nem…..
A jelöltek programjait már ismerjük, megismerhettük az elmúlt napokban. Látjuk, hogy ki mit akar, és némelyekről tudjuk, hogy ki mit tud. Mi nem akarunk titkolózni, és általános semmit mondó ígéretek mögé bújni.Legyen vége a titkolózásnak, ez volt a legfontosabb kérés a…..
 Tisztelettel meghívunk minden Nováért tenni akaró embert, választási programunk ismertetésének és a programot képviselő jelöltek bemutatkozásának következő helyszínére.Jöjjön el és mondja el személyesen véleményét választási programunkról, tegyen javaslatot,…..
 „Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat.” Winston ChurchillKözel százan tiszteltek meg bennünket azzal, hogy meghallgatták programtervünket és javaslatokkal, ötletekkel segítették a…..
Fontos állomáshoz érkeztünk, bemutatjuk szombaton választási programunkat és megvitatjuk a település jövőjét minden érdeklődővel.Nekünk minden vélemény számít, mert közösen, összefogással tudjuk Novát fejleszteni és jobbá tenni.Gyertek el, és beszéljük meg, hogy…..
Köszönjük a sok-sok bíztatást és ajánlószelvényt. A mai napon mind az öten hivatalosan is jelöltté váltunk. Kérjük a továbbiakban is támogatásotokat és majd október 3-án szavazzatok ránk és ezáltal a meghirdetett programunkra.Új lendületet Novának!   ..
 Véleményüket és támogatásukat kérjük programunkhoz, szövetségeseket várunk és keresünk megvalósításához. Ez a program reális, új irányt ad Novának.  A település erőforrásaiból – aktív és megfontolt gazdálkodással, a pályázati források széles körű…..
Amikor Frittmann János elnyerte az év bortermelője címet, nyájas olvasóink körében  parázs vita kerekedett. Tény, hogy igencsak nehéz ésszel fölérni, hogy milyen szempontok alapján ítélik oda ezt a címet, de erről nem Frittmannék tehetnek. Ők olcsón jó borokat…..