Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JanCsi

1 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi bejegyzésben írtam arról, hogy az életem folyamán milyen mise-élményeim voltak. Egy másik írásom pedig a szentmisére készülésről szól. Ezek után most a legfrissebb élményeimről írok, mégpedig, hogy milyen 2 kicsi gyerekkel részt venni egy szentmisén. Albertfalvára járunk misére. Ott,…..
JanCsi 2020.01.01 18:33:03
@Borbélyné Margit:
Köszönöm a gyors választ. Akkor ezek szerint ez inkább kapacitás probléma.
Szerintem mi nagyon el vagyunk kényeztetve, a gyülekezetek ahol megfordultam mindenhol lefedték a teljes korcsoport palettát. A mostani gyülekezetünkben Istennek hála annyi a gyerek, hogy külön lány és fiú gyerekcsoport van. Nyilván ez azt jelenti, hogy az öt csoporthoz minimum 10 szolgálo /tanito kell minden egyes vasárnap, sőt kell váltocsapat is, mert vasárnapi iskola tanitoként tapasztaltam, h mennyi készülést jelent egy-egy ilyen foglalkozás, ráádasul ha a gyerekeknél szolgálsz teljesen kimaradsz az istentiszteletbol/misébol.
Igazából minden más szolgálat (udvozlocsapat, technika, hangositas, konyhai szolgálat, persely/pénzugyek, stb) mellett ugyanúgy ott lehet az ember az istentiszteleten, egyedul a gyerekszolisok maradnak ki, szerintem ezert is nehéz szolgálokat találni.
Bélpokol Padthai Wokbar 2018.09.02 13:03:44
Az asszony régi vágya volt, hogy kipróbáljuk a helyet, hát elmentünk, és kipróbáltuk. Az Egyetem tériben voltunk, amit valamiért Papnövelde utcainak titulálnak, biztos jobban hangzik így. Egyébként elvileg mindegy, hogy melyikről beszélünk, hiszen franchise-rendszerről lévén szó, a világ (és benne…..
Gyulai Gaál Anna Temze vs. Spree. Fish and Chips vs. Currywurst und Pommes. Nagyon drága lakás vs. Nagyon drága biztosítás. Ingyenes múzeumok vs. Olcsó(bb) közlekedés. És folytathatnánk a sort a „London vagy Berlin?” témában. A világ legnépszerűbb városai közül kettő: metropoliszok,…..
Pár napon belül sokadszor kértek meg külföldön élő barátok, hogy dobjak össze egy listát új gyerekkönyvekről,  amikor  haza látogatnak, feltankolnának friss gyerekkönyvekkel. Esetleg továbbadnák a lelkes nagyszülőknek, ezekkel lepjék meg a gyerekeket...
Ezt bírta belelátni a felhőkbe Lujzika ma hazafelé, jövünk, nézzük, milyen szépek a felhők, naplemente, miegymás, és az én drága kis tündérem a kis csicsergő hangján felkiált: Anya, ott egy angyal! Vécépumpával!! A fiúk meg én meg sírtunk a röhögéstől, ez annyira tipikus…..
GazPömpöllér & co Szőke 2012.10.26 09:28:03
Üdítő színfolt a családunkban, mert tényleg minden szőke nős vicc róla szól, persze mindeközben imádnivaló, és annyira aranyos, és szép és kedves, hogy mindenki mosolyog, aki ránéz, de attól még én élek vele, és én asszisztálom végig a mindennapokat, amikor pl. a kérsz-e…..
Még nem merem beleélni magam, és nagyon remélem, hogy nem most szólom el magam, de úgy fest, hogy Nóri nem cumizik már. Azt tudtam, hogy nem olyan függő, mint Dani volt, de azért alváshoz kellett neki. Na de két napja hiába kéri be az ágyba, csak leteszi maga mellé, és nem veszi a…..
Az alábbi másfél perces videón letesztelheted a koncentrációs képességedet! A kérdés: hányszor passzolja tovább a labdát olyan ember, akin fehér póló van? Szerintem mindenképp érdemes megnézni, sokat elárul rólad! (Csak akkor menj tovább az olvasásban, ha már megnézted a…..
JanCsi 2013.03.08 13:40:40
@bldo:
A 15 stimmelt és a gorillát nem vettem szre, hiszen nem az volt a feladat :) A feketéket tudatosan kizártam, csak a fehérekre koncentráltam. Ha a gorillát figyelgeted (v. bármelyik feketét) nagy eséllyel hibázol a feladatban :)
GazPömpöllér & co Csőd 2012.10.26 01:04:39
Kész nevelési csőd ez a brigád, illetve ma égtem be csúnyán az összes gyerek előtt, választhattak, hogy vagy totál hülye vagyok, vagy hazudok az összes felnőttel egyetemben, ugyanis most már lassan egy hete belemásztunk egy ilyen vírusos izébe, kezdte Lujzi a szűk keresztmetszet…..
JanCsi 2012.10.31 11:08:49
@hala35: ilyen gyerekem nekem is van. tavaly fél évig jártam pszichonénihez, h el tudjam fogadni a főtt szivárványtészta üresen (félcső-szarvacska...) repertoárt, merthogy az étlap végére értem...
Enyémlány 4 éves lesz de tiszta Lujzi, már többször észleltem a rengeteg hasonlóságot. Amúgy én van ,hogy rájövök a csajom logikájára. Amikor azt kérdezi: ez mi? sokszor nem azt jelenti hogy képtelen vagyok felismerni a kalácsot, hanem olyan nüansznyi változásokat észlel amit mi SOHA nem detektálnánk... Pl. ha adok egy túrórudit és megkérdezi ez mi? már rájöttem nem azt jelenti h fogyigyogi a csaj, hanem pl. észreveszi, hogy 2 mm-rel arrébb nyomtatták a vonalkódot, vagy hogy egy fél árnyalattal másmilyen most a csomagolás, v. hogy a márványos kalácsban most máshogy mennek a minták ... ááááááááááááá
Pár hónapja levágattam a hajam, már kezd megnőni, de most pont az a középhosszú, amit még nem lehet összefogni, de már nem elég rövid, szóval idegesít, ráadásul ebben a rekkenet pudvás melegben egyfolytában szétizzadom, úgyhogy tegnap, itthon egyedül a gyerekekkel, fogtam…..
Ma bementem a szexuális fantáziáimba vezető ajtón, ahol évtizedeken át megbízhatóan várakoztak a tengerparton fátylakban szaladó nők, kandalló mellett lustán heverő telt szőkeségek, swingzenére egyik szemöldöküket felhúzó, intelligens vadmacskák és egyebek. Erre mit…..
Ott hagytuk abba, hogy az RTL már bemutatott nekünk 4, azaz négy férfit, aki miatt jelentkeznünk kellene a műsorba. Feleségkereső műsorba. Ha valakinek még vannak olyan illúziói, hogy egy ilyen közegben megtalálhatja a szerelmet, akkor az meg is érdemli, hogy jelentkezzen. Persze…..
itt vagyok, itt vagyok, nem akarom abbahagyni a blogot, csak feltorlódtak a dolgok, mint általában amúgy, és mindig akartam írni, meg kaptam a lecseszéseket, hogy valóban elég deprimáló mindig arra nyitni meg a blogomat, hogy haláááááál, szóval na, bocsi mindenkitől…..
GazPömpöllér & co Halál 2012.02.14 16:58:02
Hát, egy hónappal ezelőtt meghalt a nagymama, ami ugyan várható volt, de mégis eléggé megviselte a családot. A gyerekek most kerültek először megfogható közelségbe a halállal, és mindenki a maga sajátos módján reagált rá. Pömpöllér az első ledöbbenéses sírdogálás után…..
 Nincs mit titkolnom, úgy érzem: a cím a nagymamámról szól. Aki még hetvenhét évesen is, kínos hiúsággal sértődik meg, hogyha a nyolcvanas súlyát emlegetjük, miközben egy kiló oldalas elfogy a napirendje alatt. A napirend...na igen...sűrű és strukturált, az éppen…..
Magyari család blogja Bikicsunáj 2012.04.30 22:42:00
Dani YouTube imádata elkezdett gyümölcsözni. Minden úgy kezdődött, hogy még egy éves kora előtt körömvágás szándékával laptop elé ültettük, és jól elkápráztattuk a Big World nevezetű angol dallal. Aztán egyre többször kérte, hogy nézzünk meg valamit a YouTube-on.…..
GazPömpöllér & co Kalandok 2012.01.12 00:07:00
Bocsánat az eltűnésért, nincs semmi baj, illetve hát az egy szem nagymamánk, anyósom súlyos beteg lett, és ebből kifolyólag vagy kórházban van, vagy nálunk fekszik, vagy a kettő között fuvarozom, ilyenek, és hát kicsit olyan, mint ha lenne még egy gyerekem, egy kicsi, akit…..
JanCsi 2012.01.13 10:09:56
Szuper poszt!!!! www.lustanyu.hu sehol sincs a Te sztorijaidhoz képest!
GazPömpöllér & co Breaking! 2011.11.18 19:15:00
Hirtelen felindulásból fogtam magam, és ráeresztettem a hajnyírógépet a legkisebbre, aki egészen meglepő metamorfózison ment át, bizonytalan nemi identitású Beatles-rajongóból hirtelen egy elképesztő jóképű kis hapsi lett, a tesói össze-vissza puszilgatták, annyira tetszett…..
JanCsi 2011.12.25 14:28:00
jandodorka.blog.hu/2011/12/24/bekes_unnepet_2 - Békés, áldott karácsonyt Nektek! (Bár ez nálatok - is - kizárt, hogy csak úgy simán menjen! :DDD Mi is ugrálunk a két beteg gyerek és a Heim Pál kórház között :-( Szóval, ennél nyugodalmasabbat!)
JanCsi 2012.01.03 21:58:09
JanCsi 2012.01.10 19:32:25
A hiperaktív gyerekek számára egy iskolai óra szinte kibírhatatlanul hosszú - és sokszor unalmas -, így nem csoda, hogy ha nem speciális osztályba-iskolába járnak, és esetleg a tanár sem túl együttműködő, akkor ez az eredményeiken is látszik. A bennük feszülő energiának…..
hogyvolt Barátok közt 5857-5858 2011.11.10 03:28:00
A vendéglátóipari egységben vagyunk tehát, ahol Karolina még mindig nem érti, Attila miért szerez neki recepciós állást hirtelen, amikor még ki se hozta neki az ásványvizét. Hol itt a csapda, néz körül gyanakodva. Hát nézze, nem én leszek a maga főnöke, csak puszta…..
GazPömpöllér & co Gergő 2011.11.08 14:12:50
Kicsit lemaradva írok szegény, elhanyagolt harmadik gyerekről :-)))))), de nagyjából ő tehet róla, hogy nincs időm vagy energiám blog elé ülni meg képeket szerkesztgetni :-) A legdurvább hírem, hogy valamiféle belső mirigyváladék-termelés vagy istentudja mi miatt, de csontra…..
Magyari család blogja Para 2011.10.24 23:33:00
Ma a déli altatásnál kis híján megállt a szívem. Kicsit ki is hagyott a szívverésem, az tuti. Először minden a szokásos menetrend szerint ment: Nórit megetettem, letettem játszani, Dani megebédelt, majd elment aludni. Nyitott ajtónál szeret elaludni, és miután álomba szenderül,…..
GazPömpöllér & co Tipikus 2011.10.20 13:16:00
Ez amúgy teljesen jellemző rám, akik ismernek személyesen is, csak röhögnek, hogy amikor rámtorlódnak a tennivalók, akkor egyszerűen kimenekülök a szituból, mert ha már túl sok mindent kéne csinálnom, akkor nem csinálok semmit sem, hanem elkezdek valami totálisan mást, na hát…..
JanCsi 2011.10.20 16:24:49
Köszi a posztot, már tényleg tüneteim voltak...

Amúgy én is megrettentem. Enyémnagyobb még csak most kezdte a bölcsit, de már az az ügyeletig juttatta, (
jandodorka.blog.hu/) belegondolok, hogy mi lesz itt majd ovi és iskolakezdésnél. Farkastövények?!?!!? Ne már.... :(((((((

A fiadhoz pedig gratulálok! Nagyon jól sikerült gyerek(ek)!!!!