Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Modor Tibi

1076 bejegyzést írt és 3586 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Hát, gecó, kemény ez az Egom, múltkor azt nézem, mondom, Suzuki úton vagyok, és közbe a belvárosba voltam. Már bringával. Nem volt világítás, haljak meg. - Odabasz, bazmeg, mint a decibarack húzóra. De mondok még keményebbet, a Totyáék Csévre költöztek, azzal a folyékony…..
Modor Tibi 2016.08.26 18:38:53
Modor Tibi 2021.12.07 00:53:15
@Darvászó Koppány:

bizony. Gyere, Józsigecc!
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
Ghosting, a köddé válás, amikor hirtelen csak eltűnsz a másik életéből, és nem szólsz semmit a másiknak... És volt pofája SMS-ben (ilyen még mindig létezik) szakítani velem! Velem, érted? Annyi nem volt benne, hogy..! Tegyük kicsit tisztába a dolgokat, barátocskám. Ilyeneket mond, hogy a…..
Kedves Hölgyek, kedves Mindenki! Teljesen magától értetődő már manapság, hogy az Apukának nem csak illik, hanem kötelező, elvárás, alap besegítenie otthon. Mi több: ilyen nem is létezhet, hogy "besegíteni", hiszen az már önmagában azt feltételezné, hogy a feleség feladataiból vállalna át bármennyit…..
Modor Tibi 2021.07.26 22:39:33
@Szekrényszagú néni: folyamatosan újraházasodom. A magyar Lebensborn-program miatt muszáj.
Magázódunk, tegeződünk, tetszikezünk, harmadik személyezünk. A protokoll és a szokások változnak, generációról generációra terjed az amerikanizálódásnak hitt tegeződés, holott - mint tudjuk - ott pont, hogy mindenki magázódik. Illetve hát: második személy többesszámazódik. Vagy inkább a Rexed-féle…..
Modor Tibi 2021.07.25 20:35:15
@A Joda visszatér: és ha a kisúrnak kezd jó napot kívánokkal köszönni, akkor azt jelenti, hogy már a fiatalember is baszós korba lépett?
Modor Tibi 2021.07.25 23:29:57
@efi: hello Sir, hallo die Damen/Herren!
Modor Tibi 2021.07.26 20:01:54
@Vén motoros: ez remélem, hogy igaz, mert zseniális hír, reményt ad a jövőre!

Bár az ellenség nyelvét nem árt tudni, de azt majd megoldjuk mi.
Mikor? Melyiket? Döntetlen 2021.06.19 21:55:02
Bravó, született egy döntetlen, amit most majd évekig lehet lobogtatni a hazai foci sikerének bizonyítékaként. Persze ez az eredmény is szép, akkor is, ha tudjuk, hogy a franciák ezt nagyon ellazázták, de ne ünnepeltessük magunkat úgy, mintha a végeredmény 1:0 maradt volna, és azt az ifista szintű…..
Sajnos minden jónak, így a párkapcsolatoknak-házasságoknak is végük szakad egyszer - és amit Isten összekötött, azt az ember - természeténél fogva - imádja szétválasztani: modern társadalmunkban pedig már mindkét félnek ugyanakkora joga van a házasságtörésre meg a kapuzárási pánikolásra. Hogy az…..
Végre a belőlünk keblén szörnyet nevelő Index.hu is felismerte: Utazni nyűg, mondjuk is, miért.Ahogy sok mindent, ezt is már korábban és jobban megírtuk - és most Atlétás Bandi barátunk hóttspontán megint.   Utazni nyűg, 2021.   Nem kell hozzá évszám. A felszínt kapargatja a cikk: nem esik szó…..
Akár az aluljáró lezárásával is járhat, ha a Fővárosi Önkormányzat nem lát hozzá haladéktalanul a Flórián téri felüljáró rekonstrukciójához. Gyerekfej nagyságú, méretes betondarabok potyognak rendszeresen a Flórián tér különböző részeire az Árpád hídi felhajtó két ágának elhanyagolt állapota miatt.…..
A bejárati ajtó már nem tárul ki rendesen, csak résnyire nyílik a mögötte felstócolt zsákok miatt. A lakás nem csak egy sima rumli, hanem egy élő, organikus MÉH-és szeméttelep, bontó, műhely, dolgozószoba, éléskamra, állat- és növénykert. A helyiségek között csak oldalazva, kivájt folyosókon…..
-Szia, szeretettel köszöntelek a műsorban, az interjúztató ágyacskámban, ez ilyen eredeti ötlet, mondhatni: védjegy, gag - köszönöm, hogy befáradtál. Először is hadd kérdezzem meg, hogy már az interjú előtt leszopjalak-e, vagy elég csak utána? -Köszönöm, utána megfelelő lesz. De kérlek,…..
Mert ki kell lépni a fényre, szembe kell nézni a múltunkkal, mindent meg kell gyónni, és be kell vallani. Csak így tudjuk feldolgozni bűneinket. A nagyapák tettei továbböröklődnek az unokákra, és így tovább. Hellinger átka örök, és hiába tagadjátok, ezt meg kell tudnotok. És ha nem tagadjátok többé,…..
Jó kis Csopy volt pedig még egyszer, olyan ígéretesen indult (akárcsak ez a blog úgy 12 éve), csak hát... szar lett (akárcsak ez a blog úgy 12 éve), ellepték a 0 teljesítményért kedvezményes ingyenlakást követelő, egymásra rálicitálni próbáló népségek, és ez lett belőle. Nos, kedves, "G*ci drága…..
Jól ismertek: 2008 vége óta (ja tényleg, már megint szülinapunk volt) visszük a blogot, és ami Nyelvészre meg jómagamra is mindvégig jellemző volt, az a megalkuvás nélküli, kapitalista, karrierista, munkaalkoholista, meritokrata hozzáállás. Dolgozz, és több pénzed lesz. Tanulj, és jobb munkád lesz.…..
A világ már sose lesz olyan, mint ELŐTTE. Ez az új normális. Remote, home office, távmunka, rugalmas munkaidő. Évek-évtizedek óta lelkiismeretesen ingázó, felöltöző, bejáró csinovnyikok döbbennek rá: így is lehet? Csak az ingázás elhagyásával megspórolok napi 1-2 órányi tiszta szabadidőt, és nem…..
Modor Tibi 2020.11.03 10:46:23
@Sir Yangus: nekem a 2008 november előtti időszak tetszett leginkább
Először is valamit le szeretnék szögezni: ízig-vérig fradista vagyok, már a cipszer dédapám is a Ráday ulicában üzemeltetett hentesműhelyt, nem is beszélt magyarul, de megbicskázta azt, aki a magyarságát meg merte kérdőjelezni. Amikor Ypernnél gáztámadás érte, ott üvöltött a franciáknak szászul,…..
Modor Tibi 2020.09.30 12:00:28
@Mitya Ivanov: miért-miért... pénzért, azért.
Tiborotok most egy pár napra wird sich in den wohlverdienten Urlaub begeben, azaz jól megérdemelt szabadságát fogja tölteni - olvasnivaló viszont lesz közben, business as usual.Majdnem tiszta erőből nyár van, az otthon ülőknek, dolgozó tömegeknek szeretnék egy aktuális olvasói…..
Modor Tibi 2009.07.13 00:31:40
@k.sz.: melyik íróra gondolsz a sok közül?

Amúgy az _italizált_ trend megfordulni látszik, az észrevétel pár hónapja talán jogos lett volna :-))
Modor Tibi 2020.08.28 09:55:00
Nosza, felcihelődtünk a kiscsaláddal, két gyerkőc, és a kis feleségem, az asszony - na akkor hát tegyünk Urunk és Parancsolónk akarata szerint, és nézzük meg, hogy mit tud a Magyar Tenger! Fogtunk minden cókmókot, motyót és cúgehőrt, azt ereszd! Abból indultunk ki, hogy mi egy átlagos család…..
Kedvenc posztunk a kedvenc időkből. Nosztalgiázzunk együtt: Valahogy úgy alakult, hogy ciki a társadalom kiválóságának lenni. Aki erős, az köcsög kidobó, aki szép, az büdös kurva, aki egészséges, az rohadt mázlista, aki meg okos, azt jobbik esetben megverjük, rosszabbik esetben nem is magyar. A…..
Úgy érzem, ideje végre megszólalnom a Csendes Többség nevében is, mert egyre fokozottabb aggodalommal figyeljük a Balaton körül kialakult állapotokat - holott megint két-hárompólusúvá vált a közvélekedés a szokásos szekértáborok és egyszerű üzeneteik mentén, 0 eredeti, saját gondolattal.…..
Modor Tibi 2020.08.02 23:12:41
@Május 40.: vagy az itteni ;-))
Szlengblog Dípezik 2009.02.20 06:40:00
Partnere hímvesszőjét teljes egészében, a herékig (vagy azokkal együtt) a szájába, illetve torkába helyezi.Valószínűleg az azonos jelentésű, angol "deep throat" kifejezésből ered. A Timike a Hori mögött lelkesen dípezett, bár fuldoklott néha egyet a brén a kis…..
Modor Tibi 2020.07.04 15:08:30
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Modor Tibi 2020.05.31 17:59:33
@Almandin: @Gyurbán Vikrenc: pedig ME Úr csodálatos, Benneteket is szeret. Térjetek be, érdemes.

@IndaMuncher: természetesen.
Modor Tibi 2020.06.01 11:12:55
@#szájbergyerek#: majd a Szent Piac és a Láthatatlan Kéz úgyis dönt.
Modor Tibi 2020.06.01 11:22:49
@Dr.Démonmac1:

Szia!

Én Mi Hazánk-os és ex-jobbikos vagyok, de nagy tisztelője vagyok Győrkös úrnak is. Megnyugodtam, hogy én már okés lehetek <3
Kedves Mindenki! Eddig se volt kérdés, de most talán már mások is elhiszik nekünk: az egész világ- és nemzetgazdaság egy hatalmas lufi, ahol Münchhausenként a saját hajánál fogva próbálja magát mindenki kiemelni a mocsárból (és felszínen tartani), eközben felesleges mesterségek pénzelését öncélú,…..
A tízmillió karanténszakértő és epidemiológus országában elég kockázatos erről a járványügyi kényszerintézkedésről írni, de mivel az elmúlt napok koronavírusos témái (és konteói) között kiemelkedő helyet foglaltak el a főváros lezárásának lehetőségeit taglaló topikok, úgy éreztem, hogy a…..
Graffiti, rossz fényviszonyok és életveszélyes útburkolat. Csak néhány dolog, amivel azok találkozhatnak, akik megpróbálnak átkelni a Bajza és a Bulcsú utcát összekötő gyalogos aluljáróban, vagy ahogy sokan hívják, a Halál alagútban. A helyzet számtalan közegészségügyi és közbiztonsági kérdést…..