Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Februar18 (törölt)

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index 10 éves születésnapi blogjához válogattam a legjobb olvasói leveleket, amikor egy kutyasétáltató szünetben ezt olvastam az ÉS második oldalán: Személyi hír Ez évi 18. számunk (2009. április 30.) History című tévékritikájába a szerző, Kondor Ferenc (alias Dérczy…..
Szombatblog A tagadás tiltása 2009.05.03 11:50:00
Azt hallani mindenhonnan, hogy a Harmadik Köztársaság a legsötétebb időszakát éli - ám hogy pontosan miért is, abban már közel nincs egyetértés. A pénzügyi válság, a baloldali kormányzás tehetetlensége, az országban elharapózó erőszak és gyilkosságok, a…..
1989 május elsejéje tök más volt, mint az azelőttiek. Nem akarunk történészkedni, a '89-es eseményekről amúgy is millió helyen lehet tájékozódni, a poszt végén adunk is majd egy linkgyűjteményt olvasóinknak. De annyit azért föl lehet villantani, hogy május elseje előtt…..
Februar18 (törölt) 2009.05.02 21:35:37
Februar18 (törölt) 2009.05.02 21:36:23
@Fedor: Szerintem meg a "Forsyte Saga" és "A korona ékköve"... ha már itt tartunk.
 Mivel nagyon ritkán látok hasonlót, ezért különösen hálás vagyok Pisti, az aragornnak, hogy felhívta figyelmünket a Mokka mai adásának lélegzetelállító szellemi teljesítményére. Kedvenc kormányszóvivő-jelöltünk, Demcsák Zsuzsa vendége Dénes Tamás Balázs, a TASZ…..
Az Országgyűlés döntése értelmében 2001-től minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. Azaz ma. A kormány megalakulásának zaja persze elnyomja a megemlékezést, de a magam részéről mostanában nagyon unom a…..
Februar18 (törölt) 2009.04.16 18:19:23
@Milisztár: Nem is írtam. Gettófelkelésről és gettólázadásról írtam, ez a kettő pedig ugyanaz.
Februar18 (törölt) 2009.04.16 18:20:56
@kinot: Na, ez például egy Auschwitzról szóló vers - Adornóval szólva: olyan vers, amit meg lehet írni Auschwitz után (ő mondta, Auschwitz után nem lehet verset írni; Kertész erre azt mondta: Auschwitz után csak Auschwitzról lehet verset írni). A szándékod láthatóan az ellenkezője volt, de máshogy sikerült.
Februar18 (törölt) 2009.04.16 18:39:49
@Moldávia Bánata: Én hasonló szellemben megpróbáltam fölhívni a szerzőt a csúsztatásaira, tévesztéseire, képtelenségeire.
Hálistennek ritka a politika a Homáron, de Tamás témája a kommunikációs málőrön túl is érdekes, újszerű kampányfogás. A legújabb zöldtudatú magyar kezdeményezés, a Lehet Más a Politika kopogtatócédulagyűjtő partiját az A38 honlapján állítólag ingyenesnek hirdették,…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..
Februar18 (törölt) 2009.04.01 00:22:09
@Új Nick: Ezt biztos nagyon frappánsnak szánod, csak éppen fogalmam sincs, miből következtettél a tájékozottságomra, és honnan vetted a merszet, hogy látatlanba megítéld.
Amikor már azt hittük, hogy a Gréczy Zsolt-féle vídiázást  - "Amikor néhány napja azt írtam, az országnak és a baloldalnak Gyurcsány Ferencre van szüksége, ez ma hatványozottan igaz. Egy vidia keménységű pártelnökre"í - egyszerűen képtelenség überelni, egy…..
Februar18 (törölt) 2009.03.30 11:24:21
@élő szövet a belső mészvázon: Biztos vagyok benne, hogy több fogalmam van, mint neked. Először olvasd el talán ezt, hogy fogalmad legyen a kémiáról, és utána gondolkozz eszmékben: nadas.irolap.hu/hu/kemia Üdv.
Februar18 (törölt) 2009.03.30 11:38:23
@élő szövet a belső mészvázon: Abból, amit írtál. Ebben a kontextusban az számít, amit mondunk.
Februar18 (törölt) 2009.03.30 11:48:02
@stikasz_1: Ne legyél ilyen álságos. Te magad sem hagytad, hogy végigcsinálja.
A Fidesz 2009. március 15-i rendezvénye méltó helyen, a budai Várban rendeztetett. A házigazda, a kerület fideszes polgármestere, Nagy Gábor Tamás méltó, művelt beszédet tartott: "202 évvel ezelőtt Bessenyei György, a felvilágosodás korának kiemelkedő költője e sorokat…..
Megkaptuk az első levelet, amelyben olvasónk egy régebbi politológusi tévedésre hívja fel a figyelmet. Ágh Attila professzor 2008. január 30-án a Klubrádióban Orosz József kérdéseire válaszolt a közelgő népszavazással kapcsolatban. A Budapesti Corvinus Egyetem tanára a…..
Februar18 (törölt) 2009.03.29 19:30:10
@fűzfavirág: Vagy így akarta megtéveszteni a népet, hogy hátha elhiszik neki, és akkor mindenkinek elmegy a kedve az előrehozott választásoktól...
Februar18 (törölt) 2009.03.29 19:31:56
@Kakula Zé: Szerintem pont azért. Belájtolt a percről percre, alig óránként frissül... kell valami annak, aki "át akar kapcsolni a kettesre".
Februar18 (törölt) 2009.03.29 19:40:13
@Kakula Zé: Szerintem értelmes kezdeményezés. Az Index címlapstratégiája nem feltétlenül jellemzi az adott blog céljait és minőségét...
Bloggerek zsoldban Infoháború. A zsidó állam bloggerhadsereget toboroz. A feladatuk az, hogy anticionista weboldalakon képviseljék Izrael érdekeit. Egyiptomban blogokon szerveződik az ellenzéki Kefayah mozgalom. A vélemény szabadcsapatai. A stúdióban: Novák Attila történész,…..
Februar18 (törölt) 2009.03.29 14:58:47
@Charlie__: Szerintem nyugodtan menj el, és a föllépése után simán fölteheted neki a kérdéseket! Akár interjút is készíthetnél a Szombatnak... nem? szerkesztők?
"A földkerekségen most milliárdok sóhajtottak fel, hiszen Durbanben kimondták azt, amit naponta látnak a képernyőn. (...) Az izraeli lapok fájlalják, hogy Izrael egyedül és elszigetelve áll a világban. A magyarországi antiszemitázók éppúgy elszigetelődve állnak. Durban…..
Mindig is tudtam, hogy Gyurcsány Ferenc veszélyes alak, de a hétvégén az is világossá vált, hogy ez az ember egy hatalomtechnikai zseni. (Kár, hogy a kormányzáshoz nem ért…) Az MSZP szombati kongresszuság belebegtetett lemondásával annyi legyet ütött, egy csapásra, hogy…..
Februar18 (törölt) 2009.03.23 15:44:41
@szobatars: Ja, fölveszi, és azután ajánlja föl. Illetve múlt időben.
Rengeteg régi mese van, amelyeket ma már nem látni a tévében, a mai kölykök már nem is ismerik egy részét, csak a japán animációsokat. Összegyűjtöttem párnak az intróját, a teljesség igénye nélkül, viszont egy idő után annyi lett, hogy inkább nem főoldalra teszem, mert az…..
Az egész ügy csak játéknak indult. Néhány jeruzsálemi fiatal együtt szórakozott, egyikük – egy 17 éves kamasz – inkább viccből, mint komolyan, gyűrűt húzott 14 éves barátnője ujjára és elrebegte a hagyományos szöveget: „E gyűrűvel nekem vagy szentelve,…..
  De szép is lenne, ha egy este elalvás előtt Betoppanna Micimackó, hogy látogatóba jött És megkérdezné, véletlenül akadna egy kis méz És bölcsen megbeszélnénk, hogy a méz mindig kevés És eljönnének Micimackónak az ismerősei És Nyuszival együtt barátai és…..
 Ismét aktivizálta magát az önjelölt nemzetmentők (ejtsd: hazafiak) élcsapata, Budaházy György és Toroczkai László most a Hősök terét veszik védelmükbe. Hogy kik jelentenek veszélyt a térre? A zsidók. A zsidók, akik a legtöbb egyidőben égő hanukai fáklyával a nemzet…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
w Return of the Takarodj 2008.10.09 06:00:00
Lesz Takarodj 2, a nagysikerű akciómusicalnek készül a második része. A folytatást Orbán Viktor jelentette be, aki azzal számol, hogy megkapja a főszerepet. Orbán Viktor a róla elnevezett OV TV-ben mondta ezt, egészen pontosan abban a pózban, ahogyan a limuzinszocialista Gyurcsány…..
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..
w Hiszterolib 2008.09.02 06:00:00
Na, van az SZDSZ-nek saját arca. Szóval ez lenne az. Csúnyácska. Nincs egy hónapja, hogy Fodor Gábor sajtótájékoztatón noszogatta a kormányt cselekvési tervért. Legyen terv, és legyen abban adócsökkentés – ez volt a mondás. Íme, a terv. Van benne adócsökkentés, nesztek.…..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
Februar18 (törölt) 2008.06.02 12:11:48
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
Februar18 (törölt) 2008.04.10 21:44:57