Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menza Gusztáv

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mit kapunk, ha Pozsonyi "Bucó" Ádámot keresztezzük Dolák-Saly Róberttel? Az eredményt pedig a Numanuma-kölyökkel? Hát az internetes szórakoztatásra teremtett keresztény-konzervatív paródiát, azt. A Képviselő Funky blog pedig úgy érzi, meg is találta a különös…..
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
A jó ideje futó, angliai "Talk to Frank" drogprevenciós kampány legújabb reklámjában azt mutatják be, milyen hatással van egy ártalmatlan füves cigi elszippantása a célszemélyre. Sok hasonló filmet láttunk már, de ezek közül nekem ez kifejezetten tetszik, mert egyszerre…..
Menza Gusztáv 2009.02.27 13:42:13
Az előfordulhat, hogy valakinek semmi baja sem lesz egy füves cigitől, de hosszú távon már bizonyítottan káros... Lehet, hogy tekintélyelvű vagyok, de inkább hiszek akármilyen hóttszponzorált (de valódi) tudományos kutatásnak, mint "Pisti, a haverom" tapasztalatainak.

www.mindentudas.hu/mindentudasegyeteme/20041122marihuana.html

Elhiszem, hogy vannak a kommentelők közt olyanok, akiknek nincsenek negatív tapasztalatai, de legalább ne adják mások alá a lovat, vázé. Feleleőssíg.

pfekete101: "Mindenki ott b@ssza el az eletet ahol aka'gya ;)."
Ja, csak előbb menjen el egy lakatlan szigetre, ahol nem kell a savanyú képét bámulnom. (Meg fizetnem utána a tb-t stb.) Így is elég baja van a társadalomnak, nem kéne még gyártani is őket...

Amúgy a reklám tényleg szar.
Ennek a pompás, "bálterem méretű" szobával megáldott, csupa napfény kecónak a hirdetését Ákos a Reakciótól ajánlotta figyelmünkbe. A tuti vételt kissé beárnyékolja a csábító reklámszöveg alján kinn maradt "belső megjegyzés"...…..
Menza Gusztáv 2009.02.24 19:15:34
Alig fél éve mutatta be a Google új favikonját. Akkor maga az alelnök, Marissa Mayer magyarázta a bizonyítványt. Sokan ugyanis nem értették, hogy miért kellett egy jellegtelen kék favikonra cserélni a régi beváltat. Valószínűleg a Google-nál érzékelték a negatív…..
Már így az első bekezdésben szeretném nyugalomra inteni a magyar wikipedistákat: a kritika nem elsősorban nekik szól, hiszen tisztában vagyok vele, hogy mennyit tettek és tesznek azért, hogy a Wikipedia magyar kiadása egyáltalán értékelhető online enciklopédia legyen.…..
Menza Gusztáv 2009.01.09 15:34:53
hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Kocsmafal_(h%C3%ADrek)#A_Webiszt.C3.A1n_felh.C3.ADv.C3.A1sa_a_Wikip.C3.A9dia_szerkeszt.C3.A9s.C3.A9re
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
Mert az csak Jászai Mari tér - leheli SzigMa, énekem meg kihagy a lélegzetem, aztán liluló fejjel próbálom összeszedni magam. Ez kegyetlen volt, gratulálok...
Menza Gusztáv 2008.12.12 19:51:52
A "minden idők legrosszabb elsőviccese" vándorkupát ezennel átnyújtom ZoliTesó from Szegednek, aki negyvenegy évesen érzte úgy - nagyon helyesen! - hogy itt az ideje nagy nyilvánosság előtt tönkretennie magát. A módszer természetesen a szóviccelés, annak is az…..
Menza Gusztáv 2008.12.12 16:46:32
  A finneket a síugróik miatt szeretem, a Forma 1 unalmasabb, mint egy katolikus gimnáziumi szentmise, de nem ezért indult borzalmasan a napom, amikor megnéztem Té Rolandinho "képviccét". Hanem mert egyik kedvenc műfajotok, az Értelmetlen Állattestű Híresség (ÉÁH),…..
Menza Gusztáv 2008.10.30 11:04:10
 A melamin (nem összetévesztendő a melaninnal, ami egy biológiai – például az anyajegyekben megtalálható – festékanyag, illetve Gréczy Zsolttal, aki a Pa-dö-dö, Szikora Róbert és Delhusa Gjon dalszövegírója és a magyar miniszterelnök kommunikációs…..
A nap poénja:   Szcientológia: Az ember története - 2007-es, keményfedeles kiadás                                           Bevezetés a Szcientológia etikába - 2007-es,…..
Menza Gusztáv 2008.10.29 19:30:36
Itt az addicton is mutattunk már be jónéhány ötletes példát, amik hol viccelődve, hol a sokkolás módszerével élve igyekeztek jobb belátásra bírni a dohányosokat. Az EU-ban már régóta divat, hogy a cigarettás dobozokat is erre a célra használják, és a megszokott, az…..
A tudás egy csomószor kellemetlen, én például nem szeretnék sokkal több dolgot tudni, mint amit most. De majd megveszek, hogy megtudjam, minek a doktora állandó levelezőnk, Ákos, a bekonyakozott nagybácsihumor Antikrisztusa.- Tisztelt bíró úr, én úgy tudtam, hogy nem…..
Menza Gusztáv 2008.10.29 11:28:05