Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perverzsrac

0 bejegyzést írt és 706 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Szerkesztőség! Szívesen megosztanám Önökkel egyik állásinterjúm történetét. Nemrégiben történt az eset. Egy pénzügyi ügyintézői pozíciót pályáztam meg X cégnél. Szakirányú végzettséggel, többéves szakmai gyakorlattal, erős nyelvtudással...stb rendelkezem,…..
Perverzsrac 2011.06.08 17:38:14
@Thomas Rattler: Mert a prositnak minden mentért fizetni kell külön, a "dolgozó" macának havonta egyben:)
Perverzsrac 2011.06.08 17:46:45
@RAMBO: :) :) bár így lenne! megnézném ezt a munkahelyet közelről:)
Perverzsrac 2011.06.08 18:15:22
@intruderjani: óóó igen! Hogy már amiatt sajnálni kelljen, hogy szegény kismama ILYENEK miatt nem kap állást! Lóf@szt :)
Orbán Viktor tegnap talán picit korán kezdte a szülinapi pezsgőzést, és esetleg emiatt volt az, hogy a tőle megszokott magával ragadó beszédeknél is egy fokkal magasabban teljesített. Csodás mondatokkal etette híveit és a kétkedőket, a Történelem Nagy Mondásai című könyvbe…..
Perverzsrac 2011.06.01 15:42:23
@Manatwork: Nem értem a problémád. Rég jártam idefenn, de amúgy sejtettem, hogy O.V. ezt tervezi amit bejelentett, különben mafasznak rakták volna az egészt a bm és a honvédség kezébe.
Igen, lehet hogy soha nem dolgozott senki télen nyáron esőben fagyban ilyen munkát. Na és?
Ad1. így is túl sok a túlsúlyos magyar: legalább fogynak és erősödnek
2. mindenki megbecsüli a fizikai munkát végre 1x. Talán kialakul a munka becsülete bennük.
3. Aki nem bírja majd szépen lemond a segélyről és végre bevallja hogy van neki melója csak feketén.
4. Elég sok csatorna -és most nem kis árokra, hanem duna-tisza méretű csatornákra gondolok - hiányzik. Hát majd most megépül.
Ez is épp elég termelőmunka...
Perverzsrac 2011.06.01 15:44:02
@nagyon_buta: lehet, de legalább nem kap mellé segélyt többé.
Perverzsrac 2011.06.01 17:35:05
@Manatwork: nem tudom ezt miből gondolod, de nagyon tévedsz. Végeztem ilyen munkát is épp ezért mondtam, hogy senkinek se árt, ha megtanulja milyen is az...
Ennél találóbb idézetet nem is választhatott volna Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr szövegírója a Sólyom előtti hagyományok szerint éjfélkor elhangzott újévi köszöntőbe. Politika, politika, politika.....nem lehetett volna legalább ebből kihagyni?És mi a rossebért…..
Néha minket is meglep, mennyire be tud spájzolni a Hiéna egy-egy ajándékból. Ezúttal az Ez Washt húzta le rendesen, hiszen itt megint egy külső-belső prémium mosásnak tűnik, ami ilyenkor télen jól jön ám!Tessék: Melyik - idén, általunk vezetett - személyautóban volt a…..
Perverzsrac 2010.12.11 15:53:39
Perverzsrac 2010.12.11 15:54:58
Perverzsrac 2010.12.11 15:57:44
A következő kérdés a csikósistáknak szól, és szinte biztos, hogy rengetegen tudják, úgyhogy égjen az a klaviatúra, izzon a küld gomb, mert itt a gyorsaság fog számítani. Tehát mi volt a rendszáma Csikós állólámpásának, amelyet negyvenezerért lakatoltak és esküvői autó is…..
Perverzsrac 2010.12.11 15:44:31
Dension pulcsi, Michelisz sapka, Dension nanotartó, Dension egér. Csábító mi? Ha láttad a Dömsjő filmet, az fél siker, de a válasz nem a letöltött bitek között lakik, hanem a papírfüzetben, ami a DVD tokjában van. Maga a mű roppant szórakoztató, most is hangosan kacarászva…..
Perverzsrac 2010.12.11 15:21:30
A névjegyemen ez áll: web- és kiadványszerkesztő. Tehát én emlékszem a válaszra. És ti? Akinek elsőre eszébe jut a válasz, az egy Chevrolet ajándékcsomagot kap. Uj Péter hogyan emlékezik vissza? Mi a neve a számítógépes tördelésnek 1993-ban?..
Perverzsrac 2010.12.11 15:01:17
Tikkasztó meleg vagy szakdó eső? Ismét kiszorult az árnyékból a pályanapon és perzsel a nap vagy csak a közértbe ugrana le egy üveg Chirazért, de ömlik a víz az égből? Legyen stílusos! Ezzel a maximéretű Nissan GTR ernyővel akár az is lehet. Angéla ugyan nem jár hozzá, de…..
A mi Gulyás Gusztávunkban az a jó, hogy senki nem tudja hol, értsd, melyik országban lakik pontosan, senki nem tudja, mikor látjuk legközelebb, fogalmunk sincs, mi a tisztességes foglalkozása. Azonban Gulyás Gusztáv, a fantom, néha bekopogtat a levelezőlistára, és dosztojevszkiji…..
Perverzsrac 2010.12.11 14:32:37
Perverzsrac 2010.12.11 14:35:02
Nem tudok sokat hozzátenni csodás Rabszolgánk, Stump Bandi kérdéséhez: Milyen színű volt az a tesztautó, amelynek ülései kapcsán trubadúr levelezés bontakozott ki Winkler és a PR-es között? Na értsenek félre, nincs nekeünk semmi bajunk, nettó elmebetgségi alapon kérdezgetünk…..
Perverzsrac 2010.12.11 14:24:40
 A Munkahelyi terror blog online aláírásgyűjtésbe kezd, amelynek célja, hogy a Magyar Országgyűlés végre törvényes keretek közé kényszerítse a munkaadókat.  Mindenki találkozott már olyan álláshirdetéssel, amely versenyképes fizetésről, kiváló előrelépési…..
Perverzsrac 2010.08.26 19:20:12
Ez részben baromság:
"A hirdetők kizárólag valós névvel,címmel,telefonszámmal jelenhessenek meg mindenhol"

Te feladnál hirdetést így MÉG BETÖLTÖTT pozícióra?????? Le akarsz váltani valakit egy kisebb cégnél, feladod a hirdetést pedig valaki még ül azon a poszton...Szerinted mi történne??
Megsúgom: hamar a fülébe jut, aztán a, elkezd nem dolgozni, b, lop vagy c, egyszerűen a jó magyar szokás szerint elmegy 5-6 hónapra kamubetegállományba hogy ki se tudd rúgni. EZ ÍGY NORMÁLIS LENNE SZERINTED????????????????

A másik:
"A hirdető köteles legyen visszajelezni minden pályázónak a kiválasztás várható időpontjáról és eredményéről"

Látszik hogy nem voltál még másik oldalán a dolognak. Tudod Te hány "szerencsevadász" küld önéletrajzot? Köze nincs a dologhoz, se végzettsége se tapasztalata. Nem felel meg az elvárásoknak és/vagy nem küldi el azokat az adatokat amiket kérsz (pl. idegen nyelvű önéletrajzot kérsz de ő csak magyart küld). Ez egy precizitást kívánó poszton egyenlő azzal, hogy akkor B+, ha ennyire képtelen vagy figyelni. Erre miért is válaszoljon bárki???????? Ha a pályázó nem veszi a fáradtságot elolvasni a hirdetést akkor nem várhatja el hogy választ kapjon. És bizony a jelentkezők 50-60%-a!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem megfelelően pályázik.

Azzal egyetértek, hogy a poszt leírása csak azt takarhatja amiről valóban szó is vagyon, mert utálom én is ha hazudnak az embernek. De azért a fentebb említettek eget rengető baromságnak minősülnek.
Linka Ágnes 1980 óta a Magyar Rádió irodalmi szerkesztője, riportere, emellett előadóművész. Férje, Siposhegyi Péter 1957-ben született Kaposváron Erdős Péter néven. 1975-től a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanult, majd 1978 és 1982 között az Eötvös…..
Pintér Sándor megpróbál rendet és közbiztonságot teremteni. Erre azért már elődugták a fejüket a jogvédők, liberálisok, ellenzők. A közbiztonság védelméről szóló törvényjavaslat lehetőséget adna a fiatalkorúak (14-18 év) elzárására szabálysértés esetén. Vagy…..
Nehéz helyzetbe hoztatok, amikor az Another Worldról szóló cikk alatt túlnyomó többséggel megszavaztátok a Defender of the Crownt eheti retrónak. A játékról ugyanis nem sok mindent találtam azon kívül, amit a Wikipedia-szócikkben is fellelni, nincsenek szaftos interjúk a…..
Vastagbőr A részvétel is fontos 2010.04.11 09:35:00
Hírek, részvételi adatok, vélemények: 18:2117:30-as részvételi adatok szerint 59,28% a részvételi arány. 2006-ban 61,72%, 2002-ben 65,56% volt.17:332 óra 20 perc alatt adtam le a voksomat Zuglóban! Több száz méteres sor! Botrány! Itt a a videó! (Hopp, az Index is erről…..
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
Perverzsrac 2010.01.11 18:51:05
@volánrulz: minden egyéb nagy állami vállalatnál kapnak szépen a szakszervezetisek...és sztrájk idején elő is veszik ezt.
Perverzsrac 2010.01.11 19:19:37
@Sin-S-Fame Collect-Tour: NA ERRŐL MESÉLTEM! PONTOSAN! 0% béremelés, de az adóváltozásokat azt elsütjük faszán mintha a cég emelt volna...
Tényleg szomorú nap ez ... A Fidesz-MSZP nagykoalíció diadala, szereztek maguknak 1-1 rádiót. Hát gratulálok, bmeg! Jobb lesz nekik? Szereznek még pár ezer szavazatot, mert az egyik választó balos műsort hallgathat reggel, a másik meg jobbost? Én már azt sem értem, mi a fasz…..
Én vidékiként Pestre jártam egyetemre, a listák szerint legelső gazdasági egyetemen végeztem kitűnő eredménnyel (ok, semmit nem jelent, sőt néha hátrány is lehet)..ennek ellenére nincs melóm, holott az egyetem utolsó másfél évét, igaz,h félmunkában, de végigdolgoztam…..
Perverzsrac 2009.10.20 10:02:38
@Parajpuding: teljesen igazad van.

Emellett hozzáfűzném: a kedves posztíró szavaiból is kitűnik miért nem veszik fel.
B.szod alássan, ha kérdeznek, válaszolsz. Mi az, hogy "mi köze hozzá?" Kurvasok. Lehet, hogy nem illik vagy nem szabad megkérdezni, hogy mikor tervezel gyereket, de mint az az előttem szólók is megírták, egyetlen munkaadó sem kíván betanítani, hogy aztán csak a gyest meg a gyedet fizesse utánad.
De kezdjük az alapoknál. Mi is éppen most keresünk embert, pont ilyen végzettséggel, mint a kedves tollnok. Gyakorlat a legtöbb esetben nincs vagy alig. Nyelvtudás használhatatlan vagy nincs is.
De bezzeg fizetési igény annál több!
Igen, számlázni is kéne. Sőt! Csakhogy azért neveznek túlképzettnek, mert az alap fizetési igényed olyan magas, hogy egy ilyen számodra "alja" munkánál azt mások nem érik el. Miért is fizessen neked többet Hogy tényleg otthagyd 1 év múlva? Max 2? Addig meg mint a hozzáállásodból is látszik, húzod majd a pofád? :) Elnézést az erős szavakért, de te is hasonló stílusban ragadtál billentyűzetet kedves posztíró.
Egyébként ha valaki nem besértődős, nem akar élből bruttó 220-300e forintot keresni, mint ahogy gondolom te kérni szoktál, akkor talál munkát. Csak azért valamit nyújtani is kell, mert az érdemjegyek meg a papír az csak egy dolog. A hozzáállás sokkal fontosabb. Ha pedig így írsz, akkor az az arcodról is lerí élőben. És én magam se alkalmaználak szívesen. Pedig akár hozzánk is eljöhetnél számlázni-könyvelni...
Pártunk és Kormányunk felfedezte az a Fekete Lyukat, ahol éve óta ÖMLIK ki a pénz, és lassan, alattomosan tönkrevágja az országot és a gazdaságot ... A benyújtott adóváltozások keretében a cafetéria felét adóztatnák meg, egy roppant alacsony, barátságos 62%-os személyi…..
Perverzsrac 2009.03.31 18:06:56
@boldii: bazze. Tuti a bátyám vagy:) A neve is ez meg a véleménye is:) csak ő 1 ivel írja
Perverzsrac 2009.03.31 18:14:12
@Kangörény_: ne a közgazdászpalántáknak magyarázd. Ezt itt mindenki látja. Magyarázd a szociknak, a tsz könyvelőnek, meg az egész ormánynak, hogy faszok. De nekik meg hiába mondod, nem értik. Akkor se fogják érteni, mikor nem jönnek a bevételek. EZEK ENNYIT TUDNAK.
Perverzsrac 2009.03.31 19:45:29
@Én is akarok kommentelni: tévedsz. OLvasd el amit kicsivel fentebb írtam. Mindenképpen fizetsz. Ha leviszik 6000re akkor 3000 után fizet a munkaadó...
Vastagbőr Bajnai vagy Orbán? 2009.03.30 08:01:00
Az elmúlt 20 év legpörgősebb, legtragikusabb és legszánalmasabb hete van mögöttünk. A Nagy Gazdasági Válság közepette a helyzet még elkeserítőbb. Most, vasárnap estére letisztult a kép: Az MSZP 18. miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök, vagy Orbán…..
Perverzsrac 2009.03.30 16:11:26
@Plutonic: Én már 2006ban sírtam, hogy nem estek ki a parlamentből és már akkor mondtam mindenkinek, hogy baj lesz. Lett is. Az emberek hülyék...ezek után még biztos vagyok benne, hogy van aki képes rájuk szavazni (magukon kívül) és ez szomorú...
Perverzsrac 2009.03.30 16:35:32
@derelyegrádi szellem: Muszáj valamit idézni, hogy okosnak tűnjön az előzőleg idézett dumája után...
Vastagbőr Egy mindenki ellen 2009.03.25 15:01:00
Kábé ez lehet a mottója az MSZP-nek. Úgy általánosságban is, de most különösen. Előrehozott választást akar az ország többsége, a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz, vele együtt természetesen a KDNP is, sőt ma Sólyom László is elmondta, hogy ezt szeretné: " Ma már…..
Perverzsrac 2009.03.25 18:13:00
@Mj: Mit szívsz? Adj nekem is:)
Perverzsrac 2009.03.25 18:40:03
@turner: Bárkit, csak nehogy választani kelljen, mert akkor nem kerülnek parlamentbe. Ennyi. Felelős kormányzás.
Perverzsrac 2009.03.25 21:14:53
@Mj: beszélgess pár nőtársaddal, aztán amikor 10-ből 4 azt mondja nem nyeli le, 1 be se veszi a szájába, akkor lesel egyet. Aztán megkérded, hogy mehet e az arcára az arány még sokkal rosszabb...
Gáz.
Aki nem tudná, mire is használják derék szerveink a Sünt, az csekkolja le ezt a videót, egy Gyurcsányt anyázó tüntető kiemeléséről 03.15-én. Aztán a tovább után, mókázunk kicsit. Jó lesz!        l Kevésbé alkalmazott bevetési…..
Perverzsrac 2009.03.25 16:52:36
@eric: ez a csillagkapu kurvajó:))))
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
Perverzsrac 2009.03.21 19:34:49
@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: Én igen. Elküldtem a jelentkezésem a mehbe, hogy én vállalom. Kiváncsi leszek mit válaszolnak:)
Vastagbőr Ki a nap pofátlanja? 2009.03.17 13:01:00
Srácok, ez jobban fog fájni, mint Raffaelnek a Borsodis üveg. Három nagy kedvencünk megnyilatkozott, méghozzá szinte egyszerre. Lehetett valami a levegőben, vagy csak az a mocskos Vénusz kacsintott rossz szögben megint a földre, nem tudni, de ekkora arcátlanságokat összehordani…..
Perverzsrac 2009.03.17 15:10:14
@derelyegrádi szellem: :))))) Egyik is randa meg a másik is. Nincs különbség. Ja és még hülyék is. Kifelejtettem: ribancok. Ennyit róluk:)
Vastagbőr Fur TV - Albérletesek 2009.03.15 09:01:00
Hétvégi vidámság az előző albérletes poszthoz kapcsolódóan ... Sose hallottam még erről a sorozatról, de most megvettek kilóra... "A Fur TV egy network vígjátéksorozat, melynek szereplői bábok. Ezek a bábfigurák hasonlóak a Muppet Show szereplőihez, azonban sokkal…..
Perverzsrac 2009.03.15 17:18:59
@zero: LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL azaz LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSER :)
Még csak most fedezted fel? Pedig nagyon királyok. Amúgy nekem szinkronosan jobban bejön:) Nagyon eltalált a magyar szinkronja.