Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaffogó hebrencs

14 bejegyzést írt és 757 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
kaffogó hebrencs 2011.03.29 19:56:34
@Pantagruel: Közjó pedig az, amit ő annak nyilvánít. Közjó például az mnyp ellopása, és más finom falatok. Szerintük.
kaffogó hebrencs 2011.03.29 20:31:42
@Waldi!: Szása egyszerűen nem normális, tipikus megszállott, aki tudja, mi az Igazság, és úgy érzi, ő a Kiválasztott, aki elhozza az ilyen sötét a helyekre a Fényt. (ideg)Kezelőorvosa, gyógszerésze biztosan többet is tudna mesélni.
 szegénységi bizonyítvány  az illetékes hatóságtól valaki részére kiállított bizonyítvány, hogy ő, illetve szülei nem birnak annyi vagyonnal, amennyi a kérdésben forgó üggyel összekapcsolt költségek fedezésére szükséges.  Forrás: Pallas…..
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
kaffogó hebrencs 2011.03.04 21:45:19
@Tóta W. Árpád: Kevés annyira gusztustalan dolog van, mint egy tragédiát ilyen vagdalkozásra felhasználni, de a magyar "jobboldal" sokszor él vele. A szépemlékű Újságíróklub már 2002-ben tudni vélte, hogy a móri vérengzésért az MSZP-SZDSZ kormány a hibás.
kaffogó hebrencs 2011.03.06 14:52:51
@Rodeo36: Nincs azzal semmi baj, ha valaki megijed a végtelen univerzumtól és beleképzel egy aranyos, kedves szerető teremtő istent, könnyebbé teheti az életét. Az viszont kiröhögnivaló, amikor valaki balfaszozik és kurvaanyázik, miközben veri e mellét, hogy mennyire mélyen keresztényi értékrend szerint él.
kaffogó hebrencs 2011.03.07 20:45:15
@szerénységem: Ilyeneket nem mondanak be a Párthírtévén, tehát Orbánisztánban ez a probléma nincs jelen.
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
kaffogó hebrencs 2011.02.26 07:51:14
@xsasha: A GDP önmagában teljesen torz kéept mutathat a valóságról. Az iszapkatasztrófa jótékony hatással van például az ottani térség, így a teljes magyar gazdaság növekedésére, vagy a bűnözés elharapózása is növeli a GDP-t (több biztonsági cuccot vesznek és őrzővédőt alkalmaznak),szóval csak óvatosan.
 A Fidesz és szövetségese a sok tekintetben nyilas "eszméket" hangoztató Jobbik nagyon erős. Csak a demokraták, a republikánusok, a liberálisok és a baloldal összefogásával váltható le. Most nincs ideje a széthúzásnak, "Magyarország percei drágák",…..
kaffogó hebrencs 2011.02.21 17:24:08
@magyar-magyar szótár: Azt nem tudom, észre teccett-e venni, hogy az MSZP negyaedannyi szavazóval bír, mint a fidesz, meg úgy 2/3-os parlamenti többséggel és 3000 nyert önkormányzattal bír. GyF maga pedig pártja nagy részének sem kell - ergó amit mond, az szinte semmilyen súllyal nem bír.
A másik, igen súlyos tévedése a jobboldalnak abban áll, hogy ha valami geciséget csinált annó az MSZP? akkor automatikusan szabad a fidesznek is, mer ugye ezok bezzeg ugye akkor amikor bezzeg ők voltak hatalmon, akkor bezzeg.

Szép példa a debreceni önkormányzat költségvetéséből: ugyebár 209-ben a Libajnai nevű héberoldali népnyúzó intézkedései miatt Kósa Überfaszakirályságosmegapolgármester Lajos 120 millióval kevesebbet tudott költeni oktatásra a Láng Őrzőinek Városában. Volt is vonyítás, hogy nabezzegugye hogy elhülyíteni akarnak bennünket, hiszen akkor könnyebben igáznak le minket a telaviviak.
Most 900 millával vágta meg Kósa Überfaszakirályságosmegapolgármester Lajos az oktatásra fordított pénzt, de hát ez rendben van, hiszen a kurva kommunisták is ezt csinálták, és különben is.

Beszélj bármelyik debreceni iskolaigazgatóval, sírás környékén vannak - és ezért a 2011-es költsgévetés kidolgozói a felelősek.
kaffogó hebrencs 2011.02.21 17:44:04
@magyar-magyar szótár: "És felállt Őszödön egyetlen ember aazzal, hogy nem Ferikém, te kapdb be, mert mi nyertük meg nektek lsizt és cukor osztogatással, régi kortesfogásokkal a választást?"

Nem. Kormányról ő adott engedélyt az osztogatásra, ő nyomta végig a kampányt, és legfőképp, ő vállalta fel a 2004 decemberi népszavazáson a NEM-et. Ezek nélkül nem lett volna 2006-os győzelem.
kaffogó hebrencs 2011.02.22 19:26:09
@magyar-magyar szótár: "z tény, hogy NEM Feri, hanem a ttéeszelnökök nyerték meg a választást az MSZP-nek. "

Bázisa elsősorban Budapest volt, plusz a keleti megyék. a népszavazás után jelentősen nőtt az MSZP szavazótábora, és egy megyóval vagy hasonszőrű fickóval taccsoltak volna 2006-ban, méghozzá pont akkorát, mint 2004 nyarán (ami ha akkor országos választás lett volna, simán 2/3 -os fidesz győzelmet jelntett volna).

Egyébként meg mindegy, a lényeg, csodálatos érzés volt látni az SZDSZ 6.5%-át, az MSZP győzelmét és azt a sok sértődött, bamba jobber fejet :D
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
kaffogó hebrencs 2011.02.19 10:28:01
@xsasha: "Tényleg ilyen hülyék vagytok, hogy ennek a történetnek bármi köze van a kormánynak a melegekhez való viszonyulásához?"

Tényleg olyan hülye vagy, hogy elhiszed, nincs a rendőrségnek és a kormánynak köze egymáshoz? Tényleg azt hiszed, hogy emögött nem a KDNP beteges homofóbiája áll (ami egyébként jellemzően a látens homoszexuláisok sajátja).
kaffogó hebrencs 2011.02.20 14:45:10
@kako_j: A gyakorlatban az iszlám és a kereszténység halálos ellenségek voltak, azok ma is és azok is maradnak. Lásd a a történelem menetét onnan kezdve, hogy egy Mohamed nevű tömeggyilkos hadvezér elfoglalta az egész arábiai félszigetet majd követői nekiálltak leigázni az egész általuk ismert világot.

Az iszlám százmilliós nagyságrendben gyilkolt le keresztényeket, hindukat és buddhistákat, amiért más vallásuk volt és ma is megtennék, sok helyen meg is teszik.
kaffogó hebrencs 2011.02.20 17:32:13
@kako_j:
"Azért a százmilliós nagyságrend kissé eltúlzottnak tűnik számomra".

Pedig csak az indiai hódításaik idején megöltek 70 millió hindut és buddhistát.
Nézz utána.

"De ha tévednék, akkor állítsd mellé a II. VH. 70millió áldozatát."
Melléraktam. Azt látom, hogy semmi különbség nincs aközött, hogy egy totális
diktatúra egy eszme vagy egy isten nevében pusztít.

"Az csak egy volt. De azért én valahogy nem akarom utálni a németeket, pedig volt a családban nem egy hadifogoly is."

Ez igazán örvendetes - de ettől még nem baj az, ha a Mein Kampf tiltott könyv és
nemzeti szocialista pártot sem lehet alapítani. Talán csak tanulunk a múltból valamit.
ÉS ugyanezért kellene tiltani a Koránt is és mindenkit, aki nem képes európai
normák szerint élni, hazatoloncolni. Amíg nem késő.
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
kaffogó hebrencs 2011.02.17 07:47:12
@Frick László Emlékzenekar:

Láttunk már pornózó gárdistát, az való nektek, igen, a lepisilős pornó. Ott van a szintetek.
kaffogó hebrencs 2011.02.17 08:06:33
@Sadist: Nőből van ő is, csak a kurvábbik fajtából.
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
kaffogó hebrencs 2011.01.27 19:07:30
@xsasha: "holott Európában már azon agyalnak, hogyan másszanak ki ebből kínos pillanatok minimalizálásával."

Szóljál anyádnak, hogy fújja ki az orrod, hülyegyerek, mert folyik belőle a takony. Az EU-ban arról van szó, hogy miképpen fogjáuk átdolgozni a médiatörvényünket. A kormány kapitulált.

www.kuvi.de/news/20679_ungarn-will-umstrittenes-mediengesetz-aendern.html

www.politics.hu/20110127/hungary-to-review-its-media-law-says-foreign-minister

Ezt a szaros buktát bizony le kell nyelni. Ez van, Szása, majd kicsit hosszabb útvonalon úsztatjátok a koronát, úgy könnyebb lesz feldolgozni.
kaffogó hebrencs 2011.01.27 19:07:31
@xsasha: "Azért mekkora szopás, nem? Már megint ülhettek be a sarokba racionalizálni."

Mi van? A plebs kitart a tömeget legjobban megszólítani képes párt mellett. Attól nem fog itt senki az MSZP-re szavazni, hogy vadbarom kormányzás zajlik. A tömegek nagy része ráadsául fel sem fogja, hol baszták el,de nagyon.
A tömeg egy nagy, buta hús, mindegy, hogy vörös, vagy sárga színre gerjed.
kaffogó hebrencs 2011.01.29 13:34:47
@xsasha: Gyönyörű tüntetés volt. Húsz év után lassan eljutunk oda, hogy a csőcselék, a kukaborogató, gyújtogató megvadult söpredék destruktív jelenléte nélkül is lehet ebben az országban demonstrálni.
Minőségi ugrás ez, véget ért az a korszak, ahol álarcos köztörvényes bűnözők dúlása zárja a demonstrációt.
Smooth Criminal csellón. Ilyen nincs, és mégis van. Csak aztán el ne kurvuljanak, mint a finnek. ..
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
kaffogó hebrencs 2011.01.25 21:40:54
@Lex újdiaszpóra: "Remélem erre a nyereményre a kormány rátesz egy jó kis vagyonadót, hagy szopjanak látványosan az mnyp-ben maradók."

Miért nem egyből deportáltatjuk őket valami lágerbe? Akkor szopnának csak igazán látványosan!
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
kaffogó hebrencs 2011.01.16 22:15:17
@xsasha: Fúúú, a Vezérednek csak a Bildben sikerült vennie egy fél oldalt, hogy magyarázkodhasson? Ettől többre becsültem a sajtós csapatot. Nézz fel a bild.de címlapjára, egy nagy adag leszbikus, transzvesztita, és hasonszőrű cikk közé bekerülni nem a mértékadó emberek szoktak, hanem a lecsúszott senkik. Orbán hülyeségeire a német bild-olvasó közönség nem kíváncsi , de ez a cikk sokakat fog érdekelni:

www.bild.de/BILD/news/2011/01/16/massenpanik-in-budapest/drei-frauen-tot-zu-tode-getrampelt-in-disco-ungarn.html

Médiatörvény: ez ellen találjatok ki a konzi védelmet:D:D:D

www.szalaiannamaria.net/
kaffogó hebrencs 2011.01.16 22:15:18
@xsasha: "Szerintem a harmadik lehetőség beismerni, hogy nem rendelkeznek világképpel, mert az csak hazugság lehet ismeretei(n)k hiányos volta miatt."

Hülyeség. A világkép egyértelmű és nem változik, a leellenőrizhető kísérleti eredményeken alapul. Míg a keresztény az max. Isten jóságával ámíthatja a beteget, a tudomány addig gyógyszert készít és műt, kétszerésére hosszabítva ezzel meg az emberi életet a középkorhoz képest. Visszafelé is működik, isten haragjától vagy az atomarzenáltól félnek jobban?
Ha ilyet mondanak, hogy a big banget el lehet felejteni, az nem igazán számít - a világnézet nem a big bang, hanem a bizonyíték alapúság. Bizonyítsa be,amit állít, és ha sikerült, örülünk, hogy újabb, pontosabb modellt kaptunk, mint amit eddig használtunk. Ha nem sikerült, akkor is örülünk, mert megtudtuk, hogy hol a hiba, és ezáltal is fejlődtünk. A tudományban éppen az a jó, hogy nincs előre legyártott elképzelése a világról, ehelyett felfedezi és megismeri azt.
kaffogó hebrencs 2011.01.17 20:29:53
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
kaffogó hebrencs 2011.01.06 13:42:50
@Tóta W. Árpád: "az viszont nem szórakoztató, hogy fiatal srácok és lányok ebben a posványban (IKSZ) kepesztenek egy semjén zsolt figyelméért."

Minddig voltak burokban tartottt, anya-apa jólnevelt szemefénye gyerekek. Bocsáss meg nekik, nem tudják, mit cselekszenek.
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
kaffogó hebrencs 2010.12.29 14:25:35
@Virág et.: amúgy miért kellene egy közszereplő nővel finomabban bánni, csak azért, mert nő? Egy pornóújság volt főszerkesztője meg főleg ne sírjon.
kaffogó hebrencs 2010.12.30 18:16:09
@malacz69 rettegéselemző: Palika kérdezés, ellenkezés nélkül csinálja pontosan azt, amiért tartják. Pont, ahogy a legjobb kurvák szokták.
kaffogó hebrencs 2010.12.30 21:39:36
@malacz69 rettegéselemző: Orbán után nem Lázár jön, hanem a teljes szétesés a jobboldalon. Abban persze igazad van, hogy Lázár (is) sokkal jobb politikusa a fidesznek, mint Ovi.
w Magyar Gyermek IX. 2010.12.03 07:01:14
Wikileaks, médiatörvény, bankrablás: egy hét gyerekeknek. ..
kaffogó hebrencs 2010.12.13 21:25:46
Talán mondanunk sem kell, hogy a duplagondol legkifinomultabb gyakorlói azok, akik feltalálták s tudják, hogy ez az ész rászedésének hatalmas rendszere. A mi társadalmunkban éppen azok látják a legkevésbé olyannak a világot, amilyen, "akik a legjobban tudják, hogy mi történik. Általában: minél nagyobb fokú a tudás, annál nagyobb a csalás; a legokosabb ember a legőrültebb. Világosan illusztrálja ezt az a tény, hogy a háborús hisztéria intenzitása együtt növekszik a társadalmi létrán való emelkedéssel. A legésszerűbb magatartást a háborúval kapcsolatban a vitás területek rabszolganépei tanúsítják. Az ő számukra a háború pusztán folyamatos elemi csapás, amely úgy söpör végig rajtuk, mint az árapály hullámai. Számukra teljesen közömbös, hogy melyik fél győz. Tudják, hogy egy uralomváltás csak azt jelenti, hogy új gazdák számára kell végezniük ugyanazt a munkát, amit addig végeztek, s hogy új gazdáik ugyanúgy bánnak majd velük, mint a régiek. Az alig valamivel jobb bánásmódban részesülő munkások, akiket "prolik"-nak nevezünk, csak néha vannak tudatában a háborúnak. Ha szükséges, őrjöngő félelembe és gyűlöletbe lehet kergetni őket, de magukra hagyva képesek hosszú időre elfelejteni, hogy háború van. Igazi háborús lelkesedés csak a Párt s főleg a Belső Párt soraiban található. A világ meghódításában azok hisznek a legszilárdabban, akik tudják, hogy ez lehetetlen. Az ellentéteknek - a tudásnak és a tudatlanságnak, a cinizmusnak és a fanatizmusnak - ez a sajátos összekapcsolása az óceániai társadalom egyik fő jellemzője. A hivatalos ideológia olyan területeken is bővelkedik ellentmondásokban, ahol semmi gyakorlati oka sincs rá. Így például a Párt elutasítja és lenézi valamennyi elvet, amelyen eredetileg a szocialista mozgalom alapult, s azzal tetszeleg, hogy a szocializmus nevében teszi ezt. Olyan megvetést tanúsít a munkásosztály iránt, amilyenre az elmúlt századokban nem volt példa, s ugyanakkor a párttagokat olyan egyenruhába öltözteti, amely valamikor a munkások jellegzetes ruhája volt. Tervszerűen aláaknázza a családi összetartást, s ugyanakkor vezérét olyan néven nevezi, amely a családiasság érzelmeire apellál. Még annak a négy minisztériumnak a neve is, amely a kormányzást végzi, arcátlan módon tüntet a tények szándékos elferdítésével. A Béke-minisztérium háborúval foglalkozik, az Igazság-minisztérium hazugságokkal, a Szeretet-minisztérium kínzással, s a Bőség-minisztérium éheztetéssel. Ezek az ellentmondások nem véletlenek, s nem is közönséges színlelésből erednek: duplagondol-gyakorlatoknak vannak szánva. Mert csak ellentmondások összebékítésével lehet a hatalmat a végtelenségig megőrizni. Semmilyen más módon nem lehet az ősidőktől tartó ciklikus folyamatot megszakítani. Ha az emberi egyenlőséget örökre el akarják hárítani - ha a felső csoport, ahogy neveztük, állandóan meg akarja tartani helyét -, akkor az uralkodó elmeállapotnak a szabályozott őrületnek kell lennie."

Így már érthető, hogy lehet, hogy az öngondoskodás és egyéni felelősség pártja felszámolja a manyupot. Alkalmazott duplagondol, szabályozott őrület.
kaffogó hebrencs 2010.12.13 21:25:48
@xsasha: "Sose értettem, hogy mi ez a duplagondol dolog"

Ez nagyon szomorú, de megbocsátható, pénzügyi, matematikai, döntéselméleti tanulmányaid mellett nem jutott időd az irodalom mélyebb megismerésére.

mek.oszk.hu/00800/00896/

"A Párt azt állította, hogy Óceánia sohasem volt szövetségben Eurázsiával. Ő, Winston Smith, tudta, hogy Óceánia igenis szövetségben volt Eurázsiával, méghozzá nem is olyan régen: négy évvel ezelőtt. De hol létezett ez a tudás? Csak az ő agyában, az pedig szükség esetén könnyen megsemmisíthető. S ha mindenki elhitte a hazugságot, amelyet a Párt állított - ha minden írott emlék ugyanazt a mesét tartalmazta -, akkor a hazugság bevonult a történelembe, és igazsággá vált. "Aki, uralja a múltat - hirdette a Párt jelmondata -, az uralja a jövőt is; aki uralja a jelent, az uralja a múltat is." Ám a múlt, változtatható jellege ellenére, sohasem változott. Ami igaz most, az igaz örökkön-örökké. Nagyon egyszerű az egész. Semmi másra nincs szükség, csak arra, hogy szünet nélkül újra meg újra legyőzze az ember az emlékezetét. "Valóságszabályozásnak" nevezték ezt a módszert, újbeszélül: "duplagondol"-nak."

" duplagondol azt a képességet jelenti, hogy valaki egyidejűleg két, egymásnak ellentmondó nézet birtokában van, s mindkettőt elfogadja. A pártértelmiségi tudja, hogy milyen irányba kell megváltoztatnia emlékeit; tehát azt is tudja, hogy tréfát űz a valósággal; a duplagondol alkalmazásával azonban mindjárt meg is nyugtatja magát, hogy a valóságon semmilyen csorba nem esett. Az eljárásnak tudatosnak kell lennie, különben nem hajtható végre kielégítő pontossággal; de ugyanakkor öntudatlannak is kell lennie, különben a hamisítás és a bűntudat érzését kelti. A duplagondol az Angszoc igazi lényege, hiszen a Párt alapvető ténykedése, hogy tudatosan csal, s közben szilárdan ragaszkodik annak feltételezéséhez, hogy tisztességesen jár el. Megfontolt hazugságokat mondani s közben őszintén hinni bennük, elfelejteni bármilyen tényt, ha időszerűtlenné vált, s aztán, ha ismét szükség van rá, előkotorni a feledésből éppen csak a szükséges időre, tagadni az objektív valóság létezését s ugyanakkor számításba venni a tagadott valóságot - mindez elengedhetetlenül szükséges. Még a duplagondol szó használatakor is szükség van a duplagondol alkalmazására. A szó használatával ugyanis elismeri az ember, hogy meghamisítja a valóságot; a duplagondol azonnali alkalmazásával kitörli ennek tudatát; s így tovább a végtelenségig: a hazugsággal mindig az igazság elé ugrik. Végeredményben a Párt a duplagondol segítségével vált képessé arra - s mint tudjuk, évezredekig képes lehet rá -, hogy megállítsa a történelem folyamát."

Olvasni, olvasni, olvasni.
kaffogó hebrencs 2010.12.14 08:16:27
@Paladdin: A tudomány vs vallás legalább 2500 éve zajlik. Az görög ión kultúrában már volt egy okos faszi, aki rájött arra, hogy a Föld egy bolygó, ami a Nap körül kering. Olyanokat mondott, hogy szerinte a csillagok egyszerűen nagyon távoli napok. Ötleteit vallási alapon vetették el, és közölték, hogy ez sérti az isteneket. Még a 13-adik században is ott jártak a mértékadó keresztény gondolkodók, hogy a természetnek nem lehetnek törvényei, mert az sértené Isten mindenhatóságát (igaz, akkor már redukálták az istenek számát egyre).

A mai tudományos modell alapú gondolkodás ad egy modellt a világ keletkezésére, ami ugyan nem zárja ki az isteni teremtés lehetőségét, de az időpontját nagyon is behatárolja. Teremtőerőt azonban eddig még nem mutattak ki sehol, és valószínűleg nem is fognak. Zeusszal meg a Vulkánok Dühöngő Istenével sikerült leszámolni, ez a keresztény verzió elég szívósnak bizonyul.
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
kaffogó hebrencs 2010.12.12 11:17:39
@malacz69 rettegéselemző: "nnek a leminősítésnek a legfőbb indoka, h nem látják a 2013-as költségvetés stabilitását.
Érted, b+, a 2013-asét 2010. végén. LOL"

A valós hiány 2011-ben 5.7% lesz, csak a manyup pénzek felzabálásával virtuálisan 3% körüli varázsolták. A gond akkor lesz, amikor elfogy a az előző 12 év alatt felhalmozott pénz, plusz (elvileg) a különadókat is eddig szedik.
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
kaffogó hebrencs 2010.12.06 17:13:36
@xsasha: "Mi van az oktatási törvénytervezettel?"

El van baszva. Három idegen nyelvet kellene tanítani, bameg. Ez nem csak tanyán nem fog menni, hanem szinte sehol. Hétvégén beszéltem egy lelkes fidesz rajongó pedagógussal, panaszkodott. És joggal. De te majd megmagyarázod, miért is jó ez alapjaiban elbaszott tervezet.
kaffogó hebrencs 2010.12.06 20:42:19
@xsasha: Pár száz hsz-en keresztül a te, akár nácinak is nevezhető, valójában butaságodból, tanulatlanságodból és előítéletességedből eredő zavaraidat kezeltük. Mivel sem mondanivalód nem volt, sem ismeretanyagod, Pantagruel pedig konkrétan nullár radírozott, megértem, hogy most próbálsz kompenzálni. Megbocsátok neked, hisz nem tudod, mit cselekszel.
kaffogó hebrencs 2010.12.07 09:43:53
@xsasha: " csupán annyit tudsz idebüfögni, hogy náci az, aki ismerteti a történelmi tényeket.). " -írtam meg az előző posztban.

Látom,még mindig nem jutottál tovább. Tudsz valami szellemi produktumot is kiadni magadból, vagy kimerül a tudományod a "magyargyűlölő" és a "szaros náci" ismételgetésében?
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
w Békekölcsön 2010.11.02 11:30:00
Súlyos milliókat váltanának üres ígéretre. Pedig a magánnyugdíj az enyém. Megtartom...
kaffogó hebrencs 2010.11.14 13:44:44
@xsasha: "Hehe, jól megmondtad Árpinak."

Ő miért lenne kereszténygyűlölő? Mindig kultúrált, kimért hangnemben írt erről az egyébként igen buta és erőszakos vallásról és a még butább és erőszakosabb híveiről. Kedvencem az Isten fasza, ez volt az eddigi legőszintébb mélyelemzés a keresztények gondolkodásáról. Kritizálni valamit nem egyenlő gyűlölni.
kaffogó hebrencs 2010.11.14 13:44:44
@xsasha: "olyan fantasztikus szavaink vannak, mint az egészség, emberi szervezet, stb. Melyik másik nyelv tudja ezt?"

Németül létezik körperliche Organisation , ez emberi szervezet szó szerint. Tehát a német nyelv biztosan tudja, és akkor valószínűleg az legtöbb germán nyelv is.
Egyébként ki bántja ezeket a szavakat?
kaffogó hebrencs 2010.11.14 18:43:41
@Lord_Valdez: Jajj, most aláásod a Magyar Szakrális Nyelv szentségét:)
w Magyar Gyermek IV. 2010.10.29 08:28:08
Korrupció, euró, űrkaka. Egy hét gyerekeknek. ..
kaffogó hebrencs 2010.11.02 11:33:58
@Franzi:
"elképzelhetőnek tartod, hogy emberek tévednek?"

Jajj, ohgy mondhatsz ilyet, az Isten szava!

A Bibliát olvasva kiderül, hogy Jézus családod gyűlöletére és a hitetlenek legyilkolására buzdít:

Ha valaki követni akar, de nem gyűlöli apját, anyját, feleségét, gyermekeit, fivéreit és nővéreit, sőt még saját magát is, nem lehet a tanítványom.
(Lukács 14,26)

Amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem.
(Lukács 19,27

Hát nem tündübündi?
w Magyar Gyermek III. 2010.10.22 07:45:38
1956, nyugdíjbalhé, alkotmányozás. Gyerekeknek. ..
kaffogó hebrencs 2010.10.28 09:16:18
@Tóta W. Árpád: Ja, alaptalan hisztéria, meg rettegő kórus. A mostani reakciók mások, ha felhozod, hogy ez az AB eltaposás mégiscsak nagyon durva, akkor annyit mondanak, hogy 2/3, baszod, 2/3.
Bocsássunk meg nekik, nem tudják, mit cselekszenek.
A prágai bársonyos forradalom 1989 őszén örömujjongások közepette takarította el a keleti blokk egyik legostobább kommunista rendszerét, és tömegmozgalom vetett véget a bukaresti, valamint a szófiai kommunista vezetés uralmának is. Ezzel szemben a magyar átmenet mögött nem állt…..