Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarkupac

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harley FLH 1200, ahogy a Bratstyle szeretiMi a japán épített motorok titka? Néhány éve még senki sem gondolt rájuk, ma meg sorra nyerik a custom-bajnokságokat. Egyre terjed a letisztult stílus; már nem csúfolódás, hanem dicséret, ha egy építésre azt mondjuk, hogy japános. 1950-es…..
Tamburini kipróbálja a CR&S-t, egy olasz műhely által tervezett egyhengeres sportmotort (forrás: Raptors and Rockets)A zseniális olasz formatervező elhagyta legutóbbi sikerei helyszínét. Massimo Tamburini tegnap bejelentette, hogy távozik a CRC-től (Centro Ricerche Cagiva), vagyis az…..
Gregory Dunham ezzel az óriási motorral vagy nagyon kompenzál valamit, vagy szimplán csak bizonyítási kényszere van.A kaliforniai Stocktonban megépítette a világ legnagyobb vezethető motorját. Aki kíváncsi rá, az Essen Motor Show-n, Németországban vethet rá egy pillantást –…..
Belsőség Eladtunk húsz 911-est! 2008.11.28 17:46:00
Hiába a mérnöki csúcsteljesítmények, a kiváló futómű és az iszonyat erős bokszermotor, azért legyünk ralisták: a Porschénak rendkívüli profitot generálnak a hülye, béna vagy peches vásárlók. Általában nem lassan ütköznek, a gyárnak csupán arra kell ügyelnie, hogy a…..
2008. november 26-án, 18.30-kor egyedülálló pillanat részesei lehetnek a Szekszárdra látogatók, hisz a város vendége lesz a hétszeres világbajnok, a legendás angol versenyző, Phil Read. Mivel mind a három kategóriában (125, 250 és 500) is világbajnokságot tudott nyerni, neve…..
A jövő évi modellek után megjelent a KTM 2009-es PowerParts katalógusa is. Olyan, versenyeken kipróbált és bevált kiegészítőket tartalmaz, mellyel a motorok egyedivé tehetők és testre szabhatók. Természetesen nem csak terep és utcai gépekre kapható a sok díszítő- és…..
Totalbike hírek KTM matek: 2x2=? 2008.11.16 23:24:00
A KTM benyújtotta az Osztrák Szabadalmi Hivatalhoz a hibrid, kétkerék-meghajtású endurójuk tervét. A koncepció lehetővé teszi a laza talajon kanyarodást, magasabb sebességet és biztonságosabb motorozást enged meg. A Yamaha és Christini-féle kitek után már nem újdonság ez a…..
Totalbike hírek Autót reklámozva 2008.11.16 21:09:00
Hullagyalázás vagy tiszteletadás? A Yamaha bemutatta az FZ1 Abarth Asetto Corsét, a piros-fehér festésű naked bike-ot. Hogyan került a Fiat-tuning zseni, Karl Abarth neve egy japán motorra? A válasz a Moto GP kapcsolat, és egy sportos kisautó megjelenése. A Marchesini kerekek, az…..
Belsőség Gyere ki a hegyoldalba 2008.11.13 00:31:00
Költözni kell, nincs mese. Az ember nem élhet örökké albérletben, kell valami saját. Vidéki gyerek vagyok, a tömbházban nem bírom, ha már Budapest és környéke, akkor legyen valami házacska a domboldalban, valahol a vidék és a város határán. Minél eldugodtabb helyen van egy…..
Belsőség Hét éve mennek 2008.11.13 19:34:00
Egy tesztautó fotózása kapcsán egyik nap a Karasna motorosboltban kötöttem ki. Amikor készen lettem az autóval, és visszamentem a bolthoz, arra lettem figyelmes, hogy a széles járdán kisebbfajta csődület lett egy telipakolt, agyonmatricázott motor és két három utasa körül. Én…..
Az újautó-vásárlást nem nekem találták ki. Egyszerűen tékozlásnak tartom, és nem is nagyon értem ezt a nagy magyar autót nullás kezdővel-mozgalmat. Haszonjárműnél oké, hiszen ha dolgozunk vele, akkor az termelőeszköz, és egy vállalkozás üzemeltetéséhez normális a hitel,…..
Michael Schumachernek hét Formula-1 világbajnoki címen kellett túlesnie, hogy rájöjjön arra, mennyivel izgalmasabb a motorozás, mint a négy keréken való körözés. Hétről hétre jönnek az új információk, egyszer a Ten Kate Hondát hajtja, máskor a szupertitkos BMW S1000RR-en…..
A milánói EICMA show egyik sztárja az új Testastretta Evoluzione blokk. A 90 fokos L-kéthengeres az 1198 és 1198 S Ducatiban debütált. A kényszervezérlésű, folyadékhűtéses motor 170 lóerőt ad le 9750-es fordulaton, amihez 134 Nm-es nyomaték társul már 8000-es fordulattól. A…..
Paintbrush? Bőrdíszműves díszítés? S-M-A-F-U! Theresa Honeywell megújította a motordíszítést, merített a múltból, és végre lehetőséget adott arra, hogy szerető asszonyainkat és anyáinkat bevonjuk hobbinkba. A választott szín inkább nőies, de a megfelelő pamut…..
Meddig mehetünk el egy motor lebontásával? Melyek azok az alkatrészek, amelyeket eltávolíthatunk, de a motor funkciója megmarad, és a könnyítéssel még nyerünk is? Az Egyesült Államokban, Wyomingban tevékenykedő Kulick Enterprises a végletekig elment: hosszasan keresve sem…..
Az épített motorok hívei előtt már régóta köztudott, hogy a legtisztább vonalú chopperek és bobberek Japánban készülnek. Természetesen nem a négy nagy gyár valamelyikében, hanem custom-műhelyekben épülnek ezek a nemzetközi szinten is egyre elismertebb gépek. A távol-keleti…..