Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geos62

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzá vagyunk szokva, hogy bármely repülőtéren járunk is, nagyjából ugyanaz a (kissé steril) környezet fogad: a terminálok, kapuk, a vámmentes üzletek. A pilóták is így vannak vele: a kisebb egyéni eltéréseket leszámítva minden repülőtér ugyanúgy működik. Általában…..
testmódosítás Puncipillangó 2010.11.30 10:17:00
Egy komplett műalkotást láthatunk a képen, ahol a pillangónak néhány piercinggel adnak még nagyobb hatást!Köszi a képet Haverina!..
Geos62 2011.06.02 10:09:02
@czejp: A lepkek kozott vannak szorosek is.
Valamivel több, mint egy hónapja 9-től 24 hónapig terjedő letöltendő szabadságvesztésre ítélték az angliai DPM graffitis csoport tagjait. Mára az ügynek igen nagy visszhangja kerekedett, többek között mindenki által aláírható petíciót tettek fel az internetre,…..
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
Julcsival Anakin Wasok street art kiállításának nyitóestjén ismerkedtem meg (tudjátok, az orgiás), akkor mesélt nekem arról, hogy rövidesen ő is megnyit egy kiállítást, amin okvetlenül ott kell lennünk. Kevésbé pornográf, de ha módunkban áll, menjünk el.Módunkban állt, de…..
A SkyCourt megnyitása után lángosos, hekkes és egy talponálló is várja majd az ide érkező utasokat. Itt nyílik a világ első duty free turkálója is. „Fontos volt számunkra, hogy a hazai szolgáltatások már a reptéren is elérhetők legyenek. Sajnos a Zóna Taxi távoztával…..
Critical Miss A sálkérdés 2011.03.14 07:59:00
A sálhordás valahogy kikopott az itthoni öltözködésből, teljesen funkcionálissá ürült ruházkodási szokás lett és csak néhány furán rúzsozott hölgy nyakában láthatunk még egy-két ismerősnek tűnő variációt. Persze vannak kísérletezések a tizen-huszonévesek…..
Geos62 2011.03.16 06:42:23
@Tájfájter: Igen, miutan a tuaregek rajottek, hogy az 50-es fokozatu L'Oreal napvedokrem sz@rt se er a sivatagban, ok is salat hordanak. Meg a parom is Omanban, ahol mostanaban vagyunk, mert kulonben szenne egne a napon. Itt most az UV faktor beallt 10-re, es nemigen fog onnan elmozdulni novemberig.
„Amikor újra felhívtam a figyelmét arra hogy nős, ártatlanul azt válaszolta, hogy ő csak barátkozni akar, semmi többet” – egy nős pasi nyomulásánál kevés visszataszítóbb jelenség létezik. A szitut még gyomorforgatóbbá teszi az a tény, hogy a pasi…..
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
Ez a bejegyzés plágium a javából: a b-oldal e heti bejegyzésének ötletét - TOP10 lélekre ható dal EVÖR - "loptam el", bár ez talán túlzás, hiszen jóváhagyással történt.Teljesen szubjektív válogatás, természetesen ezúttal is örömmel veszek minden…..
Geos62 2011.01.30 13:47:19
@gregorik:

Mondok en valamit: ezeknek a daraboknak egy resze a sajat koraban konnyuzenenek, sot bugyinedvesito konnyuzenenek irodhatott, mint pl a legtobb olasz opera. Csak mostanra valt "komolyzeneve". A muvesz urak se vetettek meg a puncit, es ha oda a zenen keresztul vezetett az ut, akkor hat irtak. A szandek ugyanaz, csak a mogottes zenei tudasban van fenyevnyi kulonbseg. Mert ugyanis, ha a fenti zeneszerzok kozul akar valaki egy szep dallammal hoditani, akkor abbol azert szebb dolog sul ki, mint amikor valamelyik aktualis "tehetsegkutato valosagshow" felfedezettje teszi, tisztelet Ruzsa Magdinak mint kivetelnek. Bar o csak enekel, nem szerez zenet.
Egy biztos: bombasztikus! A mindennapi életben is használható és elérhető árú autók piacán ilyen kis különcöt régen nem alkotott senki. Különösen nem a Nissan... Ráadásul a reklámja is egy igazi főnyeremény. Mesés színkavalkád, egy bájos álomvilág, a közepén a…..
Subba Facepalm: A pózolós lány 2011.01.22 14:06:00
Tény, hogy nem volt sok idő megérteni az oldal lényegét - és ugye nekünk amúgy se menne - de a képek magukkal ragadtak. Itt a PÓZOLÓS LÁNY! Kiszel Tünde reszkess!Hétvégére pedig kiváló program elmenni a Burberry boltjába, és próbálgatni a ruhákat! Már volt egy…..
Geos62 2011.01.23 04:40:00
@Egyedi Nick (Carter): Statisztikailag ez eleg valoszinu, hacsak nem feltetelezzuk, hogy az atlag magyar nok kozt sok a leszbikus. A masik felenek, a ferfiaknak szerintem siman volt meg ilyenebb is.

Gondolom valaki elmeselte neki hogy o lehet a nagy sztar, es par dugasert csinalt rola nehany sorozatot az otthoni amator geppel.
Magyarországon a játszóterek helyzete még mindig a béka feneke alatt van: a régi játszóterek ugye nem felelnek meg az EU-szabványnak, ezért pénzhiány miatt az önkormányzatok nem a felújításuk, hanem megszüntetésük mellett dönt a legtöbb esetben. Épülnek persze új terek…..
Jajj,de csúnya! Atatürk beájulna 2011.01.18 16:43:00
A törökökről mindig is tudtuk azt, hogy autók iránti vonzalmukat nem kell megkérdőjelezni. A tuningot sajátságos módon értelmezik, a kivitelezést meg pláne. Adam990 is egy ilyen jószágot küldött, amely -talán, a kilincsekből gondolván- a török Fiat-klón, a Tofas egyik…..
hogyvolt VV4 - 4X34 2011.01.18 12:00:00
Balázs még a párbaj tüzében lobog. Teszi ezt macskabajszos masnira kötött bakancsban. Hihetetlen, de igaz, a következő jelenetben Zsófié lesz a főszerep, akinek, ha a szürkeség fájna, morfiumozni kellene. Nem tudom, Zsófi hogy csinálja, de egyszerre szürcsöl, csámcsog, ropogtat,…..
Geos62 2011.01.18 13:46:50
@viola narvilly:

Hat Budapest-Miskolc szotarrol nem tudok, de valaki irt egy Lenti-magyar szotart, ami az egykori Lenti laktanya szlengjet dolgozta fel (sas2.elte.hu/bp/lenti.htm). En, minty egykori lenti katona, jot derultem rajta, de attol tartok, hogy a fiatalabbaknak ez mar semmit sem mond.
Attól tartok, csak néhány vonatbarát és/vagy környezetvédő önbeteljesítőnek szánt jóslata az a több helyen napvilágot látott "titkos", "belső" információ, miszerint hamarosan újra szállítana vasúton a Magyar Posta. Sajnos. Holott az emisszió…..
Az, hogy mennyire jelentéktelen a magánynyugdíj pénztára államosítása nemzetközi, főleg pénzügyi, szempontból, az Economist egyik blogján megjelent poszton érezhető. A szerző szót ejt a kétharmados többségről, az Alkotmánybíróság jogkörének megnyírbálásáról, sőt…..
 A Szociális Szakma petíciója  a szülészeti ellátórendszer reformjáért és Geréb Ágnesért A Szociális Szakma alábbi képviselői és a hozzájuk csatlakozók  - aláírásukkal is megerősítve - döbbenten fogadják és tiltakoznak az ellen,  ahogyan…..
Geos62 2010.10.26 14:46:47
@oraculum_dixit: Csak nem uszom meg, hogy a folytatast is kozoljem: az idezett tanulmany ugyanis a szules TERVEZETT helyszinet veszi alapul. Tovabba azt is mondja, hogy az otthonszules biztonsaga tul van hangsulyozva, ugyanis ha valami problema lep fel, akkor rohanas a jorhazba, es onnantol az esetleges halal mar a korhaz statisztikajat rontja.

Ti akartatok latni a masodik reszt, hat tessek.

Crucially, the study looked at where the woman had planned to give birth, rather than the actual birthplace.

The safety of home births may have previously been overplayed, say the researchers. When complications arise at home, and a woman is rushed to hospital, any adverse outcome will be recorded as a hospital birth.
Geos62 2010.10.27 05:43:52
@oraculum_dixit: Az a kulonbseg, hogy Kolonics Gyuri - o lenne az olimpikon evezos, bar igazabol kenus volt, ha mar a reszletekhez valo ragaszkodasnal tartunk - a sajat boret vitte vasarra. Az a no, akit a szules elott szembesitenek azzal a tennyel, hogy a legfrissebb statisztika alapjan akkor amikor eldonti a szules elott hogy tervezett otthonszulest vallal, haromszorosara noveli szuletendo gyermekenek elhalalozasi valoszinuseget meg akkor is ha szukseg eseten a teljes apparatus (ne felejtsuk el, hogy a fejlett Nyugatrol szarmazik a statisztika, oket nem lehet halapenzzel meg mallo vakolattal vadolni) rendelkezesre all, az mas boret viszi a vasarra.

Ettol fuggetlenul lehessen otthon szulni, egyetertek. Csak nem kell felhaborodni, ha a tarsadalom megprobal elni visszatarto erejevel, es elfogadhato keretek koze szoritani az ilyen kezdemenyezeseket, megkeresve a kompromisszumot az egyeni szabadsag es masok veszelyeztetese kozott.

Ettol nincs jobb velemenyem az otthonszulokrol, de ez teljesen irrelevans abbol a szempontbol, hogy mit lehessen es mit nem.

A statisztika konyvedet meg meg forgasd egy kicsit: meg fogsz lepodni.
Macskapcsolat Kolduló macska 2010.10.25 05:42:00
Ez a macska egy fehérorosz város utcáján könyörög pénzért. Egy helyben fekszik, el sem mozdul az elé helyezett táblától, amin a következő felirat olvasható: "Kérek pénzt húsra és halra, áldja meg az Isten!" Sokan adakoznak, nem tudnak elmenni az édes kolduscica…..