Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanyar

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.25 09:30:00
James Clement, a Survivor egyik legendás versenyzője (a sírásóként dolgozó férfi három évadot is lehúzott a reality-ben) a Young and the Restless című szappanoperában alakít majd rendőrt. Karrier, bazmeg?A Fox berendelte a Glee harmadik évadát, ami ahhoz képest, hogy a sorozat…..
Úgy látszik nem csatlakoztk elegen a Vodafone MobileWeb Basic akciójához a nyáron, mert elkezdték "ajándékba" szórni "hűséges" előfizetőiknek. Amennyiben naiv ügyfél nem mondja le smsben, seperc fizetheti is új korlátlan hozzáférését: Az alábbi sms jött a…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
Van egy nagyon kellemetlen betegség, a prosopagnosia azaz az arcfelismerő képesség teljes hiánya. Nos, feltehetően ebben a kórban szenved az az egyén, aki a Mestersége: színész sorozat Törőcsik Marit bemutató részéhez (ami ma 18:10-kor és 03:15-kor lesz az m2-n) Máthé Erzsit…..
Ha már a Blikk beleturkált, akkor túrjunk bele mi is. Mármint a főzős realityk szereplőinek zsebébe. A Blikk érdekes infókat közölt a Vacsoracsata és a Hal a tortán kulisszatitkairól. A legérdekesebb, hogy a Vacsoracsata 470 rugót hoz a szereplők konyhájára, míg a Hal a…..
Múltkor Pozsi, most pedig Dark Future írta meg első tapasztalatait a Google böngészőjéről... Két-három nap használat után merészség lenne a Chrome-ról nagy igazságokat kinyilatkoztatni, így jelen értékelésem nem több, mint egy szubjektív gyorsteszt. Mivel a szoftver vállaltan…..
Subba Éjfél körül üzlet 2007.02.06 13:59:33
Guns N'Roses főcímzene. Farok mellől előkapott fegyver a Telesport-öltönyhöz. Keserű Béla, a bajszos fegyvernepper. Az Éjfél körül üzlet című műsor nekünk teljesen kimaradt, de szerencsére drága olvasónk, Kicsiskip ezt is képes volt megosztani mindannyiunkkal...