Regisztráció Blogot indítok
Adatok
from beige to black

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy exklúzív trailer látható a Telegraph honlapján az Audrey Tautou főszereplésével készített Anne Fontaine - Coco Before Chanel filmről. A tervezenő életéről készült filmet már készülése közben többet emlegették a sajtóban, mint egy átlagos produkciót összesen, szóval…..
Augusztusban lesz a születésnapom, de már most gyűjtöm a kívánságaimat... Azok közül, ami ide a blogra felkerül valószínűleg szinte semmi sem fog teljesülni, de azért nagyon jó dolgokat vadásztam, úgyhogy lássuk! Kedvenc honlapom, ahol mostanában lebzselek a theoutnet.com,…..
Ma ünnepli 34. születésnapját Angelina Jolie.Sok boldogságot kívánunk neki!..
from beige to black 2009.06.08 20:35:06
@janettaylor: @Gemini: @Ms Groutesque: Minden ikreknek boldog szülinapot!
Nekem pont 4-én volt, és kimondottan szeretem Angelinát, bár minden évben meglepődök, hogy jé, neki is pont ekkor van... :D
A Főnököm is 06.04-i, és ezt én nagyon bírom. :D
A brazil Vogue júniusi címlapján Isabeli Fontana szerepel... ..
from beige to black 2009.05.31 20:30:01
@Scala: Egyetértünk ebben. :) Persze, írok még a héten. Szükségem is van a tanácsodra 1-2 dologban.... :)
Párizs:
Annyi "bölcsességet" mondanék, hogy Párizs szép hely, jó hely, de Itthon sokkal jobb. Ez az egy gondolat volt tegnap a fejemben egész délután. Lehet ott a szédítő Eiffel torony, meg 10 méterenként valami híres templom, mellette meg egy Haut couture üzlet vagy kettő, és a szűk utcák tele franciául fröcsögő étcsoki börű, heves indulatú, gyanús alakokkal, akik valamilyen módon pénzt akarnak tőled kicsikarni. Itthon is fel tudsz úgy öltözni, mint akármelyik Párizsi díva! Ezek az asszonyok még most is csizmában büdösítik a lábukat!! Azt hittem megvakulok.
A spanyol Vogue júniusi számából:..
from beige to black 2009.05.30 20:10:24
Mi meg éppen megérkeztünk a képről... :)
Nagyon sokat írtál Strange! Hogy fogom mindezt elolvasni... :)
@Gemini: én is ilyen cuccban akartam a torony előtt állni, de mivel felmentünk rá, és fújt a szél, így jó meleg farmerben, pulcsiban, kabátban bandukoltunk alatta. :) De másnap vettem egy Ferragamot :)
Minden harmadik reklám Dior J'adore volt Charlize Theron-nal...
Nagyon régóta érik már a citrom, amit ezért a ruháért kívánok átadni Matthew Williamsonnak.Szükséges részleteznem, hogy miért érdemelte ki a citromdíjat? Azt hiszem nem.Mondjuk Katy Perry ruhatárában el tudnám képzelni :)..
from beige to black 2009.05.19 20:02:19
@horvath911: Vettem ebből a kollekcióból egy S-es fehér férfi inget magamnak, és egy XL-eset az Embernek, és abban fogunk nászutazósdizni. :) Kicsit bőre sikeredett mindkettőnknek, de az egyen ingnél nincs is romantikusabb.. :D
Még beruháztam egy férfi virágos sálra magamnak, de a többihez nem volt "merszem".
Mit vásároltál végül?
Júniusban Beyonce két címlapon is: a Maire Claire-ben és a német Glamour-ban is szerepel.Csak egy kérdés merült fel bennem, a képeket nézegetve: hova lettek a combjai? Sajnos a választ is tudom...A tovább után képek a Maire Claire-ből...
Dita von Teese második alkalommal tervezett fehérneműket a Wonderbra részére. Dita kollekciója az 1940-es és az 1950-es éveket idézi.A kollekcióból egy kis ízelítő, természetesen Ditán:..
from beige to black 2009.04.28 21:21:47
@janettaylor: Próbálkoztam Neked írni a blogspotra, de nem működik, úgyhogy kérlek írj nekem egy levelet, és én is írok (végre) neked!
Köszönöm! ningo@freemail.hu címre
Rövid hír, ám annál nagyszerűbb! Angela Missoni ma adott egy interjút a Daily Telegraph-nak, melyben megerősítette, hogy megköttetett a megállapodás a H&M-mel, így hamarosan Missoni ruhákat vásárolhatunk majd a H&M-ben.Részleteket még nem tudok, így dátumot sem. De…..
from beige to black 2009.04.22 23:39:28
@Scala: Szerintem voltak jó darabok. Én azt hiszem, hogy szeretem. :) Eddig ezen a szinten nem gondolkodtam, fiatalok közül a USE-t szeretem, de például Nanushkát nagyon nem. Itt már van tapasztalatom, de a báli vonal az ismeretlen. ez volt az első ilyen impulzus, és jó volt.
Holnap megyek HundM-be, és készítek fényképeket, de a kollekció nem jön be. Azért kíváncsi vagyok. Délután írok emailt a melóhelyből.
from beige to black 2009.04.28 21:09:47
@The Strange: Küldök képeket, sajnos még mindig nagyon hektikus az életem, de azért olvaslak... :)
Itt gratulálok neked az eljegyzésedhez, és majd írd le hogy KIT választottál... Ugye saját ruhád lesz, és nem kölcsönzős? :)
Természetesen az Armani fehérnemű-kampány kedvéért láthatjuk ismét ennyire lenge öltözetben Victoriát, aki ezúttal meglehetősen provokatív testtartásban pózol. És mennyire jól néz ki! ..
from beige to black 2009.03.24 22:50:54
@Scala: Te tudod hogy van. Ma konkrétan nem csináltam semmit (magamhoz képest alig), mégis elfáradtam, most meg már annyira fáj az orcám, hogy feküdni sem tudok. Ez akkora szívás.
from beige to black 2009.03.26 20:56:57
@Scala: Igen, tegnap ebéd előtt jött hozzám a Cataflam. De ma már kemény vagyok. :) Voltam ma Gyulánknál. :)
óóóóó, nekem is olyan jó lenne, ha tervezhetnéééék: ma kaptam egy negyed órás "mítinget" a jóváhagyómtól. Vártam. Vártam. vártam. Aztán mielőtt rohantam volna Gyulához írtam néki egy cetlit, hogy holnapra is adjon egy időpontot, azt nem írtam, hogy ölelem, de majdnem.
from beige to black 2009.03.27 21:08:53
@Scala: mozzá megyek szüülni az tuti
Miranda Kerr népszerűsíti a Victoria's Secret legújabb illatát, a Heavenly Bloom-ot. (Azt gondolom a cég marketingjesei vicces kedvükben lehettek, amikor éppen Mirandát választották a lányok közül - persze, ha nem ő lett volna a Heavenly Bloom arca, akkor lehet, hogy az a kérdés…..
from beige to black 2009.03.24 22:36:42
@janettaylor: Attól még lehet, hogy a Daisy bejönne Scalanak, nem? Én is félek a színe miatt, de letesztelem valamikor, legkésőbb Glamour napkor... :)
Majdnem vettem pénztárcát... aztán mégsem... :)
from beige to black 2009.03.26 20:51:02
@Gemini: Akkor nem? :3 bővebben?
@Scala: Szerintem a szegedi kifli olyan mint a kossuth kifli.. én a dorozsmai kiflit szeretem... :D
Én a Virágot nem szeretem.
@ufozsi: nekem ráadásul másodjára... :P
from beige to black 2009.03.27 21:07:58
@Gemini: @Scala: A férjem leitatott, cska gondoltam írok, hogy fogok válaszolni, csk most nem tudok.. :D
Igen! Mihalik Enikő szerepel majd a Vogue Nippon májusi számának címlapján! ..
from beige to black 2009.03.26 20:26:07
@The Strange: Végül nagy nehezen, de lefordítottam a kanjikat is, aztán csodálkoztam, hogy miért nem nevezik nevén, majd megnéztem a német vogue-omat, ami kéznél volt, és rájöttem, hogy azon sincs elöl a modell neve... hm...ez eddig fel sem tűnt.
@Scala: Mostmár értem. :D Hozzámegy valami orosz milliárdoshoz, aztán celeb lesz Ő is meglásd! Békéscsaba rulez! :)
from beige to black 2009.03.26 20:27:53
@horvath911: na, mire tegnap az iryuujon-t lefordítottam illusion-ra megőszültem...ezek a divatszavak megőrítenek.. :D
Rajongok a Marimekko mintáiért, színeiért, ezért mindig izgatottan várom a legújabb kollekciókat.Ahogy azonban tavaly a H&M-nek készített ruhákban, ugyanúgy a legújabb, tavaszi/nyári ruhákban is nagyot csalódtam (így marad az avonos szempillaspirál - ha mégis szeretnék…..
from beige to black 2009.03.23 22:32:34
@Scala: Kezdem azt érezni, hogy jó helyen lakom... :D nekem a kozmetikus keverékek sem jöttek be. :(
from beige to black 2009.03.24 20:57:26
@onixbeata: @Scala: Nem égő! :) Aranyos vagy! :) Helsinkiben dolgozik, ott laktak, elköltöztek Espoo-ba. Mit csináltok ott? Ott éltek? Ha igen, akkor feltennék pár kérdést, amiket a bátyámtól és a feleségétől is külön-külön megkérdeztem, és mindketten homlokegyenest mást mondtak....Holnap este visszajövök, és megnézem mit írtál! :)
from beige to black 2009.03.24 22:47:33
@Scala: Villő, az unokahúgom 2 éves. :D Jó hely finno. a gyerekeknek, az biztos, de szerintem hosszútávon magányossá tesz. Még a mókusok szigete sem segít azon...
A mai kedvencem egy fekete-fehér-szürke, mintás ruhácska.  Pont az ilyen alkotásaiért szeretem Oscar de la Rentát! Egyszerű, nincsen túlbonyolítva és agynondíszítve, nincsenek hivalkodó színek benne, mégis csinos, nőies. Tökéletes...
Emlékeztek még? Tavaly készítettem egy bejegyzést mindenféle cipzáras kiegészítőkről. Köztük volt egy virágot formázó bross is.Ezen(?) felbuzdulva Faith Gunn is készített magának egy hasonlót - véleményem szerint szebbet, mint az eredeti :)(És ne feledjétek, ha nektek is van…..
from beige to black 2009.03.20 21:28:23
@Faith_Gunn: Nagyon tetszik, nagyon kreatív, és azok a Bishoujo Senshi-s kártyák külön megdobogtatták animefügő lelkemet! :D
Valaki másnak meg boldog nevenapját! :D
from beige to black 2009.03.22 20:58:10
@janettaylor: @Faith_Gunn: Egy Ős animés mindig animés!!!
:D Én bevallom, hogy általánosban 3. lettem egy városi német versenyen, és azt csakis az RTL2 animés délutánjainak köszönhetem!!! :) (pont mint az oscar díjkiosztón...) :D
@Scala: És hogy sikerült a N.Napod? Kaptál ajándékot? :D
Claudia Schiffer immáron 38 éves, 2 gyermek anyja, mégis kirobbanó formában van. Simán letagadhatna jópár évet a korából.A képek az angol Vogue áprilisi számához készültek...
from beige to black 2009.03.16 18:49:26
@cocothrash: Én is szeretném láátnii!!! ningo@freemail.hu :)
Emma Watson egy francia divatújság, a Crash címlapján szerepel ezúttal. A fotósorozat különlegessége, hogy Karl Lagerfeld készítette. ..
Már az előző bejegyzésben is említettem, hogy mennyire tökéletesen kidolgozott minden apró részlet egy-egy összeállításban. Most hegyezzük ki erre a figyelmünket.Különleges cipősarkak, zsabók, gallérok, kézelők. Hangulatos ékszerek, övek és övcsattok, kalapok, táskák.…..
from beige to black 2009.03.11 23:40:40
@The Strange: @Scala: Köszönöm, de annyira nem új. 1 év. Először az óriási álom nászút Japán volt (nahát...), erre Giginek (én) megindult a bölcsességfoga, vele zuhant az álkapcsa, kapott fogszabályozót (vannak dolgok Scala...), és aztán odafizettük Japánt (meg még mindig fizetjük). Ezután dolgozás, pénz összeszedés, gondolkozás, és megyünk Párizsba, ami jó.
Aztán ennyi, na, nehéz az élet. :P persze azzal a chanel kardigánnal mindjárt más lenne...
from beige to black 2009.03.11 23:43:19
@The Strange: mostanában nem írtál olyat, amire írhattam volna, de előfizettem az InStyle-ra, még soha nem fizettem elő semmire, meg kíváncsi is vagyok, Te?
@Scala: És Te? :)

from beige to black 2009.03.11 23:45:48
@The Strange: most látom... racionális?? Neem... én már ezt régen bevallottam magamnak, és a világnak, Én egy ösztönlény vagyok. Emellett betartom a szabályokat. Ez a kettő. Igen.
Katie Holmes Japánban - férje, Tom Cruis legújabb filmjének (Valkyrie) bemutatóján ismét hosszú hajjal jelent meg. Feltételezem, hogy nem száz százalékig a saját haja ez, de annyi baj legyen, hiszen Katie így sokkal fiatalosabb és helyesebb az arca is, sőt most még annyira…..
from beige to black 2009.03.11 23:32:50
@The Strange: @Scala: igen, igazából lassan inkább fehér listáról beszélhetnék, alig nézhetünk már valamit. Szerintem a legtöbb pénzintézetnél van valamilyen korlátozás. Még jó, hogy a BÉT-et még látom... :P
Minden estre eddig nem voltál ott, és most már "piros lapot" kapok... pedig többféleképpen próbáltam... :(
Ez a kislány napról-napra szebb.              képek: Dailymail..
from beige to black 2009.03.09 16:55:14
@The Strange: :D
Nagyon szép kislány.
from beige to black 2009.03.09 19:42:05
@honeycutt: Gondolj bele, ha állandóan a nyugis kis életedben élnéd a kis gyermek életedet, erre mindenféle idegen bácsik bekurjongatják a nevedet, meg állandóan fényképeznek, mire csak azt látod, hogy apa ideges, ekkor Te mosolyognál?
Emlékeztek még ezekre a maszkként is hordható "szatyrokra"?Ha trikón/pólón (itt és itt) nem feltétlenül, táskán szívesen magammal vinném Karl Lagerfeldet :)..
from beige to black 2009.03.09 16:50:01
from beige to black 2009.03.09 16:52:27
@The Strange: Asszem... :D mindkét kezedbe, mi? :D
Ennél cikibb alsógatyát nem tudok elképzelni férfi emberen. A döbbenettől nem is igazán találok szavakat.A Hello Kitty-őrületet már annyira megszoktam (szülészeti osztály, toilett-szett stb.), hogy nem gondoltam volna, lesz még, ami megdöbbenthet. Hát mégis.Ezúton üzenném…..
from beige to black 2009.03.09 12:12:20
Hohó! Az első trailer már el is készült a Coco Chanel életét bemutató filmből. És a film hamarosan a mozikban! Azt hiszem nem túlzok, ha azt gondolom, hogy ez mindannyiunk számára kötelező darab :) ..
from beige to black 2009.03.09 12:07:29
@The Strange: Te kihagynád a mozizás csudálatos élményét??? hogy a hátadba rugdosnak, melletted elhányja valaki magát, vagy a sor végéről a picsa 20 percenként kitipeg pisilni az ideje többi részét, pedig hangos dumálással és röhögéssel tölti, vagy elszakad a film, és totál sötét van 5 percig?????
:D
Aztán meg ott van az, hogy én szívesen megnézem többször, ha jó, aztán van, hogy ha nem jó, akkor is, csak hogy azzal a bizonyos valakivel menjek... :)
Apropó, lesz az a vásárlós leányzóról szóló film... a címe nem ugrik be, és az Imdb se... Confessions of a Shopaholic! :) nem túl tartalmas, de amikor megnéztem a trailert a férjemmel, akkor úgy röhögött, és megkérdezte, hogy tudtam, hogy filmet készítenek rólam, vagy már a jogdíjakat elvásároltam titokban... :P