Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazs01

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Komlókutató EKU 28 2010.03.16 21:48:00
német félbarna baksör Talán jobb a cikket már az elején beismeréssel kezdeni: a KK egy ribanc, aki ajándék sörökért rongyként veti magát oda, esetünkben például a Sörspecialistának. Nem mintha annyira nehezünkre esett volna persze a dolog, hiszen a Kacsa utcai boltban…..
balazs01 2010.03.18 10:41:13
@Mantlesorrow:

honlapon lesz vmi infó az akcióról? vagy van , és én vagyok vak?:)
Kontár Komlókutató Fekete Korsó 2010.03.10 21:41:00
magyar barna sör Ideális esetben nem telne el hét poszt nélkül - ettől a KK ugyan gyakorta meglehetősen távol áll, de a cél valami ilyesmi mindenesetre. Ma ehhez egy frissen kapott ajándéksörünk járul hozzá, a már kétszer is felmagasztalt békésszentandrási…..
Mindkét hazai csapat nyert a Magyar Kupa selejtező első fordulójában. Újpesten 10 gólt láthattak a szurkolók, előbb a hazaiak vezettek két góllal, majd a vendégek egyenlítettek, de az újabb három lila gólra már nem volt elég válaszuk, a végeredmény pedig 6-4 lett. Újpesti…..
Drámai meccsen maradt le a divízió 1-ről a magyar juniorválogatott. Hiába szereztünk vezetést kétszer, a britek visszajöttek, 4-4-es egál után ők lőtték jobban a büntetőket. Elsőre csalódottak vagyunk, hiszen egyértelműnek tűnik, csapatunk reális helye egy osztállyal feljebb…..
Szerdán Dél-Korea lesz juniorválogatottunk ellenfele a divízió 2-es világbajnokságon. Az eddig hibátlan magyar csapat a britektől 7-1-es vereséget szenvedett, de semmiképp sem lebecsülendő tudású ázsiaiak ellen is csak a győzelem megszerzésére koncentrál. Tovább után szokásos…..
balazs01 2009.12.16 19:45:20
@AG 2.0:

Nem csak jelen idő esetében használják így. de akkor ezt feloldandó bele lehet tenni a korábban szót

mindegy, bocs az okoskodásért:)
Kiszáll a HC Csíkszereda finanszírozásából Kurkó János György. A csapat fő támogatója a klub honlapján jelentette be döntését. Az üzletember magyarázatában itt mélyedhetnek el bővebben. Azon vagyunk, hogy mi is megszólaltassuk őt, ez tegnap reggel óta nem sikerült.…..
balazs01 2009.05.19 11:18:46
@turulmadar:

Na most a pénze fogyott el, vagy cserbenhagyta a csapatot?
balazs01 2009.05.19 11:33:06
@turulmadar:

a neház körülmények közötti felelőtlen gazdálkodás butaság, de nem cserbenhagyás. mindenesetre nem vagyok képben annyira HC-t illetően h okoskodjak, csak innen , messziről nekem kicsit erős a cserbenhagyás kifejezés.
Jégkorong Dánia–Ausztria 5-2 2009.05.04 14:51:00
A kieséses kör vitán felül legerősebb csapata maradt bent az A csoportban. Dánia úgy bírta legyőzni Ausztriát, hogy ellenfele már a harmadik perc közepén 2-0-ra vezetett Kaspitz és Setzinger góljaival. Jakobsen még az első harmadban közelebb hozta csapatát, Boedker a 28.…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
12:15-kor kezdődik a magyar válogatott utolsó 2009-es A csoportos mérkőzése. Németország ellen kellene megszereznünk első pontjainkat, amelynek kerete sokkal erősebb, mint a mienk, és amely többet lőtt kapura utóbbi három meccsén, mint ellenfelei, mégis mindháromszor veszített. A…..
balazs01 2009.05.04 11:50:56
@hoki02:

és ott hol? nem jön be nekem semmi sajnos. az internetes sport 1 a livesport-ról ugyancsak nem jön be, active content removed, és mivel munkahelyi gép, nem tudok telepítgetni, valaki tudna segíteni, hol nézhetném még a meccset?

köszönöm szépen...
A magyar válogatott viszonylag ritkán találkozik alsóházi ellenfeleivel. Németországgal 2006-ban, Dániával 2004-ben, Ausztriával 1985-ben mérkőztünk utoljára. Legyőzni még ritkábban szoktuk őket, de itt a kiválló alkalom, hogy javítsunk a mérlegünkön. Magyarország nincs…..
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
16:15-kor két mérkőzéssel elkezdődik Svájcban a 2009. évi A csoportos világbajnokság. Az első két párban Kanada Fehéroroszországgal, Oroszország Németországgal csap össze. Este a magyar–szlovákon kívül lesz még egy Svájc–Franciaország találkozó is. A vb első…..
Magyar zászlós, Hajrá, Magyarok! feliratos címlapképpel díszített vezető anyagban csatlakozott felhívásunkhoz az egyik fontos szlovák jégkorongportál, a hokej.sk. Kezdeményezésünkről beszámolt a SITA, a szlovák nemzeti hírügynökség, ennek eredményeként majd tucatnyi lapba…..
A magyar válogatott szokás szerint megint helytállt egy jóval erősebb csapattal szemben. A világbajnok- és világranglista-vezető oroszok négy góllal győztek le bennünket a svájci Sierre-ben, a vb előtti utolsó edzőmeccs eredménye biztatónak tűnik a torna előtt. Az ellenfél…..
Nem egyszerűen a 25 legjobb játékost kerestük, hanem azt a 25 játékost, akik a legerősebb magyar válogatottat alkotják, válaszolta Énekes Lajos edző a vasárnap véglegesített világbajnoki keret kialakításával kapcsolatos kérdésünkre. Az utolsó két kimaradó véleményét már…..
balazs01 2009.04.21 10:19:27
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Transzparenstervező versenyt hirdettünk, azzal, hogy olyan drapériát alkossunk, amellyel színvonalasan hívhatjuk fel a svájci publikum, valamint a döntéshozók figyelmét a 2014-es magyar vb-pályázatra. Ahogyan a meztervezéskor, úgy most is sok olvasónk bizonyult módfelett…..
Hihetetlenül hangzik, de nagyon jó mérkőzést játszottunk a lengyelekkel, mondta Ancsin László szövetségi edző a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon 9-0-ra elvesztett csata másnapján. Az eredmény szerinte nem tükrözi a látottakat. Értékelés következik.…..
A magyar ifiválogatottnak minden jel szerint semmi sem jött össze az U18-as vb harmadik mérkőzésén. A kapura lövéseket csak 42-36-ra nyerték a lengyelek, a meccset viszont 9-0-ra, még jó, hogy nem lett két számjegy. Rengeteg kiállításunk volt, majd megtudjuk, miért. Nem hiába…..
balazs01 2009.04.09 14:49:12
@munkagep:
átlagban asszem 17 éves srácokról van szó, a tartást azért lehet még tanulni, tehetségük nyilván meg van, csalódtam, de temetni sem kell őket, vb előtt sztem mki aláírta vna a 3 meccs utáni büntetősvereség- győzelem-vereség sort.
Délelőtt 11-kor kezdődik az ifjúsági világbajnokság magyar–lengyel mérkőzése. Győzelem esetén közel kerülünk a meglepetéshez, és megragadunk a csoport felsőházában. Ha kikapunk, az eddigi bravúros teljesítmény ellenére még izgulhatunk egy darabig. A szerda szünnap…..
A magyar válogatottnak már csak egy felkészülési mérkőzése lesz az A csoportos vb előtt, április 22-én a világbajnok oroszokkal játszunk a svájci Sierre-ben. Megmutatjuk a meccs plakátját, vannak jegyáraink, és egy videónk is a 10 legnagyobb orosz gólról. Oroszország tegnap…..
balazs01 2009.04.09 10:53:23
Az ukránokat megint nagyon megverték, a kazahok összeszedték magukat a lengyelektől elszenvedett hosszabbításos vereség után. A kapura lövési arány nyomasztónak tűnik, 45-17-nél ért véget a meccs. A 7-3-mal a kazahok a csoport második helyére kerültek, gólkülönbséggel…..
balazs01 2009.04.09 08:42:51
@D. Gromov:

Igen, a vb után itt is , és valamelyik nemzetközi hokifórumon is olvastam erről, és az "alapok" kifejezés talán nem volt a legszerencsésebb, egész egyszerűen arra gondoltam, hogy volt szovjet tagállamként, ekkora lakossággal azért többet várnék tőlük, a kilencvenes években azért még nem olvtak ilyen mélyen..
balazs01 2009.04.09 08:44:28
@SakiCitizen:

Nem csak ebből vontam le a következtetést, nézd meg a többi korosztályt, ott sem vitézkednek, HA jól tudom.
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
balazs01 2009.04.08 14:15:30
@Blava:

Elnézést mindenkitől, tudom h nagyon OFF.. ha kitörlik a kedves szerkesztők, azt is megértem, mert rossz irányba mehet egy ilyen beszélgetés, DE
nem bántásképpen, tényleg csak kíváncsiságból:
elég jól beszélsz magyarul, valamelyik felmenőd magyar? Vagy esetleg a szüleid ?

a lényeg:
HAJRÁ MAGYAROK! (és még annyi, h sztem minden magyar hokiszerető tudja, hogy hokiban van mit köszönni Szlovákiának, szakemberek munkásságát, játékosokét,stb..)
balazs01 2009.04.08 14:42:39
@Blava:

Ezesetben valóban szörnyű az ŐK és a MI szavak használata, inkább örülnöd kéne velünk, senki nem akar itt gyűlölködni, de könyörgöm, úgy írsz, mint akinek köze sincs a magyarokhoz...
Hétfőn világra szóló sikerként írtunk az ifjúsági válogatott fehéroroszoktól szerzett egy pontjáról. Kedden sem gondoljuk másként, és Ancsin László szövetségi edző sem fukarkodott a jelzőkkel. A folytatás a nyakunkon, fél háromkor Litvániával meccselünk. Az sem lesz…..
Már meg is van a gólösszefoglalónk a magyar válogatott újabb világra szóló győzelméről. Ma este másodszor is játszunk a legyőzöttekkel, Miskolcon hat órakor kezdődik a meccs. ..