Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meszaros

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hú srácok, Gyurcsány blogbejegyzése, mármint a legutóbbi, szuper, nem? Mindenki olvasta, ugye? Ha esetleg valaki mégsem, az azonnal húzzon a kapcsolat-hu-ra, és rágja át magát a sztorin. És nem ám elkalandozni a kommentek felé, mindannyian tudjuk, hogy ott vannak az igazán nagy…..
Hm, hm... Egyszerűen nem értem Bús Balázs döntésének okait. Politikai tőkének azért ez elég kevés, ráadásul az új parkolási rendet az ellenzéki kerületek is támogatják. Emlékeztetőül itt az Indexes összefoglaló, de a lényeg az, hogy június 1-től "átlagosan 27…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
Makkos Pubi a budapesti parkolási helyzetet és az előnyös változtatások lehetőségét boncolgatja és arra buzdít mindenkit, hogy az élhető belváros érdekében pattanjon BKV-ra, hiszen olcsó és gyors, az más kérdés, hogy mennyire kényelmes és tetszetős. Biztosan sokan nem fognak…..
Meszaros 2009.05.01 16:20:35
@Jankove:
Az embertársaimat csak annyiban hibáztatom, hogy homokba dugják a fejüket ahelyett, hogy körülnéznének és megpróbálnák megérteni azt a világot ami körülveszi őket.
Meszaros 2009.05.01 16:23:58
@oldgeorg:
Attól mert anyázol nem lehet jobban érteni téged, szegénységi bizonyítványt állítasz csak ki magadról. Na csá.
Meszaros 2009.05.01 16:30:30
@oldgeorg:
Utolsó. Mi vagy te, valami Rúzsa Sándor? Karikás ostor, nagybajusz, bekecs és miegymás?
Ebben a világban érvekkel kéne érvényesülni, te a 150 évvel ezelőtt kort idézed stíliusoddal. Ezt még talán díjazzék pakisztánban.
Bizonyára sok olyan dolog van, amely egy jól működő piacgazdaságban természetes, azonban egy átlagos, közép-kelet-európai országból jött ember számára mégis meglepő. A pénzkezelés Finnországban biztosan ilyen. A számlaadás vagy esetleg a bankkártya használat a finn…..
Meszaros 2009.04.29 22:39:03
@zahar:
Az ilyen hozzászólások miatt marad ostoba tulokarcú a lakosság, amiket te teszel: "magyarban a bankok 2-4 százalékot is levesznek a bankkártyás tranzakciókért".
A bankkártyás fizetés ingyenes!!!
Pont azért, mert készpénzt kímélsz a bank számára. Kártyával pénzt felvenni ótomatábó, na az kerül pénzbe. Ostoba fas. Inkább kussolj, mert a félműveltek országa maradunk.
Meszaros 2009.04.29 22:40:48
@zeneigéniusz:
Varrd a pénzed párnádba, eriggy vissza a kőkorba - helló ez nem a harmadik világ.
A francba, hát megint itt a nyakunkon egy olyan ünnepféleség, ami csak nyűg! Mi általában nem nagyon tudunk -  pontosabban nagyon nem tudunk - mostanában az ünnepeinkkel mit kezdeni. Szilveszterkor petárdákkal ijesztgetjük a szomszédok kutyáját, seggrészegre isszuk magunkat,…..
TÜNDÉRGYÁR pirate bay 2009.04.17 22:34:00
Szevasztok!Elnézést, én most nem mennék bele a kommentháborúba, mert elmenne vele a fél napom, viszont holnap írok egy posztot, amiben igyekszem válaszolni mindenkinkek.Üdv:BoholyA Pirate Bay elvesztette az évtized perét, olvasom a zindexen. A svéd bíróság kimondta végre, hogy a…..
Meszaros 2009.04.18 15:37:13
@Barbrady:
Leginkább a jogtulajdonosokat.
Meszaros 2009.04.18 16:18:53
@bigC:
értelem szerűen amit ingyenes letöltésre szánt az alkotó, nem lopás.
Meszaros 2009.04.18 17:21:53
@Gery Greyhound >:
Akkor pedig ne csodálkozz majd, ha valaki arcon rúg az utcán mert a nikotinos nyálad elhelyezed az utca kövén. Pont azt csinálja amit te, leszarja hogy mi helyes és mi nem. Különbséget tesz "jó" bűn és "rossz" bűn között.
Felment a vérnyomása a debreceni polgárnak, mert saját városának vezetői hülyének nézik. Nem először. Nem is utoljára.  Levelet kaptam lájf, köszönöm. Tipikus helyi sztori. Nem ragozom. Íme a teljes szöveg:  Egy témát szeretnék ajánlani, ami talán megér egy…..
 Bár a szervezők és a csatlakozó szervezetek képviselői közül nem túl sok akad, akivel szívesen mutatkozunk együtt, mégis ott leszünk ma délután az előrehozott választásokért rendezett tüntetésen.  Nem, nem szoptuk be ezt a „civil összefogás” szöveget:…..
Meszaros 2009.04.05 16:48:43
@malacka69 a "gyenge minőségű emberek" ellen:
Szerencse, hogy messze vagy Pesttől! Sok hülyeségtől megóvhatod magad.
Sajnos csacsiságokat írsz, amit érthető erős felindultság közepette. No problem.
Sajnos a gyestől és gyedtől nem oldódik meg a demográfiai helyzet, ha így lenne, Európa egyik legsűrűbben lakott országa lennénk, ilyen hosszú otthonlétet - sajnos, és biztos sok érv szól a 3év mellett- egyetlen állam sem tud már megengedni magának Európában.
A gonosz, kizsákmányoló multik előbb egy csomó pénzt és tudást és legfőképp saját tulajdont hoztak az országba, és csak miután sokat dolgoztunk együtt, viszik haza a sok nyereséget. De ugye ez nem baj? Fizet adó, foglalkoztat embereket, piacokat szerez helyettünk, ami pedig a kedvezményeiket illeti: azokat a mindenkori kormányok és politikusok adták nekik és nyílván nem véletlenül.
Állami cégek fizetései? - talán van némi igazságod benne, de azért vacak 3milláért kár gyűlölettel teli szívvel élned.
Süt a nap!
Meszaros 2009.04.05 17:34:24
@Flashzee:
Akartál valamit mondani, vagy csak böfögtél egyet?
Többek közt a budai Vár is áldozatul esett a válságnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy holnap buldózerrel esnek neki városunk büszkeségének, de sajnos a Vár felújítása még „várat" magára…De a szóviccek áradatát rövidre zárva, a lényeg, hogy a budai Váron…..
Meszaros 2009.03.04 22:21:54
Meszaros 2009.03.04 22:31:17
@pókerandi:
A hétvégén voltam a halászbástyán. Nem kell fizetni - egy büdös buznyákot sem. Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy valamit lerombolni egy pillanat műve (ajánlom az agresszív MTV zúzóknak), de ne feledd, a várat a II.VH óta képtelenek felújítani.
Nem hittem volna, hogy Gyurcsánynak egyszer igaza lesz. Miniszterelnökünk pár évvel ezelőtt azt üzente a magyar vállalkozásoknak; el lehet menni ebből az országból. Aki hallgatott rá, az jól járt.Már az ominózus kijelentés előtt is megindul egyes magyar cégek áttelepülése…..
Meszaros 2009.03.04 22:24:57
@mrs. white:
Bazmeg ribanc, HAZUDTAK! Érted? HA-ZUD-TAK. Ez elég nagy kár, nem igaz, főleg, hogy hitelességi problémával vádolják ezt a barom kormányt.
Meszaros 2009.03.04 22:24:59
@mrs. white:
Bazmeg ribanc, HAZUDTAK! Érted? HA-ZUD-TAK. Ez elég nagy kár, nem igaz, főleg, hogy hitelességi problémával vádolják ezt a barom kormányt.
Meszaros 2009.03.04 22:26:12
@dajan:
Akkor nyugodtan szarhatsz a pénzre.:)
Subba A malacot is megtaláltuk 2009.03.02 14:43:00
Különös levelet fújt be ablakunkon a tavaszi szél. Ha jól értjük, pénteken valahol Budapesten volt egy cégavató buli, ami a romeltakarítással megbízott takarítóbrigád szerint is feltűnően jól sikerült. Reméljük már senki sem másnapos!Szia Z!A buli utáni takarítás nagyon…..
 Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok.Semmiféle elvárásnak nem kívánok megfelelni, amikor Bayer Zsolt nevezetes szavait alkalmazom a mai felfoghatatlan tatárszentgyörgyi gyilkosságra. Aki képes ilyen alattomosan, könyörtelenül kivégezni áldozatait, köztük egy gyereket, az nem…..
Meszaros 2009.02.23 20:26:10
@Valaki1:
Nem állítom, hogy náci köcsögök voltak, azt sem hogy fehér ember volt, de azt sem hogy egy másik roma. Viszont te kijelented hogy cigó volt. Vajh mire föl?
az szdsz es liberális paré megjegyzésed is a csak elvakult csőlátásod bizonyítéka
Meszaros 2009.02.23 20:34:27
@Valaki1:
Csak pár példát légyszi az elmúl 20 évből légyszi, a tavalyiakat hagyjuk. Állításod: Felgyújtom a házat és lemészárolom a családot menekülés köben.
Meszaros 2009.02.23 20:43:22
@Valaki1:
Várom a zaftos eseteket, vagy nincsenek?
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..
Meszaros 2009.02.23 20:19:38
@beleszolok:
Miért indulna eljárás? Mert Zsigó Jenő megmonnya a rendőrbácsinak? Bizonyíték is kell, hahó, nélküle a jegyzőkönyvet sem veszi fel a rendőr.
Meszaros 2009.02.23 20:30:41
@beleszolok:
Sajnálom, hagyjuk. Te az ingatlanmaffiáról beszélsz sztem, én az uzsoráról. De hagyjuk.
 Sokat hallottuk ezt a kijelentést tavaly év végén, amikor a világgazdasági válság felütötte a fejét. Akkor csak remélhettük, hogy hazánk tényleg nem jut az északi ország sorsára.Izland volt az első állam, amit nem csak elért a válság szele, de komolyan meg is tépázott.…..
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ma bejelentette: a mai nyugdíjemelési szabályok eltörlésére készül, helyette inflációkövető, illetve ahhoz nagyon közeli indexálást vezetne be. Ennek kapcsán érdemes felidézni felelős politikusaink megszólalásait.      …..