Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lavina52

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a november 30-ai Tampa Bay–Coloradón történt, de annyira tetszik nekünk a jelenet, hogy úgy döntöttünk, egyhetes késéssel is megmutatjuk kedves olvasóinknak. Steven Stamkos, a Tampa csatára a második harmadban meglódult, egyre gyorsult, de egyszer csak érkezett Kyle…..
lavina52 2009.12.08 18:19:02
@check:

Azért volt kiállítás, mert amikor Stamkos kirepült, akkor gyorsan bement egy társa helyette. Ez után Stamkos is össze szedte magát és ő is visszament a jégre (nem tudta, hogy már van benn helyette játékos) => to many man on the ice penalty.
Szóval több szempontból is nagyon jó kis hit volt az Avs-nak. Ráadásul Duchene a meccs egyetlen PP gólját is ebből a kiállításból ütötte.
Belsőség Mégse adom el 2009.02.13 16:48:00
Felpörögtek az események. Múlt héten rájöttem, hogy igazából elfér ez nálam a garázsban. Úgyhogy befejeztem a régi, sokszor lemerült és keveset bíró akksi töltögetését, vettem bele egy újat. Aztán elvittem olajcserére. Ott aztán kapott új gyertyákat is. Végül pedig…..
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..