Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeeJay(HUN)

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a görkorisoké, a futóké, a turistáké vagy a babakocsis kismamáké. Attól, hogy sportolnak, vagy kerekük van, még lassabbak a biciklinél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
DeeJay(HUN) 2014.04.09 09:33:32
@Zebrateve: az én fogalmaim szerint ami városban nem képes hegynek fel legalább ötvennel menni, az akadályozza a forgalmat, a te fogalmaidat meg leszarom. Föleg a hozzád hasonlóan értelmes arcok, akiket folyamatosan kerülget a kocsisor amíg zöld van, hogy aztán a pirosnál megelőzve az egész sort kezdődjön minden előlröl. Ha nincs pénzetek benzinre srácok, BKVzzatok, és ne tartsátok fel azokat, akiknek az ideje drága.
A KTM (Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen) nagyon jól csengő márkanév. A KTM-ről nem az jut eszünkbe, hogy gagyi, amatőr vagy esetleges. A KTM általában a férfias, átgondolt és strapabíró szinonimája. Legyen az krossz- vagy supermoto, két- vagy négykerék, az osztrák márka nem…..
Ilyen még biztosan nem történt velünk, amióta létezik a TCTV. A természet és az élővilág furcsa anomáliája lehet, vagy csak a mezei nyulak tudják a titkát, de az biztos, hogy amikor Karotta egy diszkrét burnout-al (kiégetéssel, ahogy kedvenc fordítóinktól tudjuk) elindult a…..
Ez az az árszint, ami valószínűleg tömegeket érdekel majd. Autók kezdőknek, mindenféle igényhez, mindenféle spektrumban. Nagy tanácsadónk második része. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
DeeJay(HUN) 2012.03.25 11:33:57
Belsőség Így készíts videót 2011.11.10 17:21:00
Így készíts videót egy teljesen hétköznapi autós találkozóról, nincs részegen összevissza üvöltő ember-hang, ide-oda rángatott kamera vagy trágár, poénosnak hitt beszólások. Ellenben vannak, akik tudják kezelni a technikát. Csak a hangulat, egy baráti társaság és Emil…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
 A Porsche mérnökeinek simán elhiszem, hogy nem marketing rizsa, hogy eddig azért nem volt elektromos rásegítésű kormány a 911-ekben, mert az eddigi megoldások nem feleltek meg. Porschét az ember többek között a futóműve miatt vesz, vérszegény kompromisszumokra senki nem…..
DeeJay(HUN) 2011.10.24 21:10:24
@streetsta: Akkor idézem, hogy mit írtál (már másodszor):

"A Porsche mérnökeinek simán elhiszem, hogy nem marketing rizsa, hogy eddig azért nem volt elektromos rásegítésű kormány a 911-ekben, mert az eddigi megoldások nem feleltek meg. ... Úgyhogy a Fahrwerktechnik-abteilung csinált egy olyan szerkezetet, ami nem a kormányoszlopot tekergeti, hanem közvetlenül a fogasléces kormányműre hat."

Ezt csak a következőképpen lehet érteni:
1. ők csinálták (Porsche futómű részleg)
2. mivel az eddigi megoldások nem feleltek meg, akkor ez valami új, amilyen még nem volt, mert különben akkor az megfelelt volna, nem?

Én pedig azt állítom, hogy ha tényleg ők csinálták, akkor elég nagy marhák, mert a piacon évek óta több gyártótól is hozzáférhető ilyen rendszer.

@Rocko-: Te viszont nem csak funkcionális analfabéta vagy, hanem elsődleges analfabéta. Utalnék itt vissza a 13.19-es kommentedre, idézet tőled: "ki álíltott mást, hogy nem voltak ilyen termékek a paicon?"
DeeJay(HUN) 2011.10.24 23:06:49
@Shadowbull: Ja, nem tudtam, hogy a Porschénál dolgozol, bocsi.
DeeJay(HUN) 2011.10.24 23:37:25
@Gott in Frankreich: Kinyalhatod a seggemet tesó, veled ellentétben éveket dolgoztam német nyelvterületen.
Azt hiszem, lassan ideje lenne felébredni és elkezdeni gőzerővel támogatni a BME FRT-csapat tagjaihoz hasonló fiatalokat, akik ma még talán ezrével vannak az országban, de ki tudja, hányan maradnak itt a jövőben és hányan keresnek boldogulást külföldön, ahol esetleg jobban…..
DeeJay(HUN) 2011.10.23 23:53:16
@ommm: Szombat hajnalba? Szörnyű!!!! Valószínűleg Ti vagytok az egyetlenek ebben az országban akiknek hétvégén korán reggel dolgozni kellett. És ráadásul milyen kemény munka, versenyautót kellett vezetni! Nem csoda, hogy az autós újságírók korán halnak.
DeeJay(HUN) 2011.10.24 11:09:49
@ommm: Akkor ismét adódik a kérdés, hogy miben is különböztök Ti ebben a másik 10 milliótól? Szívesen elmegyek helyettetek forgatni, kis gyakorlás után abban is tudnék olyan jó lenni, mint a jelenlegi munkámban, nem biztos, hogy leírnák akkora baromságokat, mint amit Ti le tudtok néha írni, sőt én még Stuttgartot is le tudom írni helyesen (lásd mai 911-es cikk) Persze csak ha Te majd beugrasz helyettem autóalkatrészt tervezni. Egyetemi diploma alapkövetelmény, probléma?

Wikipédia: A troll olyasvalaki, aki a szerkesztőket, adminisztrátorokat, fejlesztőket és a közösség egyéb tagjait próbálja akadályozni, méghozzá szándékosan, előre megfontolt módon. Ez nem én vagyok, én egy teljesen jogos megjegyzést tettem, Te meg eljátszottad itt a sértődöttet.
DeeJay(HUN) 2011.10.24 12:36:30
@Virago_1000: Én nem hiszem, hogy idáig fajulna a dolog, hiszek abban, hogy értelmes emberek képesek felülemelkedni a véleménykülönbségeken, és tolerálni az eltérő látásmódot. Ha ennek ellenére kitiltás lesz a vége, állok elébe.
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Még több fotó a galériában, katt a képre! A Techartnál már akkor nem volt sajtóanyag, amikor először álltam meg a matt-babakék GT Street RS mellett. Hogy mégis legyenek képeink, elkértük a csúcsmodell slusszkulcsát, melyet a cég visszafogott képviselője kicsit vonakodva…..
Augusztus 20 óta nagyon felpörögtek az események Líbiában. Íme, amit akkor tudtunk és gondoltunk a helyzetről. Beszélgetőpartnerek: Benicsák Péter, Marton Péter, Rammjaeger83, SchA, Wagner Péter. A fájlokat nyiszálta és ragasztotta: Bányász Péter Amennyiben a fenti lejátszó…..
DeeJay(HUN) 2011.08.23 16:02:02
@ScoTTThun: Az is jó, de a legjobb az lenne, ha az aki moderál, amikor megadja a szót, bemondja a nevet. A káromkodásokat meg ne vágjátok ki, mert megnehezíti a megértést, nekem néha a fél mondat hiányzik.
DeeJay(HUN) 2011.08.23 16:19:57
@Bányász Péter: Nem zárnám ki, hogy a lejátszóval van gond, bár mobilról hallgatom az előtte letöltött m4a-t (tehát nincs 3g adatforgalom) 7:00 percnél elég nagy lyuk van. Transcript:

- Slágertéma.
- Igen. Bár mondjuk, hogy mondjam,a líbiai, ún. polgárháború nem az a fajta téma, ahol a haditechnikai (szünet) bocsánat, majd kisípoljuk, és most ami a fegyvereket illeti, a hírek szerint elég sok reguláris csapat dezertált...
- Ez igaz egyébként?

Na, én az első mondatot elég befejezetlennek érzem.
DeeJay(HUN) 2011.08.23 16:29:06
Ha drámai felütésre vágynék, azzal kezdeném, hogy az örök túlélő Nokia év eleji kapitulációja után most a mobilipar talán még patinásabb szereplőjét takarítják le a térképről. Hová lesz a világ, a Motorola gyártotta az első kézben hordozható mobiltelefont a hetvenes…..
DeeJay(HUN) 2011.08.17 13:36:01
Jeez, itt az ideje trollkodni egyet.

"A Google viszont nemrégiben emlékezetes licitben maradt alul a csődbe ment kanadai Nortel értékes szabadalmaiért a többek között az Apple-t és a Microsoftot is a soraiban tudó konzorciummal szemben."

Nem alulmaradtak, hanem eszük ágában nem volt vásárolni, csak az árat verték fel. Akinek egy csöpp esze van, annak ez nyilvánvaló volt, már csak abból is, hogy az egyik licit az a pi volt, a másik meg a Föld-Nap távolság, mivel akkor már javában tárgyaltak a Motorolával.

"A Motorola az elmúlt években teljesen elhanyagolható szereplővé vált a mobilpiacon"

Nem ellenőrzöm a számaidat, mert nem érdekelnek, a Motorola gyártja jelenleg a legjobb Androidos mobilokat, és az egyetlent, amit én is megvennék. Mivel az Apple a zárt ökoszisztémájával folyamatosan vágja maga alatt a fát, a Motorola előtt szép jövő áll, a Xoom árazását viszont tényleg kár volt elb*szni.

"A fenti gondolatmenet is oda vezet, hogy a Google nem valószínű, hogy tényleg készülékgyártásra használná a Motorolát"

Látom az a tény nem nagyon zavar, hogy a Nexus referenciamobilok gyártását, amiket eddig külső cégekkel végeztetett el az el Goog, most majd házon belül elvégezheti.

"Más lenne a leányzó fekvése, ha kiderülne, hogy a Google megveszi még például a HTC-t vagy más hasonló gyártót"

Ja, tényleg, amerikai cégként mennyivel jobban jártak volna, ha megvesznek egy kínai ipari kémektől hemzsegő tajvani gyártót, mint egy olyan hamisitatlan történelmi amerikai márkanevet, mint a Moto.

Blogolj inkább az élelmiszeriparról, Tesó.
comment:com Hírek kávé mellé 2011.08.15 09:30:00
A SyFy hivatalosan is bekérte a Warehouse 13 következő évadát, csak marad valamennyi sci-fi is az adón.A USA Network az In Plain Sight készítőitől kért még egy ötödik, záróévadot, utána viszont nem kell neki a sorozat. A bűvös ötödik évad itt is. Ja, és a Suits is kapott…..
A francia filmek kedvelőinek nem kell nagyon bemutatnom a hölgyet, aki néhány hete lépett be a harmincasok klubjába. Mindennek ellenére már rengeteg nagyszerű szerepen van túl, s nem meglepő módon hasonlóan sok erotikus jeleneten is. Ez persze a gallok országában és Európa déli…..
Az új amerikai tévés évadban nem először kerül elő olyan reality-ötlet, amit habozás nélkül megvalósítanék itthon is, aztán feliratozva eladnám külföldre, és milliókat keresnék vele: ezúttal a Discovery Channel bírt elővezetni két radikális ötletet, melyek közül az…..
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
A Homár sajnos nem elég járatos ilyen körökben, de a kommentelők között biztos lesz, aki tud segíteni T-Mobile Stick telepítésében, ha kiderül, milyen Linuxot használ naiv ügyfél:Tegnap vásárolt gyermekem anyja egyik barátnőnkkel egy "Mobile Broadband Stick V" nevű…..
DeeJay(HUN) 2010.10.15 10:23:24
@Secnir: Tökmindegy, hogy egyféle kernel van, ha minden disztribúciónak saját package managere van, saját kernelfordítási módja, stb. Egyébként még azt sem zárom ki, hogy futnak 2.4-es kernellel is gépek, például az összes broadcom router.
DeeJay(HUN) 2010.10.15 10:51:58
@drowmage: Az a 99.9% Ubuntu,Debian,Suse felhasználó meg a számítógép használóknak csak 0.01 százaléka, mert a maradék 99.9 meg windózt használ. Szóval akkor most a felhasználók 0.01%-ára költsek arányosan sokkal több pénzt, mint a többire, csak azért mert ők sznobok, és különcködni akarnak? Nem, akinek nem jó a windóz, oldja meg a saját problémáit. Viszontlátásra.
DeeJay(HUN) 2010.10.15 12:51:20
@Én lennék terrorista!: "Hallgass a marketingre, egyél szart, 10 milliárd légy nem tévedhet. "

Ha nem szereted a szart, akkor főzzél magadnak, de ha elbaszod, akkor is megeszed.
Belsőség Svájci bicska apának 2010.10.14 06:30:00
Szinte semmi különbséget nem látni rajta elődjéhez képest, aztán megyünk egy kört és saját magunkon meglepődve tudatosul bennünk, hogy kéne. Winkler állítja, ha egy sportoló javul hirtelen ekkorát, mindenki megkérdezi: kokszolsz, gecó? Vélemények az azonos című…..
Hayek 1944-es kötete, a híres The Road to Serfdom a tegnapi napon 13 000 példányban kelt el. Pillanatnyilag az amazon.com bestsellere. És láss csodát, ez a mű magyarul is hozzáférhető! A magyar kiadás címe pediglen: Út a szolgasághoz. És akkor egy kis reflexió e cím okán. Az Út a…..
Múlt héten az Időrégész-cikkben kétségbeesett segélykiáltást küldtem az űrbe, az Impossible Mission II egy fejlesztőjét, Szentesi Józsefet kerestem. Őt teljes kapcsolati hálóm mozgósításával sem bírtam megtalálni, de egy blogolvasótól pár órán belül meglett az…..
A MeH szakállamtitkára veheti át az egykori III/I-es hírszerzőtől azt a közalapítványt, amely lehallgatórendszert fejlesztett nemzetbiztonsági célokra, milliárdokat kapott a kormányzati gerinchálózat védelmére, és Nemzeti Hálózatbiztonsági Központot működtet...
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
Azt ugye nem tudjuk, hogy Ádám lopja-e a kábeltévét, vagy nem, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy egy szolgáltató nem kommunikálhat olyen portásstílusban az ügyfeleivel, ahogy a győri ViDaNet Zrt. teszi. Azaz megteheti, mint látjuk, de legalább több ezren vagy tízezren…..
DeeJay(HUN) 2009.06.23 08:10:43
Ez a Vidanet egyébként elég vérlázító bagázs, főleg az ügyfélszolgálatosok. Én már 2003 óta az élőfizetőjük vagyok, nem is az alapcsomagot járatom, szóval ott hagytam már náluk némi dohányt. Múlt év végén valami technológiaváltás volt a körzetemben, és új kábelmodemet kellett, hogy kapjak. Nem értesítettek előre, hogy jönnek, ezért természetesen nem voltam otthon, de ők még egy rohadt cetlit sem hagytak az ajtón, hogy itt voltunk, majd egyeztessek időpontot, hogy mikor lenne jó nekem, végül is mégis én vagyok az ügyfél. És mivel én minderről semmit sem tudtam, csak azt vettem észre, hogy két hónap múlva elment a net. Hívom őket, hogy üzemzavar van, szíveskedjenek hárítani, erre közlik velem, hogy erről szó sincs, ki kéne cserélni a modememet, ők megpróbálták egyszer(!!!!!), de nem sikerült. Mondom nekik marha kitartóak voltatok, de akkor most lehet jönni, itthon vagyok. Erre mondják, hogy ma már nem fognak odaérni. Hát egy hétig nem értek oda, amikor felhívtam őket, hogy milyen eljárás ez, akkor minősíthetetlen hangon közölte velem valami agyoniskolázott ügyfélszolgálatos HP, hogy száljak le róluk, a hálózatépítés nem a Vidanet Zrt. feladata, hanem az X alvállalkozóé. Közöltem, hogy én ezt baromira leszarom, mert nekem a Vidanet Zrt.-vel van szolgáltatási szerződésem. A végeredmény másfél hét downtime. Gondoltam rájuk, hogy felmondom a szerződést velük, de sajnos analóg TV-t csak ők szolgáltatnak Győrben, nekem meg túl sok a TV-m, nem akarok mindegyikre settopboxot, meg egyébként sem akarom én fizetni a digitális átállásuk költségeit.