Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DKriszta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kertkonyha Rakott krumpli 2014.09.11 06:00:00
Lehet-e ízes, szaftos, hagyományos rakott krumplit sütni húskészítmények és tejtermékek nélkül, tisztán növényi alapanyagokból? De még mennyire! Az íze mennyei, viszont se nem puffaszt, se nem telít el, sőt: koleszterin egy szál se. :) Pillanatok alatt kész van, és pillanatok alatt el is fogy. Jó…..
Ködlámpa blog A Vas 2008.09.27 22:24:56
Sajnos ismét az irracionális énem kerekedett felül, és mire észhez tértem, ott találtam magam kettesben egy telexgéppel. (Betűnyomó távíró, avagy géptávíró. Itt leütöd, ott kiírja. Ha máshonnan nem, a Jó reggelt Vietnam!-ból ismerős lehet.) Csak álltam, és néztem.…..
Nosza, itt az idő, rakjuk össze a kirakós darabjait, azaz vegyük szép sorban az eseményeket!BajnokságElső ugye a bajnokság, szombati kezdettel. Terv szerint keddig tart, pótnap szerda. Legalább négy érvényes futam kell, legfeljebb kilenc, egy nap maximum öt. Persze, ahogy a…..
Ködlámpa blog Ez fájt! 2008.03.07 02:15:44
Fura egy műfaj ez a blog. Egy privát napló, amit bárki olvashat. De vajon mi érdekli a bárkit? Gondolom legkevésbé sem a magánéletem apró mozzanatai, továbbá egy blogon az ember gondolom nem vicceket és nem is recepteket vár. Ezek következnek tehát.Naszóval asszonynak szülinapja…..
A múltkori egyirányú utcába szemből behajtó és a járdát elfoglalva tilosban parkolós poszt után valóságos levéláradatot kaptunk a témában, úgyhogy ma el lesztek kényeztetve sztorikkal és fotókkal, mert a három dobogós helyezettet egyben mutatjuk meg nektek! Kezdjük mondjuk…..
margómama Manyinak 2007.08.28 11:35:00
Ő is özvegyasszony mint én. neki irtam ezt a kissé pikáns verset szülinapra.Szép háza van nem gagyi,ő bizony Haska Manyi.Elhagyta az 5o-et,ez már bizony döbbenet.Magányosan éldegél,senkives sem k.......amit titokban remél.Ne reménykedj Manyikám!üres marad a tarisznyád,ha senkisem…..