Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubci (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A posztposztminden-korszak egyszerűen képtelen lépést tartani a való viággal. Ravasz számítógépes programok segítségével már szinte bárki lehet kortárs művész:A Nagykörúton pár lépésre az Oktogontól egy naptárárusnál lőttem ezt a kiírást. Nem elég, hogy színes…..
Bubci (törölt) 2010.03.26 14:05:52
Csak most kezdték az első poszttal, így fogalmunk sincsen, élő, izgalmas dolog lesz-e Babapiskóta blogja, az albérletek ijesztő világáról szóló, helyesírási hibás Albérlet mesék, de drukkolunk neki...
Bubci (törölt) 2009.03.27 10:12:32
Arielle tudja, hogy hol a legjobb ilyen időben: a gazdi puha takarója alatt. Mintha a gyönyörű kék tekintetéből azt olvasnánk ki, hogy az igazi tavaszig ki sem akar jönni onnan, nem?A képet Pétertől kaptuk, köszönjük...
Bubci (törölt) 2009.03.26 18:02:36
Bubci (törölt) 2009.03.26 21:52:14
@cziczmiczpindur: én is hiányolom Mötleyt,de ettől függetlenül ezek a szemek akkor is szépek
Sajnos fogalmunk sincs, hogy a képen milyen fajtájú eb található, de nagyon csinosnak tartjuk a pulcsiját és testtartását is. De vajon miért tárja oldalsó középtartásba mellső mancsait?..
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
Bubci (törölt) 2009.03.09 17:19:55
Így kell ezt. Polly pénteken írta meg panaszoktól hemzsegő levelét a Planet Sushi marketing vezetőjének, aki azon melegében mindent kérdésre válaszolt, majd kárpótlásul Torkos Hétfőt ajánlott az elégedetlen vendégeknek. Kedves Polly, Köszönöm levelét, nagyon tanulságos.…..
Az alábbi képet cukiság szempontjából mindenképpen szuperlativuszokban említeném, de szerencsére a kép beszél helyettem is.Vajon milyen érzés lehet kézben tartani egy marék vakondbabát?..
A karácsonyi bevásárlásnál nem tűnt fel a sztori főszereplőjének, hogy 18 üveg ásványvíz helyett 18 rekeszt ütött be a Penny pénztárosa. Csak januárban, amikor átnézte, hogy mire is szórta el a pénzt az előző hónapban. Úgyhogy megpróbálta és bejött neki: visszament a…..
Ezt az ötnapos borzgyereket a halál torkából mentették ki a minap a rendkívüli hóhelyzettel küzdő Angliában. Egy angol asszony különös zajokat hallott kertje végéből, amikor megnézte honnan jönnek a hangok, meglepetésére ezt a maroknyi csöppséget találta a hóban. A kihűlés…..
Bubci (törölt) 2009.02.06 19:24:54
Mindenkinek megvan ugye a Mátrix-trilógia második részéből a tumultuózus harci jelenet, amiben egy falkányi Smith ügynök próbálja lenyomni Neót, természetesen sikertelenül? Na, itt van mindez egy cicussal és egy alomnyi kölyökkutyával, az eredeti adrenalinpumpa filmzenével…..
Hát ez gyorsan ment. Vasárnapról hétfőre virradóra posztoltunk be egy beszámolót arról, hogy az Aréna Pláza Cserépváros nevű boltjában állítólag megkattant az eladónő, és iszonyú trágár szavakat köpködve kitessékelt egy vevőt, amit egy rakás vásárló figyelt…..
Bubci (törölt) 2009.01.20 16:48:26
@bombalurina: Sms helyett e-mail küldését javasolja a Pannon - ofélia 2009.01.08. 11:04:33 hozzászólását keresd!
A videón egy kupacnyi, 6 hetes bengáli cica követ körbe-körbe valamit, amivel a gazdi szórakoztatja őket. A bengáli macska egyébként a bengáli leopárdmacska és egy házimacska keresztezéséből mesterségesen lértehozott hibrid és ahogy így elnézzük őket, szeretnénk belőlük…..
Bubci (törölt) 2009.01.09 11:09:16
Nem egészen értjük Zoli levelét. A karácsonyi poénos üzeneteinek egy része nem érkezett meg a címzettekhez (akik talán ennek még örültek is), a Pannon ügyfélszolgálatán pedig elmondták, amit eddig is tudtunk: a szolgáltató csak a saját ügyfelei közötti sms-ek megérkezését…..
Mi még macskát így küzdeni sosem láttunk, izgulva röhögtük végig ezt a fél percet a függönykarnison, közben meg irigyeljük a cicát, hogy egy tollas portörlőért is így tud lelkesedni és harcolni...
Ismét itthon Mötley, kissé megviselve és idegesen, de legalább egy darabban. A kórházban nagyon jókat mondtak róla, bár "virnyíkolt állandóan", persze, hogy virnyíkolt, be volt zárva egy kis ketrecbe, én is üvöltenék. A csajommal mentünk érte, és egycsapásra…..
Kicsit le vagyunk lombozva, mert azt reméltük, kreatívabb pályázatokkal találkozunk majd, amikor klassz nyereményekért meghirdettük idei karácsonyi pályázatunkat. Ebben az évben kizárólag olyan pályamunkák érkeztek, amelyekben egy mikulás sapka és/vagy renszarvas agancs kap…..
Kórházban van Mötley. Az első ijedtségen túl, racionálisan értékelve a dolgot, lehetett volna nagyobb baj is, de az ember sok mindenre képes akkor, amikor a négyhónapos kölyökcicája olyan iszonyatos hangokat ad ki, hogy a háta beleborsódzik, csak arra nem, hogy higgadtan értékelje…..
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..
Óriási hibát követtem el a lakásért vívott kilátástalan küzdelemben: felengedtem az ágyra Mötley-t, pedig írta a háromezer forintos macskás könyv, meg figyelmeztettek a jóindulatú kommentelők, hogy ez olyan, mint Fernando Torrest egyedül hagyni az ötösön. A macska szeme egyet…..
 Marci kutya szerepelt már nálunk, akkor a hasát csodáltuk. Most a szép hosszú nyelvében és az álmos pofijában gyönyörködhetnek álmos olvasóink. "A mellékelt képen a 4 hónapos Marci éppen ásít, szerintem remekül sikerült" - írta Balu.  ..
Bubci (törölt) 2008.12.06 22:01:08
Annyi rosszat voltunk kénytelenek közölni róluk. Annyi jogosnak tűnő panaszt, ügyféllel való packázást, nemtörődömséget. És végre eljött a nap, amikor - szokásunkkal ellentétben - nyiltan szembe kell fordulnunk a felháborodott Naiv Ügyféllel, és azt mondani neki: ez nekünk -…..
Miklós és kollégái szeretik a kalandot, az új, izgalmas dolgokat, ezért a megszokott ételszállítójuk helyett egy palacsintázóból rendelték ebédjüket. A képeket elnézve nem véletlenül vártak 2 óra 40 percet, el nem tudjuk képzelni mitől bír így kinézni egy pizza. Mondjuk…..
Bubci (törölt) 2008.11.14 16:07:01
Hiába szerepelt a mógépszerelő oldalán ingyenes kiszállás és garanciális javítás, Fürge Szarvas magyarul nem igazán beszélő munkatársa csak megszivatódott: 4000 Ft-ba fájt neki a semmi és a szerelő másodszor már nem is akart megjelenni a helyszínen, hiszen ennyiért nem éri…..
Bubci (törölt) 2008.11.05 13:10:13