Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IszákNyúton

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtuk, hogy veszélyben forgott a Lost hatodik évadának háromórás premierje, mert Obama elnök rendes évértétékelő beszédét, az ún. State of the Uniont-t az előzetes tervek szerint akár február 2-án is elmondhatta volna, márpedig ilyenkor a networkök nem a szigeten…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
IszákNyúton 2009.12.17 14:19:30
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a lifttel küzdő rendőri vezetők után néhány szimpla parki hülye már nem sok meglepetést tud okozni, de azért tessék, itt a heti termés.- Azt se tudjuk hova kapjunk, "bicigli", A torta, és a gyerekek - Különös…..
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..
IszákNyúton 2007.02.08 21:25:26
A legkomolyabb magyar jí kámón: www.youtube.com/watch?v=--Vaz9jW054
Az ángliusoknak teszik..Pedig ezt még profik is készítették,de legalább ilyen jó lett.
Subba Őrület, mik vannak 2007.02.06 13:53:00
Ma a találgatás napja van, és egyébként is rettegünk a perektől, szóval megint félinformációkkal szúrjuk ki a szemeket. Mindenesetre az a helyzet, hogy van egy magyar, sportosságáról ismert celebházaspár, amelynek hiába vannak már gyerekei, a férfi képtelen kielégíteni a nőt.…..