Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szimple

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 5 évben mintegy 19%-kal nőttek a lakásbérleti díjak a brit fővárosban, ez pedig sok háztartásban okoz napi gondokat. A bérlők mintegy harmadának kellett kölcsönt kérnie tavaly, hogy kifizethesse a lakbért...
szimple 2016.04.10 22:51:26
@AreYouScorpio:

Elég egyszerű gyerek vagy te. Valószínűleg a munkád is az lehet, egy komoly ember nem vergődne ennyit egy ilyen helyen:) Kampányolhatsz ezerrel, de aki járt már ott, tudja milyen retek hely imádott "otthonod". Semmi baj azzal, ha ott dolgozol ,a hozzád hasonló önző, pénzéhes karrierista majmokkal csak többen lennénk itt. Nem vagy érték...láthatóan. Persze,ha ott vagy egyáltalán, bámulva a szürkeséget, szagolva a birkaszart meg kerülgetve azt a mérhetetlen koszt, ami az egész országot belepi. Ugyanis más nem igazán van ott.
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
szimple 2015.10.08 17:35:26
@tiboru: Nem tudom,ki vagy Tiboru,de nagyon jó írásaid vannak.Olvastalak pár helyen.Gratuláció neked.
Ezúttal a Hasznos Holmi Webáruházat szeretnénk pellengérre állítani. Az hagyján, hogy hibás a termék, amit küldtek, ez előfordul. De az milyen ügykezelés már, hogy minden héten új kimenő üzenetben állítják, hogy épp szabadságon vannak! Remélem, egyszer elnyerik méltó…..
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
Olyan kemények és olyan sok volt az ugrató, hogy hátfájdalmakkal kórházba kerültek.Olyan köd volt, hogy csak a navigátor irányította a pilótát, a maximálisnál több bizalom kell ilyenkor.Olyan szűkek voltak az utak, hogy alig fértek el. És a nevek? Hányat ismersz közülük?A…..
A Red Fang már adott jó koncertet Magyarországon, úgyhogy simán elvárható, hogy február 5-én, szerda este is jó koncertet adjanak a Dürer Kertben. Merthogy az amerikai stoneres rockzenekar jön megint hozzánk, most a szintén amerikai Shrine és a Lord Dying lesz a vendégük. Ennek…..
szimple 2014.02.05 11:42:25
@justizmord:

:D egészségedre:)

Pedig ami szar,az szar,bárhogy is ragozzuk:)
szimple 2014.02.05 12:20:06
@sdani:
Hát erre...a lángoló gitártok félére..:)Pojáca majmok, félmeztelen hatásvadász 'produkcióval'...bár..ide csak jót lehet karistolni?:).Akkor benéztem..
szimple 2014.02.05 17:28:26
@justizmord:

Rendben,visszakozok.Bár emlékezetem szerint a bal kéz a ganéjozó(patkánykirály) a jobbos az evő (vagy forditva(nincs hosszú i-m)),de ez mindegy. A jelenséget gyűlölöm,amit képviselnek. A zenéjüket is,de erről meg kár vitatkozni,kinek ez jön be,kinek meg más. Van egy elferditett közhelyem is: az vagy,amit hallgatsz. A tökéletest nem könnyű karistolni..még jó,hogy nekem sikerült..:D
Belsőség Pumasétáltatás 2012.12.06 12:18:49
Mióta a Cougar eladósorban van, természetesen mindene működik. Ez már csak így megy, az ember szop, szop és szop az autójával, félévente látja, fizet néhány százezer forintot, döntően úgy félmillió körül, aztán használja a következő általános összeomlásig. Ami nálam…..
Mi az érdekes ebben? Ha egyszer valaki felteszi önöknek ezt a kérdést, akkor ne is próbálják meg elmagyarázni neki. Csak ültessék le a gép elé, vagy koppintsanak okostelefonjuk képernyőjén erre a videóra és hagyják, nézze csak végig. Elhihetik, megérti. Mert a versenysport -…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
szimple 2011.11.03 13:11:29
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
 A Melindák ilyenek. Engem már Bánk Melindája is idegesített, a maga álságos szűziességével, hisztérikus áldozatszerepével, azzal a nagyon gusztustalan mentalitásával, hogy a maga félrelépéséért másra tolja a felelősségét, gaz csábítóról hord össze hetet-havat,…..
  Pár éve még a város egyik megmenőbb kereskedésének számított, ma már csak szervizként vegetál. A Chevrolet-Opel Horvath és pórul járt ügyfeleinek története.  Vélemények az azonos című írásunkról...
szimple 2009.06.15 22:24:20
@Kulics: kösz, hogy erre figyelmeztetsz, de a számlákat én kiállítottam , nem kaptam.Csak arra reagáltam,hogy a bevételi bizonylat általában egy számlához kötődik,utalás is van rajta.
szimple 2009.06.15 22:49:09
@Sexton: jó elkanyarodtatok a történettől, ill. nem láttok bele teljesen.Nem az a baj,hogy az autó készletfinanszírozott, mert azt a befizetett összegből ki lehet váltani.A baj akkor kezdődik, mikor a kereskedő megúszik anyagilag és egy 50-100 millás hiányt görget maga előtt.A történet sem a kései átadásról írodott, hanem az át nem adásról.