Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Other People

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk csak nagy nehézségek árán tudott kikecmeregni egy C-hitelnek indult adósságból. Az ügyfél előbb az OTP Banknak, majd felmondás után az OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt-nek tartozott, de az adósságát végül az AVS Informatikai Kft-nek fizette ki. Aztán jött egy…..
  Újabb két autópálya-szakasz épül Horvátországban: az A12-es 86 kilométer hosszú lesz, s 45 milliárd forintnak megfelelő kunából épül, ez körülbelül 0,5 milliárd forint kilométerenként. Igaz, egy 23 kilométeres szakasz már létezik gyorsforgalmi útként, amit csak…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Other People 2009.04.02 10:30:26
A titok az, hogy kik dolgoznak most a HSBC-ben. Van egy jól meghatározható csoport, akik bankoktól, biztosítókig, telekommunikációs, telemarketinges cégekig mindenhol feltűntek már, mindenhol ugyanazt a sz@r rendszert építik ki, majd néhány év múlva egy birka HR-es még több pénzért elviszi őket egy másik multihoz, telemarketinges nagy céghez. Ráadásul ezek az emberek a "tudásukat" klónozzák.