Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vesztergom

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az operatőr csaj kacagása őszinte, tudhatott valamit, amikor elindította a felvételt. Akárhogy is nézzük, a manőver nem sikerülhetett. Egy kábé kétszáz kilós Yamahát feltolni egy összkerekes pick-up platójára eleve merész vállalkozás, főleg egyedül. De a tett halála a…..
Még nézni is rossz, nemhogy belegondolni – mit tennénk mi, ha százhatvannál szemberepülne velünk egy másik motor? A német DRC kupa (Deutschen Rundstrecken Challenge) versenyzőjének szerencséje volt: alig vette le a gázt és tartotta az irányt, mégis elkerülte a csattanást.…..
És a Papról érkezett küldemény ma megcsinálta a napunkat. Bár B125-ös kampányunk, - melyre annak ellenére büszkék vagyunk, hogy nem jött össze az 50 ezer aláírás -, kis híján két hónapja véget ért már, azért Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tudják, mi a lelkiismeret és…..
vesztergom 2011.04.30 15:21:55
@Büszke_troll:
Azért megnézem én azt, hogy menyik az az adatsor amelyik 100%-ba hibátlanul olvasható, mert szerintem egyik sem.

Ahhoz pedíg külön gratulálok, hogy ennyi idő elteltével sikerült beküldeni az aláírt íveket... Közeleg a húsvét, arról ne maradjatok le!! Kellemes ünnepeket.
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
vesztergom 2010.10.08 19:45:59
@yahoo12:
Az új rendelet értelmében ahol a forgalmat nem zavarja akkor ott mér ahol akar... mindegy hogy ez buszmegálló, vagy közterület, vagy egyéb sunyi hely... Ez van... Én is beszoptam már a buszmegállóban mérő kis genyák anyosülés támlájára szerelt 3lábúját. Észrevetem mert megismerem a civil kocsijukat már. A fotón a kezem is látszik, hogy épp bemutattam neki, mert lassítani már nem volt sanszom mire az agyam feldolgozta ho... Gondolomgy ők azok akik odabújtak... felteszem mosolyogtak... én meg pár ezrest fizettem a fotóért...