Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KJT

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert melegít. Mert kényelmes, kellemes viselet. Mert szexi. Mert vannak egészségügyi előnyei. Általában ezek a jellemző válaszok azon férfiak esetében, akik általános ruhadarabnak, és elsősorban nem speciális öltözködés részeként hordanak harisnyát. A melegít ugye nem…..
KJT 2008.09.01 22:48:35
Válasz Barnának!
Nem volt nehéz elfogadtatni fagyos gyerek voltam, így elfogadták a tényt hogy harisnyanadrágot hordok, a gyermekharisnyák már 12 éves koromban kicsik voltak, nagynövésű gyerek voltam ( magas ) hiába eröltette anyám hogy ez a nekem való állandóan lecsúszkált meg szinte alig tudtam a derekamig felhúzni. Nagy nehezen belátta Anya, hogy valóban kicsi, elmentünk egy harisnyaboltba, kért 40 denes feketét, a fiúcska részére az eladóhölgy emlékszem fiatal és kedves volt, több tipust elővett, hogy válasszunk. Anya a választást rám bízta. Én testszínűt választottam, a feketét nem igazán szerettem, mostmár jobban felveszem. az eladóhölgy 2-es méretet ajánlott, de mivel nem voltam biztos, hogy jó lesz-e a méret csak egyet vettünk akkor mondván, hogy otthon felpróbálom, ha jó akkor késöbb visszajövök, és veszek még belőle.
jó lett a méret, amikor viszzamentem
akkor már egyedül, 20 deneset kértem, az eladóhölgy készséggel mutatott nagyon sok félét, majd látta, hogy konkrét elképzelésem nincs, egy 20 denes Bellindára mutatott, hogy Ő ezt ajánlaná, vettem kettőt, meg egy Golden Ladyt az nekem tetszett meg. Két 40 denesre kaptam pénzt, és vettem belőle 3 db 20 deneset. Amikor hazamentem Anya azt hitte, hogy ugyanolyat vettem mint amikor együtt voltunk, késöbb amikor meglátta, először azt hitte, hogy rámsóztak valamit, ki akarta cserélni, közöltem vele, hogy én igazándiból ezeket a harisnyanadrágokat szeretném hordani. először nem tetszett neki túlságosan, de nem csinált belőle ügyet, egy két nap múlva már természetes volt, elfogadta, és utána már 20 denes harikat kaptam.
Vajon a férfiak esetében a harisnyáknál az anyaggal van a gond? Vagy a lábfejjel, vagy a hosszal? Kicsit rejtélyes, mert rengeteg olyan alsót, hosszúalsót, cicanadrágot, aláöltözőt, alsónadrágot, jégeralsót, harisnyanadrágot, lábfej nélküli harisnyanadrágot (még felsorolni is…..