Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lapuló

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elment vasárnap a templomba, imádkozott, vette az Úr szent Testét és Vérét, majd bement a stúdióba és így szólt: "Azt mondtam: kasztráljátok az orosz hadifoglyokat!" Magyarázatként pedig hozzátette: "Ezek nem emberek, hanem csótányok!" Megosztás   Gennagyij (Volodimirovics) Druzenko egykor a…..
lapuló 2022.03.24 18:04:26
@Mira Viso:
"rendőr, ha orosz híroldalakat nézegetsz. Az Unió letilttatta a területén az orosz tévéadásokat, sem az előfizetői csomagokban, sem a neten nem lehet ezeket elérni."

A Planeta.ru nem számít orosznak? Vodafone csomagban megtalálható.
Egy történet újramesélése, amiből többet tanulhatsz a politikáról és a nagybetűs életről, mint gondolnád. Lucasfilm's official marketing logo for Star Wars Day..
"Oszlassunk el egy tévhitet! Az állam méretének, a közszolgálati béreknek a csökkentése nem a minisztériumi, önkormányzati 'léhűtők' ügye. Hanem a tanároké, orvosoké, rendőröké stb. A fűnyíró itt nem megy." Vendégszerzőnk, Holtzer Péter írása A…..
lapuló 2010.06.10 16:44:51
@szociologus:
A digi táblát tartalommal megtölteni a pedagógusnak kellene, szerintem. Feleségem alsóban tanít, és rendszeresen állít ellő anyagokat a táblára.
A 15%-os bércsökkentés (ha az lesz belőle) viszont nem igazán ösztökél ilyen, plusz időt, otthoni készülést igénylő dolgokra.

Az bértömeg visszavágása nagyon rossz megoldás, ha azt az egyes iskolákra bízzuk (azaz kapnak 15%-kal kevesebb pénzt). A legtöbb általam ismert iskolában 30 fő körüli osztályok vannak, évfolyamonként kettő. Lehet azt mondani, hogy akár 40 gyerek is lehet egy osztályban, de két 30 fősből nem lehet egy 40-est csinálni. Azaz magasabb szinten kellene kezelni a problémát (iskolák összevonása), és biztosan nem lehet egyik évről a másikra, hirtelen megoldani.
 A választások rendre lezajlottak, immáron nagyobb fennakadások nélkül. A végeredménybe úgy tűnik minden politikai szereplő belenyugodott és immáron figyelmünk a kampányolás végeztével a jövőbeli teendőkre terelődhet. Mert bizony tennivalóból akad bőven.Elkezdődhet a…..
lapuló 2010.04.28 09:06:51
@histar007:
"Igen! Fikázza mindenki Orbán Viktort! Mert még 1 napja sincs hatalmon, máris rosszul csinálja."
Sajnos ez tényleg így van, máris rosszul csinálja:
1. Nemzetközi sajtótájékoztatón cseszegeti a jegybank elkökét.
2. Összefogásról papol, közben nyersen elutasítja az ügyvezető kormány javaslatát az átadás-átvétel meggyorsítása érdekében tartandó megbeszélésről.

Mint a Bourbonok 1815-ben: semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek.
    Szanyi Tibor nehezen küzd meg a vereség élményével. A szocialista politikus választási csalást emleget: „Nem véletlen, hogy pont a 13. kerületben - ahol mindig szocialista jelölt vezetett - jelent meg ennyi igazolással szavazó” - mondta el az MSZP-s politikus.…..
lapuló 2010.04.15 09:06:52
@qwertzu:
2: Az átszavazóknak kijelölt szavazókörben kisebb volt a fidesz támogatottsága mint az országos átlag.

Arról azért nem kéne megfeledkezni, hogy ebben a szavazókörben helyiek is voltak. Vagyis abból, hogy itt az országos átlagnál kisebb volt a fidesz támogatottsága, nem következik semmi, maximum az, hogy a helyiek inkább Szanyit támogatták, hiszen lehúzták a fidesz átlagát.

Csalás persze valószínűleg nem történt. Viszont ez az első választás, ahol az átjelentkezők egyéni jelöltre is szavazhattak. Kérdés, hogy ez mire jó. Az egyéni jelöltnek ugyanis elvileg az lenne az értelme, hogy a választókerület lakóit képviselje. ennek mi értelme.