Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aardvark

10 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanfolyami teszt Videó próba 2011.03.21 16:34:00
KJH kJ kkj dkjhdsf kjsdkjsfkj   fdkjhéljdsfhgoitr éljfKJH kJ kkj dkjhdsf kjsdkjsfkj   fdkjhéljdsfhgoitr éljfKJH kJ kkj dkjhdsf kjsdkjsfkj   fdkjhéljdsfhgoitr éljfKJH kJ kkj dkjhdsf kjsdkjsfkj   fdkjhéljdsfhgoitr éljfKJH kJ kkj dkjhdsf…..
A The Arnold Fans rajongói oldal szerint Kalifornia állam kormányzója hivatalosan is visszatér a vászonra. Tizenöt forgatókönyvet olvasott el, hogy eldöntse, milyen szerepben álljon újra a kamerák elé. Arra a kérdésre, hogy milyen témákról szóltak a forgatókönyvek, azt…..
Stonhenge ApocalypseDVD (r2) Rendezte: Paul ZillerFőszereplők: Misha Collins, Hill Harper, Torri Higginson, Peter WingfieldMegjelenés: március 28. (UK)Egy összeesküvés elmélet hívő szerint Stonehenge egy ősi, a földet átszövő, terraformáló szerkezet egy fontos darabja, és félő,…..
Sci-fi világ Elindultunk 2011.03.19 08:29:15
Egyelőre tesztüzem, de működünk...
Tanfolyami teszt Üdvözlet 2011.03.16 15:48:00
Jó napot kívánok!Szeretettel köszöntök mindenkit ezen a blogon! Ez nem egy igazi blog, csak azért jött létre, hogy a kedves hallgatók gyakorolhassák a blogírást...
Mélypont Ez a blog csak illúzió 2010.11.27 16:31:28
Nincs is itt, nem is volt, nem is lesz...
Felnőttkorba lépett a magyar informatikai biztonság: a piac mérete, az érdekelt cégek száma és felkészültsége, és nem utolsósorban a terület egyre növekvő fontossága indokolttá teszi, hogy az eredményeket ne csupán az általános informatika keretein belül, hanem önállóan is…..
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
Aardvark 2010.08.23 22:30:11
@vince05: Ha én 2008-ban regisztráltam, te meg 2009-ben, ha az én nickem azt jelenti, ami az avataromon látható, akkor hogyan is loptam el az avatarodat -- ami egyébként sima gyakori kép a gugliba beírt aardvark szóra? Szóval, te magadtól vagy ilyen ostoba, vagy ennyire gyengén viccelsz. Nekem mindegy.
Nem titok, hogy Steve Jobs nem egy nagy Flash rajongó. Kiderült, hogy a Blu-ray-t sem kedveli különösebben. A HD formátum háború győztese talán sosem találja meg az útját az Apple termékekhez. Tudjátok mit? Van benne valami.   Az Apple-é az iTunes, ami az égvilágon mindent…..
anonim [szexfüggők] 3 in 1 2010.06.03 07:02:00
Meztelenül ülök a konyhapadlón, lábaim előre nyújtva, hátam a falnak támasztom. A konyhakő hideg, golyóim egészen összementek tőle. Ő a hűtő előtt áll, szintén pucér, mellbimbói kacéran merednek előre. Néhány perccel ezelőtt a seggében és a pinájában egy duplaágú…..
Ezekkel a karmokkal?   ..
Aardvark 2010.04.13 19:16:04
@Dr. Körömlakk ®: Nemtom figyelted-e hogy mennyire nem lesz szaros a delikvens keze, ha a csini vécébe tojik.
Van, aki szerint az idei Szemle legjobbja volt, noha csak az információs szekcióban vetítették: a héten mutatták be nálunk a Varga Katalin balladáját, az angol Peter Strickland elsőfilmjét. Erdélyben játszódik a történet, főhőse egy olyan asszony, akit sok évvel ezelőtt…..
Ez a fazon valamilyen zseni, ebben biztos vagyok... :) Két részes a kritika, az első részt lásd alább, a másodikat itt. ..
Aardvark 2010.02.15 18:48:44
@Sixy: Ammán hüjeség! A dizni szemek nem nagyok, a manga/anime szemek meg de. A dizni filmekben nőttek az utóbbi években nagyobbra a szemek. Meg a dizni lopta a zoroszlánykirájtot a tezukától, ugyi: szimba a fehérorosz lány.
Aardvark 2010.02.15 19:44:52
@Chavez: Pedig de.
Első feature movie 1937, Hófehérke:
www.disneyprincesspicture.net/images/snowwhite/2.%20Early%20Snow%20white.jpg
szemek - kicsik
Második: Pinokkió blog.timesunion.com/holistichealth/files/2009/01/pinocchio1.gif
szemek - közepes
Fantasia 1940. (mikiegér) api.ning.com/files/ocPWl3ArmdVXVRn4QDUhRkD0fiR3965uDUlegcw9TMYlhQS0KDQRWJUBmX1XAf3fqkgjcnGI0KeI87o354tAokIB0mCGtar2/Painting9709L.jpg
szemek - közepes
Dumbo 1941 szemek - apró
Bambi 42 szemek -közepes (főleg, hogy kölyök állatokról jórészt)
Hamupipőke 50 apró szemek

De a többi helyett itt a lényeg:
www.animevilag.hu/news/article/az-anime-tortenete/
Mandiner blog MÁV menni Csikágó? 2010.02.11 12:01:00
  Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz, és újra meg újra várom, hogy jöjjön a cáfolat, de nem. Hát brávó. Ez nagy dobás volt. Sok mindenki okozott kárt a magyar zsidóságnak 1990 óta, minden létező oldal, vallás és politikai párt színeiben, de annyit egyetlen…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Nem szeretnék annak a váltóőrnek a bőrében lenni, aki 1944-ben a Budapest - Auschwitz vonalon dolgozott, mert rövidesen a hágai bíróságon kell felelniük, ha igaz a hír, amit az Index oldalán olvastam. Mindig is tudtam, hogy a MÁV egy köcsög, de azért az álmomban sem jutott…..
Összecsaptak a felek a Jobbikon belül: most szabad-e Budaházy Györgyöt megmenteni a börtöntől azzal, hogy elindítják képviselőjelöltként, avagy sem. Ugyanis ha indítják mentelmi jogot kap, ami lefordítva azt jelenti, hogy Budaházy-t olyan ezüstösen csillogó védőburok óvja…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Aardvark 2010.01.26 10:02:30
Na, kérem, ez aztán egy szép, átgondolt és hozzáértők tollából való kritika!
Kezdjük a végén benne maradt apró hibával: "gügyeség és a bugyutizmus egyik csúcsteljesítményeM" -, ami frajdi elszólásnak sem utolsó, és mellesleg pontosan kifejezi a kritika mindkét elkövetőjének szintjét.
Pedig kár, mert a megfogalmazott gondolatok jók, és akár igazak is lehetnének, csak sajnos a jólmegmondomafrankót szöveghez nem árt ha társul némi jártasság a témában, s amennyire látom, itt a két önjelölt kritikus éppen a filmekhez nem nagyon ért, már ha az értés nem merül ki abban, hogy láttak egy csomó rossz filmet az elmúlt 30 év terméséből. Nem kellett volna bedőlniük a reklámok tömegének, s akkor remekül szórakoztak volna Cameron bácsi mesterien összerakott moziján, s nem azzal töltötték volna az időt, hogy összeírják, hogy melyik motívum honnan lett ellopva. De mindettől még lehetett volna jó a (két) cikk, csak sajnos ezt a vonalat sem voltak képesen elegánsan kifejteni, teli lett filmes és tárgyi tévedésekkel, saját magukat minősítő filmes élményekre való hivatkozásokkal és egyéb pontatlanságokkal. A legjobb még a törpikés párhuzam, már ha túlélhető az efféle képzavar, innentől persze látható, hogy nem születhet igazi új film, mert minden levetített képkockán van valami, amit már filmre vettek egykor.
Először azt gondoltam, hogy felsorolom, milyen elemeket hagytatok ki a fikázásból, és hogy az általatok felsorolt motívumok hol jelentek meg először TÉNYLEG, de ezt inkább meghagyom a többieknek, annyit azért mondanék, hogy a filmkészítés nem 1975-ben kezdődött, nem Hollywoodban, de nem is az Államokban.
De tényleg, ez a két cikk annyira sekélyes, afféle "Uram, az ön orra nagy!" beszólás.
IdegenNyelvŐr A mumus a spájzban 2009.06.07 18:00:00
Sokan sokfelé hangoztatják, hogy mi, magyarok milyen hátul kullogunk az idegen­nyelv-tudási rangsorban – sajnos teljes joggal. De valahogy mégsem történik semmi, legalábbis semmi látványos vagy mérhető: európai viszonylatban még mindig nagyon kevesen beszélnek…..
A bájos dr. Rush-sal nyitunk, aki egymagában gubbad egy konzol felett hullafáradt fejjel. Egyszer csak odavágja a jegyzetfüzetét és átviharzik egy másik terembe, ahol páran Young ezredes parancsára szintén egy konzolt abajgatnak, de nem sokáig, mert Rush kikapcsoltatja velük, mondván,…..
Aardvark 2009.10.25 17:06:29
Gondolom, mostanra az összes addikt megnézte már az ötödik részt is. Azok kedvéért, akik mégsem, ideírom:
*** SPOILER ***
Szóval - nagy reményekkel nézem a sötét oldalát az SG-nek, engem a kézikamera sem zavar, jól hangsúlyoz, illik a hangulathoz. (Régebben egy magyar filmnél a Fehér tenyér c. alkotásnál az elején zavarónak találtam, de ott sokat lóbálták, és később már elhagyhatatlannak tűnt.) A hangulat eszerint nem sokat fog változni a történet előrehaladtával, de a súlytalan szereplők egy kicsit árnyaltabbak lehetnének így 200 percnyi anyag után. Az meg különösen bosszantó, hogy szerencsétlen Rush még akkor sem kap respektet, ha a lelkét kiteszi a sok here utasért. Az epizód végén meg annyira a nézőnek szól a gyanúsítás, hogy az már fáj, meg nem is annyira logikus: az alapkérdés megválaszolatlan maradna - miért? Ha Rush előre tudta, akkor mit is nyert? Az önfeláldozás látszatát? Nevetséges!
A hajó tudósai meg sajnos csak annyira okosak, mint a készítők, különben gondolkoznának időnként és nem mondanának kézenfekvő ostobaságokat, valamint a végsőkig kihasználnák a lehetőségeiket, mint például a köveket. De persze még a halál árnyékában sem kérnek szellemi segítséget a földön lévő szakirányú végzettséggel rendelkező kockáktól. Hihetetlen, hogy az előző sorozatok kiművelt lángelméit és tudósait nem tájékoztatják a helyzetről. Ha csak azért vannak a kövek, hogy a szereplők melodrámázzanak a kikapós családtagokkal a Földön, s eközben a hadvezetés baszogassa őket szorult helyzetükben, hát, az elég szánalmas! Olyan íze van, mintha azért tették volna a köveket a sorozatba, mert később fontos célja lesz, de addig igyekeznek nem elsütni a belőle fakadó poénokat.
Szeretem az SG-t az első sorozatot többször is láttam, az SG-A spinoff szintén bejött, de most minden rész után valami hiányérzet kínoz. Hol a történet? 5 részben odamentek, megjavították, megijedtek, megmenekültek, és most tartanak ott, ahol egy jó sci-fi kezdődne. Egy mozifilmben 25 perc, legfeljebb harminc. Nekem ez egy kissé lassú. Szeretem a meséket, sci-fin nőttem fel, biztassatok egy kicsit, mondjátok, hogy történik majd valami, valami nagyszerű ebben a sorozatban, és nem a szereplők lelki gyötrelmeit kell átéreznem, miközben egy olyan űrhajón történik mindez, ami tele van lehetőségekkel! Az se baj, ha hosszúra nyúlik, csak legyen mit nyújtani.
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
Aardvark 2009.08.23 11:48:47
@kasi25: A Gran Torino csak annyira autós film, ahogy az Üvegtigris motoros film.
Amikor először hallottam a Defying Gravity című sorozatról, rögtön mellékeltek is figyelmeztető címkét a Variety-ben: "olyan, mint a Grace klinia, csak egy űrhajón". (Ezen persze nem szabad csodálkozni, hiszen a sírós-picsogós kórházsorozat egyik exec. producere a…..