Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LTomi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem. Nem a szaros pénznemről van itt szó, hanem végre most már a Tescós Sikersorozatot is bevonták a buliba és bevezették rá az Eurós csomagolást! Diego küldte a bizonyítékot, hogy csak 499 forintért vehetjük meg az egyébként ingyenes játékot. Az is érdekes még, hogy anno…..
2007 májusában nagy baromságot tettem, mikor az igen tetszetős borítóval rendelkelkező Heat: Episode 1-ért 990 forintot fizettem a madaras teszkóban (videó megnézhető itt). Ugyebár ez az a játék, amely elvileg ingyenesen letölthető Cube (alias Sauerbraten) néven, de hát…..
Nagyszerű videó! Azonban elnézve bámulatos konzolgyűjteményét, igen meglepő, hogy nem birtokolja az én első konzolomat, ami szintén Pong konzolnak nevezhető. :D Ha minden igaz még működőképes, csak nem találom hozzá az adaptert. De elemmel is használható elvileg ;)  ..
LTomi 2010.03.06 16:15:57
Blackhawk filmezett le egyben több érdekes dolgot is. Elvileg nem akartam már több Mesterlövész féle "ujjpisztoly" dolgot berakni, de itt elég kivételt tettem Retrozásom közben a GTA - Vice City-ben egy mesterlövészes jelenséggel találkoztam, amelyet a rosszpcjatekokra…..
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
LTomi 2010.01.29 15:23:59
Január 15.-e környékén új epizód  ..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
ROFL-net EPIKUS bosszú 2009.12.22 05:40:00
Tudom, egyesek megint jönnek "de utálom ezt az epikusozást". De kérem, van erre más jelző? Történet röviden. Egy srác ágya alatt rejtegetett 12 doboz sört, és a lány testvére (Katie) beköpte a szüleinek. A kölyök nem csak hogy elvesztette a sörét, több hónapos…..
LTomi 2009.12.05 10:20:11
A legutóbbi Bus Driver videómban már megemlítettem ezt a másik játékot, nevezetesen a Bus Simulatort. Ebből is van már többféle, de hogy fair legyen az összehasonlítás, a 2008-as verzióból mutatok be videókat. Azt említettem, hogy a Bus Drivernek vannak jó tulajdonságai.…..
Nem lehet okolni őket, marha jó játék  Küldte: Dávid..
LTomi 2009.06.10 17:37:49
Besz@rás, lefordultam a székről a röhögéstől. xD
Nem tudom elképzelni, hogyan lehetséges ez, de 2 (szerintem spanyol) blog is megemlíti a múltkor itt premierjét ünneplő videót.Ha valaki le tudná fordítani az ott leírtakat, annak nagyon örülnénk!Link 1, link 2..
LTomi 2008.09.15 14:57:39
Laci küldött nekem e-mailen egy videót a több mint zseniális Panzers játékból. Ha jól emlékszem, ezt a készítők az eredeti cd-hez mellékelték is mint poénos extra. (Ez a reklám helye, vegyétek meg eredetiben, megéri!)  Ritkán reklámozom önmagam, de ma nagyon érdemes…..
LTomi 2008.07.21 20:02:25
Ennek a képnek, érzem, hogy nagy sikere lesz. :) Bámuld a kép közepén található keresztet úgy fél percig, vagy tovább, aztán nézz valami fehérre, lapra, falra, plafonra, mindegy. Ha pislogsz még erősebb a hatás!..
A mai kép Paul Parkus festményét ábrázolja. Ugye mindenki látja a viharral küzdő csónakot az utasaival. És most döntsétek a fejeteket jobbra! :)..
A következő képet ha jól megnézed, akkor észreveszed, hogy azok a fekete tevealakok nincsenek rávágva a képre, hanem igazából árnyékok, és az allattuk lévő kis alakok az igazi tevék. És egy kérdés: Megtalálod, hogy melyik tevén ül valaki? :)Amúgy meg, nem tudom, hogy mennyien…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
LTomi 2008.06.23 10:51:06
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Úgy tudom, hogy ez a kép is M.C. Escher munkája, javítsatok ki, ha tévedek. Mindenesetre nagyon jó és köszönjük SunVice-nak...
Az utóbbi idők egyik legjobb képe. Ha jól megnézed akkor a két "fogaskerék" szép lassan forog. Köszi, D Shadow!..
LTomi 2008.06.11 09:33:20
Új videómból már csak a szinkron maradt hátra, addig is nézzétek meg a 'GlitchHunterZ Team' videóját, ahol elég poénosan lehet biciklizni San Andreasban. Videó elején leírják, hogyan lehet megcsinálni. ..
A mai képet C4nn1b4l küldte nekünk, elég nagy igazságot rejtettek el benne, meg kell hagyni. :)..
LTomi 2008.06.09 10:17:11